Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב SUV באיזור ה- 145-160 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו מתאושש מטראומה של גיר אוטומטי שהלך וכעת עובר שיפוץ בשברולט קפטיבה.

התחלתי לבדוק אופציות להחליף אוטו.

קראתי הרבה באתר על המיטשובישי אוטלנדר. יש לי אפשרות עכשיו לקנות אותו דרך מבצע של חבר.

אנחנו 5 נפשות, ואני מתבלט בין ה-5 ל-7 מקומות.

תכננתי ללכת על דגם ה-intense אבל אני מתפתה להוסיף 13 אלף שח נוספים ולקחת את דגם instyle 7 מקומות.

מבחינת צריכת דלק, אני בטוח שמצבי ישתפר. כרגע אני מוציא הון על דלק - עושה 15 ליטר ל 100 קמ.

לגבי הרעש - אני נוסע ברכב דיזל כרגע כך שאני בטוח שהרעש לא יפריע לי.

עכשיו לשאלות:

השאלה אם יש רכב אחר שאתם ממליצים באיזור המחיר 145-160 אלף שח?

האם כדאי לחכות למבצע הבא של חבר - שמעתי שזה יונדאי ויש להם דגם טוסון.

דרך אגב, האם שווה לחפש אולי משהו דרך ליסינג מימוני שיקנה ממני את הרכב במחיר מחירון - 110 אלף שח.

האם לדעכם יהיה לי קשה למכור את השברולט? האם יש בכלל סיכוי לקבל מחיר מחירון?

מבחינת עלות ביטוח, האם הרכב גניב? האם צריך איטורן?

חשבתי ללכת אולי על פרייווט אבל נראה לי שהאישה תיקח את זה קצת קשה. לעבור מרכב גבוה וגדול לרכב קטן.

האם הרכב הזה שומר על ערכו ונחשב רכב שקל למכור?

פורסם (נערך)

השאלות שהצגת כוללות מספר נושאים.

לגבי סחירות, אין תשובה חד משמעית....

לא ציינת אם יש לך שימוש ב-7 מקומות, או "טוב שיהיה"...

לצורך 7 מקומות האוטלנדר אכן נותן מענה.

הטוסון הוא עם 5 מקומות. אם יש לך סבלנות בקיץ יגיע דגם 1.6 טורבו של טוסון ובאבזור גבוהה ממה שקיים היום.

דגם נוסף שיגיע בקרוב הוא הראב 4 היברידי (5 מקומות). יתרון גדול בחסכון בדלק. לא ברור כרגע התימחור של הדגמים הנ"ל.

לא ציינת אתה צריך "יכולת שטח". אם כן, יש את דגם של XV שהחבר למעלה ציין.

אם הכוונה לרכב סדאן, יש את הסונטה ההיברידית.

כדאי לדעתי גם לשקול את הסופרב החדשה שדגם הבסיס עולה 160k.

בכל מקרה כדאי שתבקר בסוכניות ותבצע נסיעות מבחן.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם

תכלס אני צריך רק 5 מקומות.

עשיתי נסיעת מבחן על המיטובישי אוטלנדר. האמת תחושת הנהיגה היתה קצת מוזרה. הרגשתי שאני נוהג על כרית. לא כל כך הרגשתי את הכביש אבל מצד שני המפרט מאוד מכובד. ההבדל היחידי לעומת הדגם 5 מקומות המשודרג הוא כפתור הנעה וגג.

מה שהפתיע אותי זה צריכת הדלק המאוד נמוכה. 5.3 ליטר למאה קמ.

יש להם מנגנון שחוסם את אדי הדלק בעצירה והטורים יורדים לאפס.

הבנתי שיש משהו דומה בשברולט אבל שם הוא ממש מכבה ומפעיל את המנוע מחדש וגומר את הסטרטר.

הרכב עצמו לא נראה להיט.

קבעתי נסיעת מבחן ביונדאי טוסון. הרכב הזה נראה ממש יפה אבל מצד שני הוא הרבה יותר יקר ויש לו צריכת דלק של בערך 50% יותר.

8.6 ליטר ל 100 קמ.

כנראה אלך על האוטלנדר אלא אם היונדאי ממש תפתיע אותי.

האם כל מה שכתבתי כאן הגיוני או שפיספסתי כאן בגדול?

פורסם

מה שלא הגיוני, זה מה שרשמת לגבי צריכת הדלק בשני הרכבים. 5.6 ליטרים ל 100 קילומטרים זאת צריכה של רכב מיני ולא של ג'יפ עם 7 מקומות ומנוע 2 ליטרים.

הבאת את הנתונים מהצהרות היצרן?

נכון, מיצובישי יחסית חסכוני ( יחסית לג'יפונים אחרים עם מנוע דומה) , אבל בפועל מדובר על 10 ליטרים ל 100 קילומטרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אף אחד לא יתן לך על קפטיבה מחיר מחירון - רחוק מאד מזה - אולי.

אם הרכב שלך במחירון 110K סביר להניח שלא תצליח לקבל יותר מ-70-80K.

הייתי מוכר לפני שהייתי קונה, אחרת אתה עלול למצוא את עצמך עם "בור" לא מתוכנן של עשרות אלפי שקלים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...