Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אביעד - קיבלת הפחתה של 55% ממחיר המחירון. קח את מחירון לוי יצחק ובדוק כמה אחוזי הפחתה גורמת השכרה, ומסכום זה הפחתה למספר ידיים ברכב בגיל 15. אין בידי מחירון, אבל תחושתי היא שלא רק שלא נדפקת, אלא שמבחינת המחיר שילמת משמעותית פחות מהמחירון המשוקלל.

לגבי תקלות - כבר קיבלת עצות טובות. אל תצפה מרכב בן 15 שיהיה תקין לגמרי - אם הוא היה תקין הוא היה חדש - ואני מקווה שהכנת תקציב לטיפול בתקלות הצפויות.

אין בעיה. אז פעם הבאה שתקנה רכב - קנה אחד עם מנוע דופק ותקן אותו.

למעשה כל מי שרשם לי דברים בסגנון : לא נדפקת וכו'... אני מאחל לכם מכל הלב, להיות במצב שלי.

נכון, הייתי לחוץ על הקנייה ונכון שהייתי צריך לקחת למוסך לבדוק ואמנם בעלים של רכב לא מחויב ליידע את הקונה על כל תקלה אבל זה פשוט נבזי לא להגיד כלום. המנוע דופק, לא שמתי לב לזה כי כנראה שפשוט לא העליתי אותו לטורים גבוהים מספיק בנסיעה. בכל מקרה, אנשים לא אמורים להתנהג ככה זה עם זה, אני יודע שאני בחיים לא הייתי מסתיר תקלה כזאת.

SlowRide מי אמר לך שיש טסט ?

וכן איבדתי את האמון באנשים אבל זה לא משהו לשמוח בו. כי מה שאני לוקח איתי מהסיפור הזה זה שצריך לדאוג רק לאינטרסים שלי גם על חשבון לדחוף זבל שלי לאחרים. לך תדע, אולי יום אחד זה תהיה אתה. אף אחד לא חסין מטעויות. אף פעם. זאת הסיבה האבולוציונית לכך שאנשים מסוגלים לאמפתיה(יש תיאוריות על זה). אילו שלא, כדאי שגם לא ייצפו לה בחזרה. צריך להיות אטום, מטומטם או ילד לא לדעת שבעולם הזה הכל בסוף חוזר.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כי מה שאני לוקח איתי מהסיפור הזה זה שצריך לדאוג רק לאינטרסים שלי גם על חשבון לדחוף זבל שלי לאחרים.

הדרך בה הגעת למסקנה הזאת היא מעבר ליכולת שלי, אבל שיהיה בהצלחה.

צריך להיות אטום, מטומטם או ילד לא לדעת שבעולם הזה הכל בסוף חוזר.

למצער, אין שום הוכחה אמפירית לטענה הזו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

1. זה שאנשים רמאים, ממש לא אומר שאתה צריך ללמוד מהם ולהיות רמאי גם. לא יודע איך הגעת למסקנה הזאת מהמקרה הזה.

מה שצריך ללמוד מזה, שאי אפשר לסמוך על אנשים שאתה לא מכיר. את המושג "כבדהו וחשדהו" אתה מכיר?

2. אף אחד לא חסין מטעויות, וכולנו עשינו טעויות עם מכוניות ובדברים אחרים בחיים. רק ככה לומדים ומתפתחים, אין מה לעשות.

3. אתה רוצה לומר שקנית רכב בלי טסט כי היית לחוץ שיהיה לך עם מה לנסוע לעבודה? זו גם טעות. בלי טסט איך תיסע לעבודה?

4. חבל על העצבים והדיכאון מהאכזבה שלך מהאנושות. כולנו מועדים לטעות ואם זה לא היה קורה לך עכשיו, זה יכל לקרות לך עם רכב יקר יותר בעתיד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
1. זה שאנשים רמאים, ממש לא אומר שאתה צריך ללמוד מהם ולהיות רמאי גם. לא יודע איך הגעת למסקנה הזאת מהמקרה הזה.

מה שצריך ללמוד מזה, שאי אפשר לסמוך על אנשים שאתה לא מכיר. את המושג "כבדהו וחשדהו" אתה מכיר?

2. אף אחד לא חסין מטעויות, וכולנו עשינו טעויות עם מכוניות ובדברים אחרים בחיים. רק ככה לומדים ומתפתחים, אין מה לעשות.

3. אתה רוצה לומר שקנית רכב בלי טסט כי היית לחוץ שיהיה לך עם מה לנסוע לעבודה? זו גם טעות. בלי טסט איך תיסע לעבודה?

4. חבל על העצבים והדיכאון מהאכזבה שלך מהאנושות. כולנו מועדים לטעות ואם זה לא היה קורה לך עכשיו, זה יכל לקרות לך עם רכב יקר יותר בעתיד.

תודה, אני מכבד את תגובתך.

פורסם

פותש תגיד פעם פגשתה מוכר/סוחר אחד שיגיד לך את המשפט הבא ״ אם להגיד לך את האמת האוטו דפוק המנוע רועש האוטו אוכל דלק כמו מטורף בקיצור חרה של רכב חפש לך רכב אחר נורמלי״ וחוץ מזה לא נדלקה לך מנורה אדומה למה המחיר כול כך נמוך המשפט מתאים לכול סוג של סחורה אתה פשוט לוקח את זה אישי מדי,

אם לא בא לך על הרכב תנסה למכור אותו הלא.

כול סוחר יספר לך כמה הסחורה שלו נפלאה.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם

זה נשמע לי שהמסלול המשפטי לא בשבילך כרגע.

תנסה לבדוק מה הבעייה במנוע וכמה יעלה לסדר את זה. כשיהיו לך הנתונים האלה תוכל להחליט מה אתה עושה הלאה.

פורסם (נערך)

שלום חבר יקר,

קנית רכב ב 4000 ש"ח ולא ב 40000 ש"ח. בסכומים האלו אין למה לצפות מהרכב וגם אם הוא יתקלקל לא יכאב לך הלב כמו על רכב שעולה 40000 ש"ח. בסכומים האלו העיקר שהרכב ייסע ושהמכלולים יעבדו ואם אכן זה כן- דיינו.

מה גם שקנית אותו בחצי מהמחירון אז אני לא חושב בשום צורה שנדפקת.

מזלך שזה רק 4000 ש"ח ולא 40000 או 70000 ש"ח. להבא, כשתקנה רכב יקר יותר תדע על מה להסתכל וגם תבדוק טוב טוב לפני.

מצטרף לקודמיי ולדעתי עשית עסקה לא רעה בכלל ואם הרכב במצב טוב ונוסע טוב והמכלולים בו עובדים כמו שצריך אפילו עסקה טובה מאוד וזה לא משנה בכלל אם הרכב היה בהשכרה/לימוד נהיגה/קיבוץ כי בסכומים האלו גם אם הרכב יד 1 פרטית נדיר שהוא במצב טוב ושהוא יוכל להימכר באותו מחיר שהוא נקנה.

בהצלחה ותהנה מהרכב! :) .

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
מה שהולך גם בא. אני מאמין בקארמה ואני מאמין בה'. בסוף השופט הגדול ביותר ימצה את הדין עם כולם.

סלע, אז אני שואל שוב, איך אני פונה לבית המשפט?

עם אמונה כזו גדולה, אין לך צורך לפנות לבית המשפט...

ארז רונן

פורסם
פותש תגיד פעם פגשתה מוכר/סוחר אחד שיגיד לך את המשפט הבא ״ אם להגיד לך את האמת האוטו דפוק המנוע רועש האוטו אוכל דלק כמו מטורף בקיצור חרה של רכב חפש לך רכב אחר נורמלי״ וחוץ מזה לא נדלקה לך מנורה אדומה למה המחיר כול כך נמוך המשפט מתאים לכול סוג של סחורה אתה פשוט לוקח את זה אישי מדי,

אם לא בא לך על הרכב תנסה למכור אותו הלא.

כול סוחר יספר לך כמה הסחורה שלו נפלאה.

העצה הכי טובה עד כה.

תודה חבוב.

פורסם
מה שהולך גם בא. אני מאמין בקארמה ואני מאמין בה'. בסוף השופט הגדול ביותר ימצה את הדין עם כולם.

נא לנעול את הדיון

(ולהשליך את המפתח לים)

מי שמאמין בקארמה שישמע את הסיפור הבא.

• תוכן חדש...