Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מעוניין לשפר את הניסאן טארנו שלי, אשמח לקבל המלצות וכמובן אתרים בחול לרכישה.

בפרויקט אני מעוניין בהגבההות מלאות קדימה ואחורה כולל בולמים, נעילות מכניות, ודפרנציאל נעול .

תודה מראש

פורסם

מאיזה שנה הטראנו שלך?

האם אתה בטוח ששווה לשפר אותו ולהישאר בסופו של דבר עם...טראנו, או אולי לחשוב לשפר אותו על ידי החלפתו ברכב שנותן את מה שאתה מחפש כבר במצבו המקורי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לו היית קורא עיתונים, היית מבין שאנחנו נמצאים כעת בפתחה של תקופה, שלא מפרגנת ולו בקצת, לרכבי שטח משופרים. על פי העיתונות, רכבי שטח לא יעברו טסט, אם הם לא מקוריים לחלוטין, אל אחת כמה וכמה, הגבהות למיניהן, צמיגים לא על פי הוראות היצרן (וגם עם שונתה מידתם ברישיון), שנורקלים, וכדומה. רואי השחורות מבן מביני העניין, מחמירים ואומרים, גם אם יצמידו למכסה המנוע, מגן יתושים, הרכב ייכשל בטסט.

ארז רונן

פורסם

נורא פשוט נורא לשמוע. הרסו את עולם הדוגלגלי ועכשיו את עולם הגיפים.

בכל מקרה ניקח סיכון הצמיגים ישארו כתיקנם.

מעוניין להגביהה את הרכב מקצועית בולמים וקפיצים יחדיו. אשמח להמלצת קיט וכמובן לאתר בחול שניתן דרכו לבצע הזמנה תודה.

אני שואל היות ויש המון חברות ואני מעוניין לדעת מה הכי תפורה לניסאן.

נעילות בדיפרנציאל כנל .

תודה והלוואי יבואו ימים טובים ולא יחפשו את הטובים כי קל.

פורסם

אין סט אחד שהוא הכי טוב לטראנו, ולכן לא ניתן לענות לך.

אתה יכול להתקין סט פוקסים על האוטו השאלה היא האם אתה צריך את זה.

כרגע התקנתי על לנדקרוזר סט של איירונמן ואני מרוצה ממנו מאוד, חבר התקין סט של אולדמן והוא מרוצה מאוד אבל שילם כמה אלפים יותר ממני. חבר אחר התקין סט פוקס על לנדקרוזר ואפילו אישתו מרוצה מאוד אבל הוא שילם עוד יותר.

להביא בולמים וקפיצים מחו"ל - אתה צריך לחפש את השווקים הגדולים של הטראנו, אבל אני כמעט בטוח שזה לא יהיה כלכלי בגלל עלויות המשלוח.

לדעתי תתחיל בסבב סדנאות בארץ ותשמע מה הם מציעים. באתר של אספיר יש לפעמים דילים מצויינים.

לגבי סט בולמים וקפיצים - אחרי שתעשה סבב ותבין מה כל אחד מציע, אתן לך שם של בחור מדהים שהתקין לי את האיירונמן, בקש ממנו גם הצעת מחיר.

אל תתרגש מזה שתרגיש שחלק מהסדנאות הגדולות רוצות לפתוח לך את העכוז.

כנ"ל לגבי נעילה אחורית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

סלמן - 054-6958040

לשעבר:

פורסם

סלמן נמצא בטירה, ליד כפר סבא. בחור משכמו ומעלה.

לשעבר:

פורסם

לי יש טראנו 95 ובשבת האחרונה נכשלתי גם בטסט בגלל הגבהות ומגן חזירים.

לגבי הגבהות הבנתי שאם מדובר בקפיצים גבוהים ללא תושבות זה מאושר אבל יקר מאוד.

בדקתי גם שלשום באגף הרישוי של משרד התחבורה בתל אביב וצריכה לצאת תקנה לנושא בתקווה עוד חודש שתסביר מה בדיוק מותר ובאילו תנאים.

לגבי מגן חזירים, אני לא מוצא דבר פרט לכתבה שהחוק חל רק על רכבים משנת 2008 ומעלה.

מישהו יודע משהו ?

פורסם

לגבי מגן חזירים - ההמלצה שלי היא שתוריד אותו.

הוא לא מגן.

הוא קטלני להולכי רגל.

בתאונה קטנה שבלי המגן היתה מסתכמת בנזק מינורי לפגוש, מגן החזירים יוודא שהמכה תהיה גם על מכסה המנוע, פנסים, כנפיים, ולא אמרנו מילה על החיבור שלו ישירות לשלדת הסולם.

אני לא רואה בו שום תועלת בישראל.

לשעבר:

• תוכן חדש...