Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה מסתדר עם המנוע, זנ יכול להיות נחמד- https://switch.co.il/cars/fiat/500/2012/8285.html

הייתי חושב על איביזה fr ידנית (או אפילו כזאת עם 90 כס חדשה, ואולי תשפר את מחשב המנוע עם צ׳יפ), אולי קליאו 900.

לפיאט יש מתחרים רציניים במחיר שלה , שלא ממש משאירים לה סיכוי. לאיביזה אני לא מתחבר. העיצוב של הקליאו מדהים אבל זה לא רכב מהיר במיוחד.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נסה לחפש לך פוקוס דור נוכחי - ידנית. לא מכרו כמויות היסטריות מהן, אבל יש בשוק, אפשרי למצוא וזה יופי של קנייה, בעיקר ה-1.6EB.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כמובן מוזמן להתנסות בדגמי דאצ'יה. אנחנו כאן פחות משנה ומכרנו כבר מעל 2500 מכוניות!

ישראלים רבים גילו כי מכונית עם תיבת הילוכים ידנית היא חסכונית יותר ומשתלמת יותר כלכלית.

נשמח לארח אותך

פורסם
הרכב היחיד שזמין באופן תדיר הוא הלאון. הבעיה שרוב המוכרים מבקשים מחירים בין 5-10 מעל המחירון וזה לדעתי מחיר מופרז לרכבים שאוטוטו 6 שנים על הכביש.

מעל המחירון כי לדעתי זה דוגמה לעיוות של יצחק לוי .

אני בעל לאון 1.8 ידנית 2011 - 65K יד ראשונה ללא תאונות מלוקקת . חשבתי למכר ולגוון אבל אין באמת חלופה סבירה לרכב במחיר שלו .

מה עוד שזה רכב שאני מכיר ! אין חששות ך DSG , מותחן הטיימינג הוחלף באופן יזום והאוטו מרגיש ממש חדש , כמו ביום שלקחתי מהסוכנות רק ללא הריח :lol:.

כל פעם שאני חושב על הרכב הבא אני מגיע למסקנה שכנראה אני אקנה מעצמי את הרכב ....

אני מניח שגם בעלים אחרים של הלאון מרגישים כמוני , ולכן כדי לשחרר את הרכב צריך לשכנע אותם במזומנים .

נ.ב.

אני לא מוכר !

פורסם

למה לא לאון 1.4 ידנית? ראיתי בלוחות יד1 שנת 2012 עם 88 אלף ק"מ ב62K (לא מכירה את המוכר ואין לי מושג מה המחירון, אבל זה בוודאי לא "מחיר סגירה").

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
למה לא לאון 1.4 ידנית? ראיתי בלוחות יד1 שנת 2012 עם 88 אלף ק"מ ב62K (לא מכירה את המוכר ואין לי מושג מה המחירון, אבל זה בוודאי לא "מחיר סגירה").

כי אני רוצה רכב חזק, ה1400 היא לא.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם (נערך)
כי אני רוצה רכב חזק, ה1400 היא לא.

סתם שאלה, יצא לך בכלל לנהוג באחת? אני די בספק.

גם אל תאמין יותר מידי לנתוני הנייר של VAG, הם לרב אנדר-רייטד. אם תגלוש קצת בקופרהנט / ברישקודה, תגלה שבמרבית המקרים בפועל ההספקים גבוהים מהמוצהר... לא רק ה-1.8 וה-2.0, גם ה-1.4 ואפילו ה-1.2.

בכל מקרה, יש לי לאון 1.4 ידנית בבית - מהדור הנוכחי - וחלשה היא לא ממש. תוכנה ואתה על 160 סוסים.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
צריך סבלנות.

גם כשאני חיפשתי כבר כמעט והתייאשתי ורציתי רק ידני.

שוב אציין שאני מפחד מהיום שארצה או אצטרך להחליף. שלא אאלץ לקנות אוטומטית.

רכבים כמו הלאון טורבו למשל, נמכרים כמעט תמיד מעל המחירון לרכב שמור ותקין. דווקא אם היה נמכר במחירון- הייתי חושד.

יש לך תקציב יפה, אתה רק צריך סבלנות. מדי פעם צץ לו רכב מעניין.

אני דווקא מתחיל לשים לב לתופעה בסביבה הקרובה לי שאנשים יותר פתוחים ללקנות יד ראשונה עם הילוכים. אני מניח שזאת לא תופעה כ"כ רחבה, אבל אפשר לקוות :)

פורסם

שלושה חודשים? זה כלום. אני חיפשתי רכב קרוב לשנה. בסוף מצאתי.

אני רק לא מבין איך זה שאתה רוצה "מעל 100 כ"ס" לא מסתדר עם הלאון שמוציאה 125?

חכה, אולי תצוץ פונטו 105 (או 135) או מיטו. שתיהן יכולות להיכנס בתקציב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
שלושה חודשים? זה כלום. אני חיפשתי רכב קרוב לשנה. בסוף מצאתי.

אני רק לא מבין איך זה שאתה רוצה "מעל 100 כ"ס" לא מסתדר עם הלאון שמוציאה 125?

חכה, אולי תצוץ פונטו 105 (או 135) או מיטו. שתיהן יכולות להיכנס בתקציב.

ראיתי איבו 135 אחת בלוח. המחיר שלה זהה פלוס מינוס למחיר של הלאון ומכאן שהבחירה ברורה.

פורסם
שלום לכולם. עדיין מחפש רכב ידני (כבר קרוב ל-3 חודשים) , ללא הצלחה. התמקדתי עד כה במס' רכבים. פיאט 500 1400 , פונטו איבו 1400 (105 כ"ס) , וסיאט לאון 1.8T . פיאט 500 לא נתקלתי (נתקלתי בגרסה צבע מט , שהבנתי שזה סיפור אם הרכב יקבל מכה או שפשוף). פונטו איבו הייתה 1 בלוחות נמכרה לפני שהספקתי להתקשר. הרכב היחיד שזמין באופן תדיר הוא הלאון. הבעיה שרוב המוכרים מבקשים מחירים בין 5-10 מעל המחירון וזה לדעתי מחיר מופרז לרכבים שאוטוטו 6 שנים על הכביש. אני מתחיל להגיע לנק' שבה אני אאלץ להתפשר ולקנות מה שלא יהיה. כנראה שלצערי זה יהיה אפילו אוטומט :cry: . יש לכם רעיונות בשבילי ? רכבים מעל 100 כ"ס אם אפשר 6 הילוכים. תקציב יכול להגיע לאיזור 70. חשבתי אפילו לקחת מימון ולקנות 208GTI. הלפ מי :)

אתה בעצמך הסיבה שהם מבקשים מעל המחירון. אין היצע ויש ביקוש. נראה לי מוזר להתנגד נחרצות לשלם מעל המחירון ובמקום זה לרכוש רכב אוטומטי לא רצוי.

ויותר מוזר לוותר על צבע מט בגלל החשש לתיקון

פורסם
אתה בעצמך הסיבה שהם מבקשים מעל המחירון. אין היצע ויש ביקוש. נראה לי מוזר להתנגד נחרצות לשלם מעל המחירון ובמקום זה לרכוש רכב אוטומטי לא רצוי.

ויותר מוזר לוותר על צבע מט בגלל החשש לתיקון

למה מוזר? הבנתי שאי אפשר לצבוע נקודתית במקרים של שפשוף/מכה. אז מה אצבע את כל הרכב? אני גם מחפש מגאן 225 אבל זה באמת משימה בלתי אפשרית [emoji3]

פורסם
אני מחזיק את הריו 1.4 שלי במקביל לרכב חברה אוטומטי(איביזה 1.2) רק בגלל שאני יודע שאם ארצה לחפש כזאת חזרה בשוק היא נדירה(נמכרו עשרות כאלה).

פשוט יודע שלחפש רכב ידני שאני רוצה יהיה קשה חזרה(לא סגור אם לחזור לריו או להישאר עם הרכב חברה), פשוט מדכא..לא מסוגל להיפרד מהריו למרות שהיא בקושי בשימוש מאז שהתחלתי לעבוד.

אל תמכור אותה - אני אחזיק את שלי עוד הרבה שנים. מה שלא נהג לא מבין. עולם אחר מריו אוטומטית

Kia Rio LX 1.4 4DR M/T 2014

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

כמה המצב קשה בארץ מבחינה מוטורית ?

אנשים לא מוכנים להפרד מקיה ריו ידנית כאילו מדובר באיזה יצירת פאר.

:cry:

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...