Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לקראת הלידה אני רוצה לקנות רדיאטור שיהיה בחדר של הילדה. החדר משהו סביבות ה 10 מ"ר.

להורים שלי היה רדיאטור 4 צלעות. ניסיתי לבדוק איך הוא מחמם, הדלקתי אותו לאיזה שעה ואפשר להגיד שלא ממש היה חם בחדר. אני מניח ש 4 צלעות זה לא מספיק לחדר של 10 מ"ר?

אני לא ממש מבין בזה, עם שמן בלי שמן. גם הבנתי שזה אוכל חשמל בצורה מטורפת (לפחות זה מה שהיה פעם) אז לא יודע איזה רדיאטורים יש היום שלא טוחנים חשמל.

בכל מקרה אשמח לקצת מידע בעניין של על מה להסתכל וכמובן האם יספיק לי 13 צלעות או שצריך יותר?

פורסם

10~12 צלעות יעשה את העבודה.

יש כאלה עם "טורבו" ויש כאלה בלי (מאוורר פנימי - אף פעם לא ראיתי צורך להשתמש בו).

בגדול מוצר פשוט ואמין, עושה את העבודה ועם תכוון את הטרמוסטט נכון יכבה וידלק לסירוגין במשך הלילה.

יש בונוס נוסף של ייבוש כביסה עליו בימי החורף.

לא מכיר כאלה בלי שמן..

חשמל הוא בכל מקרה צורך יותר ממזגן.

קנינו מאותה סיבה לפני 17 שנה..והוא עדיין עובד כמו חדש.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

במקרה לפני מספר ימים רכשנו רדיאטור ברשת אייס.

מותג מדבקה בשם "B-Smart":

http://www.ace.co.il/electricity/heat-and-cool-appliances/rdiatvrim/7015647.html

אנחנו מאוד מרוצים.

בהתחלה חשבתי להשקיע ולרכוש מותג כמו דה לונג'י - ראיתי שמאוד יקר.

חבר מהעבודה קנה את זה (b-smart) ואמר שבסדר, לכן קניתי גם.

פורסם

דלונגי דרגון 3 או 2 אחלה רדיאטור. מחמם מהר וחזק מאוד. מצליח לחמם חדרים גדולים. אם יש ילדים קטנים אז הצלעות מוגנות (מעוגלות) ובנויות כך שהן מעיפות את האוויר החם כלפי מעלה. ממש יונקות אויר קר מלמטה וזורקות אוויר חם ללמעלה. החסרון שהוא יקר- 700~800 ש"ח

פורסם

קניתי במחסני חשמל של מורפי ריצרדס , חימום על מים לא על שמן הוא בעקרון מחמם יותר מהר וחסכוני בחשמל.

אצלי תוך 5 דקות החדר של הילדה חם .

פורסם

היה לנו רדיאטור שמן שקר כלשהו (משהו גדול) בשנות ה90, שהיה מקפיץ חשמל בלי הפסקה, ועם הזמן היה שורף כל שקע שמחברים אותו אליו.

ברוך שפטרנו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

ממליץ בחום על דלונגי:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775837

אני רואה שגם המחיר שלו ירד קצת (אולי לקראת החורף).

קניתי לפני זה של HOME (המותג של הום סנטר) עם 14 (!!!) צלעות, והוא עבד על הפנים,

כשבאתי להחזיר, ראיתי עוד איזה 5-6 כאלה עומדים בצד אחרי החזרות... מניח שאני לא הייתי היחיד שלא היה מרוצה.

הדלונגי יקר בהרבה - אבל מחמם בקצב אחר לחלוטין וחזק בטירוף!

אולי אפילו 9 צלעות יספיק לך (הלינק הוא ל12 צלעות).

אגב מבחינת ייבוש אוויר, אמרו לנו לקנות רדיאטור כי הוע עדיף על מפזר חום/מזגן מהבחינה שהוא אמור פחות לייבש את האוויר בחדר (מה שאמור להיות עדיף לתינוקות) , בתאכלס same shit.

בינינו - אם יש לך מזגן - תדליק מזגן וזהו. תחסוך חשמל וכאב ראש.

ואם אתה רוצה לחות מוגברת בחדר מקסימום תקנה מפזר אדים ב150-200 שקל (עדיין יהיה חסכוני יותר מרדיאטור שצורך 2500 וואט).

עריכה אחרונה על ידי JMG

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני גם קניתי את הדילונגי דראגון 4.

הוא מחמם מהר אבל הבעיה שאחרי כמה שעות של עבודה הוא יוצר סוג של ריח או אולי אוויר שרוף בחדר.

אחרי שהחלפתי אותו לאותו דגם הבעיה לא נפתרה.

גם אצלכם זה ככה?

אפשר אכשהו להפתר מהריח הזה?

פורסם

אתה לא באמת תוסיף אלף שקל כל חודש רק משימוש ברדיאטור,

אתה יכול לעשות הערכת מחיר - אם תחשב את כמות הוואטים כפול כמות השעות שזה עובד, כפול מחיר לקילוואט אחד בחברת החשמל.

אני מניח שיש גם מחשבונים ברשת שיתנו לך הערכת מחיר ללילה של הפעלת רדיאטור.

האמת מאז שעברתי דירה, יש לנו מזגן בחדר, והרדיאטור לא בשימוש כבר הרבה זמן, אז אני לא זוכר אם היה ריח, אבל יש מצב שהיה משהו קצת.

אם אתה שואל אותי, אם יש לך אפשרות להתקין מזגן קטן בחדר, זה עדיף בהרבה.

מחיר של מזגן של 1 כ"ס הוא סביב האלפייה וקצת, אבל אתה מקבל שני מוצרים במוצר אחד (גם קירור וגם חימום), והוא הרבה יותר אפקטיבי והרבה יותר בטוח מכל רדיאטור הכי בטוח בשוק.

ואת ההפרש אתה תכסה מהר בהוצאות החשמל.

(1 כ"ס = כ750 וואט. לעומת כ-2500 וואט לרדיאטור טוב, שזה יותר מפי שלוש).

גם אם זו דירה שכורה - תבדוק אופציה להתחלק בהוצאות עם בעל הבית. באמת שזה עדיף (מנסיון).

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...