Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, ראיתי מאזדה 2 דינאמיק 2008 באחת מסוכנויות הרכב, עשתה 80,000 ק"מ

בתוצאות הבדיקה היה רשום כך :

מנוע - בלוק מנוע : רטיבות.

שלדת מרכב - תיקוני מרכב, משמעות שולית : סימני פגיעה דופן ימין, נזק לפגושים, תומך פגוש אחורי פגום, סימני פגיעה מאחור = תקוני מרכב, משמעות נמוכה : הוחלפו חלקי מרכב, קורת רוחב מוחלפת עם ברגים, מכסה מנוע הוחלף, תקוני מרכב = וצבע, מעיכות/מעוך/שריטות בצבע + פגמים, סימני פגיעה לפנים, נזק בפנלים, פח חזית הוחלף.

עכשיו הדברים שאני לא סגור עליהם זה הרטיבות בבלוק מנוע, זה נשמע לי רציני ורציתי להתייעץ איתכם על זה,

בנוסף, אני יודע שהרכב עבר תאונה והוחלפו חלקים, אך האם על פי הבדיקה יש פגיעה בשלדה? האם על פי תוצאות הבדיקה, מדובר בתאונה רצינית?

אשמח לתשובה, תודה רבה!

פורסם

בדף של השלדה, יש שני חלקים,שלדה (הגוף) והמרכב (חיבורים על גבי השלדה: פגושים, וכו)

השלדה צריכה להיות 100% נקיה. אם היא לא כזאת, אז אני אישית לא הייתי נוגע, או לחלופין הורדה מאד מאד משמעותית במחיר, כי הרכב לא יהיה סחיר אחרי זה, וחשוב לקחת זאת בחשבון. כמובן שחשוב לדעת מה משמעות הפגיעה בשלדה, אם בכלל אתה שוקל זאת, מקדימה/אחורה או מהצד.

לפי התיאור הרכב נכנס במישהו מאחור (כלומר נפגע בחלקו הקדמי) והשאלה היא האם ואיזה נזק יש לשלדה מקדימה.

פורסם

אהלן, ב"שלדת מרכב" לא רשום כלום, אלא רק ב"מרכב"

ואתה יכול להסביר לי על הרטיבות בבלוק מנוע?

מצורפת תמונה : 3.jpgunnamed 2.jpgunnamed.jpg

פורסם

אותי הרטיבות פחות מטרידה. נראה לי יותר כמו ״כסת״ח״ שגרתי של מכון בדיקה.

עניין השלדה מטריד הרבה יותר, ואני לא רואה/מצליח להבין מהדוח הזה התייחסות לשלדה עצמה, ולא למרכב.

פורסם

יש כאלה בשוק כמו חול, והבדיקה הזאת היא עוד היא הרבה יותר טובה ממה שתהיה הבדיקה כשאתה תהיה המזמין - המלצתי, חפש "כלה" אחרת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...