Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עזרה דחוף דחוף אני רוצה להזמין מתאם לרדיו דיסק זה יחידה שמחליפה את כל הפלסטיק כולל הפתחי איוורור התחלתי בשיחה עם המוכרת כדינלדעת עם זה מתאים לילרכב לפי מה שהבנתי כן זה מתאים אבל אני לא מבין אותה מה זה "new headhunt"

ולפי מה שהבנתי אותה החלק הוא אותו חלק ויש לי אפשרות לבחור איזה גודל של אינץ אני רוצה שיהיה המולטימדיה או שזה גודל אחד שאי אפשר לשנות אותו וצריך לבדוק לפי סוג הרכב?? עזרה בבקשה אני מת להזמין כבר אבל נתקעתי איתה ולא מבין מה היא רוצה ולא רוצה להזמין סתם מוסיף צילומי מסך תודה מראששש לעוזרים.

http://tinypic.com/r/a3wig/9

http://tinypic.com/r/21kbibm/9

עריכה אחרונה על ידי Dor Izmirli
לינק לא טוב
פורסם

ציד ראשים חדש!

כשאנגלית ישראלית פוגשת אנגלית סינית :lol:

המתאמים האלו מגיעים עם פתחים בגדלים סטנדרטים של 1DIN או 2DIN. במקרה זה, האחרון.

מערכות מולטימדיה אוניברסליות (להלן בגודל סטנדרטי 2DIN) מגיעות לרוב עם מסך 6.2 אינץ' (כפתורים בצד) או 7 אינץ' (כפתורים מוקטנים אם בכלל בתחתית).

ובקיצור המוצר CARAV 11-192 מתאים עקרונית לפיקנטו החדשות (אם נדרשת התאמה כלשהי כדי שהוא ישב כמו שצריך זה סיפור אחר).

האם יצא לך לבדוק עלות והתאמה עם הנציג בארץ שהיא מתייחסת אליו?

http://www.carav-israel.com/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=54

פורסם

חחחח אז מה הכוונה שלה לצייד ראשים הזה טימטמה אותי כבר.

מה אתה אומר אחי כדאי להזמין ? החלק מתאים לרכב לפי הבדיקה עכשיו נותר לי רק לבחור איזה גודל אני רוצה ? מה מומלץ מבחינת דגמים?

ואם החלק מתאים לרכב אז הוא אמור לשבת בלי בעיה לא ?

ותודה לא ידעתי שיש עם מי לדבר בארץ בכל מקרה מחר אני אצור איתם קשר

פורסם

טעות דפוס. הכוונה ל-Headunit. יחידת ראש. רדיו דיסק.

אין גדלים שונים למק"ט הזה.

לדעתי כוונתה שזה מתאים ליחידות עם מסכים בגדלים המפורטים שהם למעשה יחידות דאבל דין (2DIN).

לגבי התאמה, מבחינה כללית כן. לעיתים פערים בגימור של החלק גורמים לצורך לבצע התאמות קלות בעת ההתקנה ברכב.

פורסם

רגע רגע אני כבר מבולבל אתה אומר שאין גדלים למק"ט הזה עצמו נכון? אבל בתוך המק"ט הזה יש אפשרות לבחור איזה גודל תיהיה היחידת ראש(החור ספציפי של מולטימדיה לא כל החלק )? כביכול כמה אינץ למולטימדיה?

פורסם

או שמדובר במסגרת פנימית נוספת שנועדה לכסות את הרווח בין המסגרת הכללית לבין יחידת הראש החדשה או שבאמת מדובר בגודל הפתח.

את זה הבנתי לפי המכירה באליקספרס שמצאתי, כאשר בפירוט המוצר באמצע יש התייחסות לענין זה.

מאחר ואיני יודע איזה מכשיר תרכוש והאם הוא יגיע עם מסגרת פנימית כזו משלו או לא, או מה יהיו המידות המדוייקות שלו (למרות שמדובר במשהו שאמור להיות סטנדרטי), איני יודע כיצד לייעץ לך.

מוטב שאת השאלות האלו תפנה למפיצים בארץ או שתמתין למישהו שרכש מוצר דומה.

ולכל הפחות רצוי לדעת מה אתה הולך להתקין בתור ר"ד.

פורסם

שגעתי אותך נראה לי עזרת לי מאוד!!! ובאמת מחר אני ידבר עם המפיצים פה בארץ.

המליצו לי על פיוניר avh-2850bt לא מצאתי עליו כלום באינטרנט הבנתי דגם חדש יש איזה המלצה לרדיו דיסק ? מחפש מזהו איכותי בעיקר יפה תפעול נוח וכל השארזה בונוס אם תוכל לכוון אותי לקצת דגמים מסוימים אני יודה לך

פורסם

מדובר בדגם חדש שטרם מופיע באתרים בארץ (תוסיף X לפני ה-2 ואז אולי תמצא חומר - סיפור ארוך להבין איך המספור של פיוניר עובד).

אם שמעת על חנות שהתחילה למכור את דגמי 2016 של פיוניר בארץ, יהיה נחמד לשמוע איפה ובכמה.

הדגם הקודם X2750 בהחלט הומלץ פה לאורך השנה ונמכר כעת החל מכ-1370 ש"ח.

אגב, במפרטים של שני המכשירים מידות השילדה זהות (ותואמות לסטנדרט) - 178X100 מ"מ.

ומידות ה"אף" (החלק שבולט החוצה) הן 171X97 מ"מ.

פורסם (נערך)

לא מבין מה זה הדגם החדש הזה, לפי המפרט רק מאבדים תכונות ומקבלים PREOUT

http://www.pioneer.com.sg/page.jsp?id=260

*כרגע אין הרבה מידע באינטרנט, בפורום מסוים צוין ששיפרו את המגע ואת הרזולוציה של המסך.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אסף מערכות המליץ לי על הדגם אבל משום מה ירד לי מהמקום הזה גם הביא לי הצעה כללית בשמים עם קומפפונט של חברה איטלקית מקרום שלפי מה שהבנתי זבל שבזבלים וגם לא יודע לא אהבתי את המקום

עזוב הוא לא הנושא...

ראיתי באמזון פיוניור

Avh-x4700bs הוא עולה 300 דולר ועוד המכס ונראה לי משתלם והשאלה עם בכלל מומלץ להזמין מחו"ל כי אין לך למי לפנות ישירות לך תסביר להם במיילים...

הדגם 2750 מומלץ ?אם כן אני יחתור לכיוון שלו

פורסם

יואב, ההשוואות האלו לא שוות יותר מדי בדר"כ. אני מוצא בהם חוסרים הרבה פעמים (ולא רק ספציפית בהקשר של פיוניר).

עדיף במקרה זה להוריד את חוברת ההוראות ולבדוק את הפונקציות המוצעות שם.

ובכל מקרה יש לשים לב שלעיתים יש הבדלים במפרטים בין אזורי שיווק.

דור, המכשיר שציינת הוא אמריקאי (ולכן תדרי רדיו לא יתאימו וכן יש פונקציות שפשוט לא רלוונטיות לארץ כמו רדיו לוויני וכד').

300$ זה בלי משלוח (שבטח יהיה כ-50$ בקירוב), מיסים זה עוד כ-35%. סה"כ יצא משהו כמו 1800 ש"ח.

אם אתה מחפש מכשיר עם מסך "7, אתה יכול ללכת על ה-X5750 שנמכר בארץ בקצת פחות מ-2000 ש"ח.

פורסם

אה אוקיי תודה שהערת את עיניי..

אני ממש לא סגור על 7 אינץ או וואט אבר..

7 האינץ זה אומר מסך קצת יותר גדול כפתורים למטה ויש עוד הבדלים?

ה7 אינץ אני מאמין יותר יקרים א נראה לי עדיף להביא 6.1 שהם מראש יותר זולים מה7 ואז לנצל את ההוזלה ולהביא את הדגם הקצת יותר חזק שהייתי מביא מה7 אינץ לא? הורדתי גודל מסך וקבלתי יותר איכות באותו מחיר לא?

פורסם

בין השניים המדוברים למיטב זכרוני אין הבדל מהותי לבד מגודל המסך (והאפשרות לכוון את זווית המסך בגדול יותר).

ענין התמחור לא עובד בדיוק כפי שתיארת משום שמכשירים יקרים יותר הם לרוב ממילא עם מסך "7 ולא "6.2.

ובכל מקרה, תעשה קצת חיפוש בפורום לדגמים המדוברים ואחרים. יש מספיק מידע שניתן ללמוד ממנו, אם לא לגשת פיזית ליבואנים ולהתרשם מהמכשירים ולראות שהם עומדים בצרכיך.

• תוכן חדש...