Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים,

אתחיל מהרקע הכללי שמביא אותי לנושא.

אני שוקל 53 קילו על גובה 173 ס"מ, משרת בצבא בבסיס סגור עם מספיק זמן פנוי לאימונים ומכון כושר צמוד.

המשקל שלי נובע בעיקר מגנטיקה (אבא 60/182~) וממזון לא איכותי של הצבא.

על פניו המזון שמגישים בצבא הוא סביר ומגוון, אבל הוא לא איכותי במיוחד (מפוצץ בשמן) ולי אישית הוא לא טעים, לא מעורר תיאבון, וזה מגיע למצב שאני אוכל בכוח.

אני לא מתאמן יותר מדי - בערך פעם פעמיים בשבוע, אבל יש את כל התנאים הנדרשים ע"מ להתאמן באופו סדור במכון + ריצה (וכמובן מוטיבציה).

לאחר ייעוץ עם חברים שחזקים בתחום הכושר ומשרתים יחד איתי קיבלתי המלצות על צריכת תוספי מזון - גיינר או אבקת חלבון, במטרה להעלות במשקל (השאיפה כמובן לעלות במסת השריר ולא בשומנים).

מכאן נובעות מספר שאלות -

1. האם תוספי המזון הללו יכולים לעזור בבעיה שלי? איזה סוג אני צריך?

2. האם זה מזיק באופן כלשהו? יש תופעות לוואי? דרישה לפעולות משלימות כמו שתייה מרובה?

3. איפה קונים? אני רוצה לקנות כמות קטנה יחסית כאן בארץ (לדוגמא באילת) בשביל לנסות, ובהמשך להזמין מחו"ל כמות נורמלית.

תודה!

פורסם

כן תוספי תזונה יכולים לעזור אבל קח החשבון שהפחמימה בגיינר זה נטו מלטודקסטרין שזה זבל של זבל, אם אתה רוצה לאמץ גישת חיים של אימונים, אין ברירה אלא ללמוד לאכול. (זה יותר קשה מלהתאמן ויותר חשוב)

ואין דבר כזה למשל "לעלות בשריר לא בשומן" כל תפריט עם פלוס קלורי יעלה אותך גם וגם, ככל שתקפיד יותר תוכל לעלות נקי יותר אבל זה גם קשור לגנטיקה שלך וכמה אתה מוכן להתמיד

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

ברור לי שלא ניתן לעלות במסת שריר נקיה בלבד. ההערה נאמרה ע"מ להבהיר כי התוסף אמור לבוא בתוספת לאימונים, ולא סתם בתור אוכל ללא אימונים.

פורסם

אם שואלים אותך מה המטרה שלך - עלייה במסת שריר. היא תעלה יחד עם השומן אבל אם תעשה את זה כמו שצריך אתה רק תרוויח.

אני לא ממליץ על גיינרים בכלל. מפוצצים זבל, ואתה תוכל להכין גיינר בבית מאבקת חלבון ומצרכים שתוסיף.

יש לנו קבוצה בפייסבוק עם מפתחי גוף מהרמה הגבוהה בארץ, מוזמן להתייעץ ולקבל תשובות לשאלות שלך. אם תרצה עזרה מפורטת יותר תוכל לפנות בפרטי.

• תוכן חדש...