Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבת פולגז על נורת XENON

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעניות דעתי הענייה, הכותב קנה נורות הלוגן כחולות, ויקרות, שלא נותנות שום שיפור תאורה שהו.

נורת קסנון אמיתית, יעני HID, דורשת מערכת אלקטרונית נוספת להצתת הנורה, מערכת שעולה מספר מאות דולרים...

באחה דזיין מומחים במערכות HID. תקליקו על מערכות תאורה ותקבלו חלחלה מהמחירים...

M.

Voy con dios, y si no regreso, estoy con el

פורסם

במילואים הבאים אני מוריד איזה קסנון מעמדת התצפית בצפון.:wink: :wink:

נראה איך זה יעבוד בתור פנס קידמי.

Dead but dreaming

פורסם
במילואים הבאים אני מוריד איזה קסנון מעמדת התצפית בצפון.:wink: :wink:

נראה איך זה יעבוד בתור פנס קידמי.

ואחרי זה המילואימניקים בוכים:

אין לנו ציוד מפקירים אותנו

אם זה המחיר ששצה"ל צריך לשלם למען רווחתו של DRAT למה לא :):):):):)

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם
ואחרי זה המילואימניקים בוכים:

אין לנו ציוד מפקירים אותנו

אם זה המחיר ששצה"ל צריך לשלם למען רווחתו של DRAT למה לא :):):):):)

כל הציוד שלי מהבית . הנשק,המדים,הוסט,הנעלים,הקסדה,הנגמחו"ן.

מענין אם אפשר לעשות מהפלטות פאירינג.

Dead but dreaming

פורסם

שלום מקסמקס,

רציתי ברשותך להבהיר כמה דברים:

המנורות (כמו שצויין) הן אכן דמויות קסנון ובהחלט לא קסנון אמיתיות. ציינתי את ההבדלים בין שני הסוגי מנורות. המנורות שקניתי הן מבית MTECH שהן מנורות הלוגן יותר איכותיות בעלות ציפוי שאינו מתקלף. ציינתי גם שניתן לקנות מנורות יותר זולות כאן בארץ תמורת 40ש"ח למנורה אבל יש הבדל הרבה פעמים באיכות הציפוי וסוג האור שמתקבל. לא תמצא מנורה איכותית שמפיקה אור יותר כחול בחוזקה כמו שהמנורה הזאת מפיקה (4,750KALVIN). רוב המנורות שניתן להשיג בארץ מפיקות אור פחות "כחול" ולכן נבלעות בקלות ע"י שאר האורות לידך של רכבים שכמעט זהות לאור שלך. יצא לי להשוות את המנורות שלי מול אלה של סטפן מ"אחד על אחד" וראינו ישר את ההבדל באיכות של האור. עם המנורה הזאת אין ירידה בכמות תפוקת האור.

בלי קשר, הדגש לא היה על שיפור התאורה בכביש (למרות שלעניות דעתי היה שיפור חיובי בתאורה של סימוני דרך) אלה יותר דגש על הרגשת נוכחות של הרוכב כלפי נהגים אחרים.

יש רושם שלא באמת קראת את המאמר עד הסוף ולכן נותרו לך השאלות האלה, וחבל. (-:

בברכה,

-דוד (AGENT5)

לעניות דעתי הענייה, הכותב קנה נורות הלוגן כחולות, ויקרות, שלא נותנות שום שיפור תאורה שהו.

נורת קסנון אמיתית, יעני HID, דורשת מערכת אלקטרונית נוספת להצתת הנורה, מערכת שעולה מספר מאות דולרים...

באחה דזיין מומחים במערכות HID. תקליקו על מערכות תאורה ותקבלו חלחלה מהמחירים...

M.

פורסם

הסוכן צודק,

לי אישית היה נסיון איתם על ה929, לא היה מד אור, אבל אני יכול להגיד בודאות ש:

1. ראו אותי יותר.

2. אני ראיתי יותר

אני חושב שמי שרוכב על הכביש ביום יום, 40$ זה השקעה קטנה לתמורה.

שוב, אני לא מדבר על הזולות.

• תוכן חדש...