Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במידה וחדרו מים לתיבה האוטומטית כתוצאה מפריצה של הקולר המחיר עבור החלפה של הקולר+ניקוי ייסודי הרבה יותר גבוה ולדעתי עלול להגיע ל-2000 שקלים.

היי מרק,

במקרה שאני תיארתי, החלפת השמן והתקנת מקרן חיצוני נעשו באופן יזום ומונע. החלפתי שמן וכעבור כמה חודשים התקנתי מקרן, מבלי שהמקרן המקורי נפרץ.

הרכב ממזמן אינו בבעלותי אך אני בטוח שהמקרן המוגדל מתפקד כראוי.

לא הבנתי האם בעל הרכב רכש את הרכב במצב המתואר ובמכון הבדיקה, אם לקח אותו לאחד, לא שמו לך לכך.

פורסם

בהתאם להערכותיכם, שמן גיר חדר למיכל המים אך לא להיפך. בוצע ניקוי יסודי, החלפת הצינורות והמיכל.

הוחלפו שמן הגיר ונוזל הקירור. כמו כן הותקן קולר חיצוני.

מעבר לכך ובלי קשר בוצע טיפול טיימינג, והחלפת מיסב ונבה ימין קידמי.

מבחינת השירות, אני, לראשונה במוסך רון התרשמתי מאוד לטובה. רון בחור רציני ועובד ישר לעניין.

ניכר כי הוא מקצועי בעבודתו. ובאמת שהשירות היה לשביעות רצוני.

התוצאה היא אוטו שלא מרעיש בנסיעה ומאיץ טוב יותר. וולא שאני נהג מרוצים אך התנהגות

הכללית של הגיר טובה הרבה יותר. מעבר לכך שנפתרה הבעיה של השמן גיר במים.

תודה לכולם ולרון.

פורסם
בהתאם להערכותיכם, שמן גיר חדר למיכל המים אך לא להיפך. בוצע ניקוי יסודי, החלפת הצינורות והמיכל.

הוחלפו שמן הגיר ונוזל הקירור. כמו כן הותקן קולר חיצוני.

מעבר לכך ובלי קשר בוצע טיפול טיימינג, והחלפת מיסב ונבה ימין קידמי.

מבחינת השירות, אני, לראשונה במוסך רון התרשמתי מאוד לטובה. רון בחור רציני ועובד ישר לעניין.

ניכר כי הוא מקצועי בעבודתו. ובאמת שהשירות היה לשביעות רצוני.

התוצאה היא אוטו שלא מרעיש בנסיעה ומאיץ טוב יותר. וולא שאני נהג מרוצים אך התנהגות

הכללית של הגיר טובה הרבה יותר. מעבר לכך שנפתרה הבעיה של השמן גיר במים.

תודה לכולם ולרון.

לפחות הרכב טופל כמו שצריך ולא רק שטיפה של מערכת הקירור.

תהנה מהרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם
אפשר לשאול כמה עלה כל התענוג?

אותי יותר מסקרן לדעת איך (במידה ו-) הרכב נבדק, לא ראו שמי הקירור עכורים.

• תוכן חדש...