Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות ציריות לקליאו B

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה יעלה לי להחליף ציריות בקליאו B

ועד כה זה מסובך להחליף לבד ?

לוקח הכל על אחריותי ויודע שזה חלק חשוב בבטיחות ואני לא יעשה דברים שאני חושב שאני לא יצליח לעשות אבל בכל זאת רוצה לנסות לסדר דברים לבד

וכמה יעלה לי ההחלפה במוסך ? ואיזה מוסך מומלץ ?

תודה רבה ושבת שלום:-)

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם

הערכה שלי - משהו כמו 400 ש"ח לציריה סינית אחת + 150-200 ש"ח עבודה לצד אחד. יכול להיות הבדל של איזה 100 ש"ח במחיר בין ימנית לשמאלית.

ציריות סיניות לא מחזיקות הרבה אבל אני לא חושב שיש בשוק תחליפיות טובות.

זה לא סיפור גדול להחליף ציריה אבל צריך קצת ידע וכלי עבודה מתאימים.

בקנגו בשביל להוציא ציריה באחד הצדדים (לא זוכר אם זה ימין או שמאל), היה צריך לרוקן שמן גיר. יכול להיות שבקליאו גם צריך.

יככל מאוד להיות שלא צריך להחליף את שתי הציריות אלא רק אחת מהן. על ידי נסיעה מבחן ובדיקת חופשים בציריה אפשר בדרך כלל לאבחן איזה ציריה דורשת החלפה.

פורסם

חייבים לעשות כיוון פרונט אחרי החלפת ציריות?

Buki, אתה יכול להסביר בבקשה מה זה "בדיקת חופשים" והאם אפשר לעשות את זה לבד (לא במוסך)?

פורסם

האוטו ידני יש בידני שמן גיר בכלל ? כי אני לא רואה מדיד.

כלים יש לי ערכה כזאת של kisko עם ראצטים מארכים ובוקסות בהרבה גדלים אז נראה לי מספיק לא ?

ויש 2 גקים שבאים עם האוטו

יש אפשרות לעשות עבודה כזאת בבית ?

ואם כן אפשר איזה סוג של הכוונה בהחלפה ואיך לגשת ?

וכן שפונים לשני הצדדים עם קצת גז אפילו מתחילים תיקתוקים.

ד"א היום החלפתי שמן ופילטר שמן ושמתי לב כשפירקתי את הגלגל הימני (כי רק ככה אפשר להגיע לפילטר) שבורג בתפוח כן תפוס טוב אבל כאילו בולט לבחוץ.

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם

אכן התפוח ניכנס לתוך הנאבה ואמור לבלוט וישנו בורג שמהדק את הנאבה אליו. ולגבי הציריות תהליך ההחלפה שלהם לא מסובך והכלים שלך יכולים להספיק אך עדיין ישנו סדר פעולות מסויים שצריך לעשות על מנת שהצירייה תצא ללא קושי. אם תרצה הכוונה מדוייקת אתה מוזמן ליצור איתי קשר אפילו להשאיר לי טלפון שלך בהודעה פרטית.

פורסם
מה ההבדל בין ימין לשמאל שימין יותר יקר ?

במכוניות הנעה קידמית עם מנוע לרוחב (שזה רוב המכוניות הפרטיות, למעט סובארו, אאודי ועוד כמה דגמי עבר) גיר ודיפרנציאל נמצאים לצד המנוע, כלומר לא במרכז הרכב.

עקב כך, אחת הציריות יותר ארוכה מהשניה. ראה תרשים. זה תרשים כללי, המבנה הזה לא זהה בכל המכונות. יש כמה וריאציות כמו תושבת או מפרק נוסף בצירה הארוכה.

1111.JPG

• תוכן חדש...