Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי מרצדס C230 (שלדה W203) משנת 2007.

בקונסולה המרכזית יש תושבת (עם סמל מרצדס) המותאמת לטלפון הכי מתקדם שהיה אז... נוקיה (עם סוג השקע הישן).

התושבת עושה שימוש במערכת השמע של האוטו והטלפון גם נשלט מכפתורי פיקוד על ההגה.

אני לא רוצה להתקין דיבורית חדשה ולהתחיל להעביר יותר מידי חיווט.

הרכב היה עד לאחרונה של אבא שלי והוא החזיק גם נוקיה ישן קבוע ברכב, אבל לי אין אפשרות להוסיף עוד מכשיר על אותו קו.

איך אפשר להתאים את המערכת הזו לאייפון 6?

טעינה פחות חשובה לי וגם לא חייב להיות חיבור BT, אבל אני רוצה את האפשרות לחבר את האייפון למערכת של הרכב.

תודה מראש לעונים.

פורסם

יש חברה בשם VISEEO שייצרה פתרון מתאים. מדובר ביחידת בגודל ועם חיבור של נוקיה ישן שמתיישבת בתוך העריסה במקום הנוקיה והופכת את כל המערכת לבלוטות. ואז אתה יכול לחבר על טלפון תומך בלוטות.

תוכל לראות עוד מידע כאן:

http://www.viseeostore.com/viseeo-mbu-3000.html

את המוצרים שלהם אפשר למצוא עדיין נמכרים באי-ביי. תוודא שזה מתאים לרכב שלך.

• חודש מאוחר יותר...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

טוב

קיבלתי את המכשיר, אבל הסתבר ששכחתי שנוקיה החליפו שקע. השקע ברכב מתאים לנוקיה כמו 6230 (בתמונה, עם העריסה המקורית) בעוד שהדגם שהזמנתי מתאים לדגמי מרצדס עד 2005, עם עריסה שמתאימה למכשיר גדול יותר, כמו 6310 ועם שקע שונה.

שלחתי חזרה בדואר, הוספתי בערך 40 פאונד וקיבלתי את הדגם הנכון:

http://www.viseeostore.com/viseeo-mb-62.html

לא הספקתי לנסות אותו הרבה, אבל אני שומע מצויין וגם הצד השני שומע אותי (הרבה יותר טוב, לדוגמה, מהדיבורית של פארוט שהזמנתי כתוספת עם פיאסטה חדשה, שהתלוננו על רעשי רקע כל הזמן).

מה שלא שמתי לב זה שהדיבורית לא תומכת בהשמעת מוסיקה מהטלפון.

שוב תודה על ההפניה.

Nokia.jpg

• תוכן חדש...