Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה בוקסטר 2.7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שוב, במה נהגת עד כה? אני באמת לא יכול לחשוב על מצב שבו הבוקסטר תרגיש לך חלשה, אלא אם כן עד עתה נהגת ב911 טורבו...

הפרשי הביצועים לדוגמא בין M235 לבוקסטר 2.7 לא מספיק גדולים כדי שתרגיש שהפורשה חלשה.

מה שכן, המחיר של הבוקסטר פה גבוה מאוד ואם כל זה שהבוקסטר מכונית מדהימה (מהכמה ימים נסיון שיש לי איתו) הפרש מחירים של מעל 200,000 ש״ח בינה לבין M235 זה מטורף בכל קנה מידה (באנגליה הפרשי המחיר בינהן זה כ£5000, כלומר בערך 30,000 ש״ח) ואני לא רואה איך אפשר להצדיק את זה.

לגבי הצדקת המחיר אפשר להגיד על הרבה רכבים, במיוחד בעידן שלנו כשכל גולף GTI היא מכונית שתספק 90 אחוז מהאנשים בביצועים שלה וב"פאר".

לגבי המחיר, קח בחשבון שהם עושים הנחות מאוד גדולות במעמד הקניה, בניגוד לאסטרטגיה החדשה של ב מ וו תחת דלק מוטורס, שלא מורידים הרבה, במיוחד ממכונית "זולה" שכזו. רק אל תגלה להם על ההטבה לפני שנסגר המחיר, הגם שזה לא יורד מכיסם אלא מרשות המיסים, זה עשוי להשפיע כי ממילא אתה קונה ב"זול".

לגבי מה שרוברטפ אמר, צודק מאוד. ולא רק לגבי חניון בבית, למרות שיש המון מכוניות יקרות ממנה ויקרות באותה מידה, תהיה מוכן שאתה כרגע "זה במכונית במליון ש"ח".

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי העלות אל תשכחו שהתקציב המקורי שלי היה ל m2 שעולה כמעט כמו הבוקסטר הבסיסית במוו מדברים על חצי מיליון עבור ה m2 ככה שזה שה 235 זולה יותר זה סבבה זה בונוס מצויין אבל מבחינת התקציב שעומד לרשותי הבוקסטר נכנסת אליו...

דבר נוסף...

דיברתי כרגע עם הסוכנות של פורשה לא ניתן יותר להזמין את הבוקסטר והקיימן מהדגם הנוכחי וגם אין להם רכבים במלאי...

בתחילת 2016 הבוקסטר הולכת לעבור מתיחת פנים והמנוע לצערי יעבור ליהיות מנוע 2 ליטר טורבו שטוח. מצד אחד מאוד קשה לי לחשוב על לוותר על המנוע שישה צילינדרים שטוח של פורשה מצד שני הרכב כנראה יהיה חזק יותר ולמנועי טורבו יש פוטצנציאל שיפורים גדול יותר בעלות נמוכה מאוד ככה שהאופציה הזו אולי הפכה לאפילו יותר מעניינת כרגע

פורסם (נערך)
לגבי הצדקת המחיר אפשר להגיד על הרבה רכבים, במיוחד בעידן שלנו כשכל גולף GTI היא מכונית שתספק 90 אחוז מהאנשים בביצועים שלה וב"פאר".

זה שהמחירים פה מטורפים זה לא חדש.

אבל יש דוגמאות הזויות, והפרש המחירים פה בין שני הרכבים שפותח השרשור מדבר עליהם לא מוצדק בשום קנה מידה, לא כשההפרש באנגליה לדוגמא בהשוואה זעום.

לי אישית היה קשה מאוד להצדיק פער של 200k (גם 150) אלא אם כן אני יושב על כמה עשרות מליונים בבנק וזה לא מדגדג לי.

אני נוסע בב.מ.וו שמשמעותית חלשה יותר ממה שהיתה לי בחו״ל ולא כי לא יכולתי להרשות לעצמי אחת חזקה יותר אלא שפשוט לא הייתי מסוגל פסיכולוגית לעשות את זה, ובכל מקרה אני לא מרגיש שהיא חלשה לי ביום יום.

בכל אופן, אני בטח לא נכנס לכיס של פותח השרשור, ואם פורשה פה יכולים to get away with it ולמכור מספיק רכבים שיבושם להם.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

בפורשה סביר שהוא יקבל הנחה של 100K פחות או יותר (כמו ב מ וו תחת קמור למי שזוכר והתנסה), ואז הפרש של 100K (בין 235 לבוקסטר) מול הפרש של 5000 פאונד הוא הגיוני פחות או יותר (30K ש"ח כפול 120 אחוז מיסים).

משגב-וי- קח את האטמוספרי אם יש לך אפשרות, ויפה שעה אחת קודם.

פורסם

הלוואי לצערי האטמוספרי הוא היסטוריה וחא ניתן לירכוש אותו יותר אלה רק את הדגם לאחר מתיחת הפנים...

לגבי ההבדל במחירים...

ההבדל בין ה 235 מאובזרת כפי שרשמתי למעלה לבין הבוקסטר הבסיסית עם מעט אבזור אחרי ההנחת עולה חדש ומיקוח הוא בסביבות ה 70k... ממש לא 200k וזה אחרי בדיקה מול היבואנים...

פורסם

בוא לא נהיה דרמטיים. ה981.2 אפילו לא הוצגה רשמית, וה981 אינה היסטוריה. הדגם עדיין נמכר ומיוצר. זה נשמע כאילו סיבנו אותך קצת, לא ברור מה האינטרס לא למכור, אולי זה קשור לעובדה שהזיכיון מחליף ידיים ממש עכשיו.

בכל מקרה לא הייתי מבזבז את הזכות שלך על רכב שלא תכננת מלכתחילה בגלל אבזור זה או אחר, אתה סתם תתאכזב. אם במכונית ספורט "אמיתית" חשקה נפשך, אל תתפשר על פחות מM2 (בבמוו) או לך על הפורשה.

בדוק יבוא אישי, אם הזכות הנ"ל תקפה בצורת קניה כזו.

פורסם

לפי דעתי עדיפות ראשונה לבוקסטר

עדיפות שנייה לאלפא רומיאו 4C (איך אף אחד לא הזכיר אותה בתקציב הנ"ל???)

עדיפות שלישית ואל תהרגו אותי AUDI TTS, אומנם זה לא רכב ספורט "אמיתי" אבל הוא יפה ומהיר ונכנס בתקציב.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

לא היה פה שום סיבון...

יש היגיון מאוד גדול לא לקחת הזמנות חדשות לרכב שהולך לרדת מפס הייצור בזמן הקרוב.

אל תשכח שכשאתה פותח הזמנה לפורשה חדשה פורשה לא מתחילים לייצר את הרכב ביום למחרת וגם לא שבוע לאחר מכן מאחר ויש תור של לקוחות...

ובמידה ולפורשה יש כבר לדוגמה הזמנות לפס הייצור עבור שלושה חודשים הבאים ולאחר מכן הם מתכננים להוריד מפס הייצור את הבוקסטר הנוכחית אין להם יכולת לקבל הזמנות חדשות...

לכן מבחינת שרשרת אספקה וניהול לוגיסטי של מגה מפעל שכזה יש בזה המון הגיון וזה מאוד נפוץ...

כמובן שדילרים שיש להם מכוניות במלאי או שריינו כבר תאריכי ייצור עבור המודל הנוכחי עדיין יכולים למכור רכבים. זה לא המקרה בארץ.

לגבי ה BMW ה M2 היא הבחירה הראשונה שלי אבל הסיבה שאני שוקל את הבוקסטר או ה 235 זה בגלל שיכול להיות שאני לא אצליח לרכוש את ה M2 במידה ולא יפתחו הזמנות עבור הרכב מספיק מוקדם...

אני חייב לפתוח הזמנה לרכב בשבועיים הקרובים כדי שיהיה לרכב מספיק זמן להגיע לארץ ובנתיים במוו עדיין לא פתחו הזמנות עבור ה M2 הם מדברים על דצמבר זה יכול להיות תחילת דצמבר שזה טוב לי וזה יכול להיות סוף דצמבר שזה בעייתי עבורי, אני לא יודע.

לגבי ה TTS חשבתי על הרכב הזה והייתי בסוכנות אודי והם אפילו נתנו לי אחלה הצעה עבור הרכב

אבל מבחינת כיול הרכב זהה ל TT הרגילה ההבדלים בין ה TT ל TTS הם מנוע חזק יותר ויותר אבזור...

ומאחר שנהגתי על ה TT הרגילה והיא ממש לא הייתה מספיק ספורטיבית בשבילי זה לא הרכב עבורי...

האלפא רומיאו 4C לא רלוונטית אני הולך לחיות עם הרכב ביום יום והאלפא היא ממש לא רכב ליום יום.

פורסם (נערך)

ב99 אחוז מהמקרים לא "פותחים הזמנה" אלא לוקחים רכב מוכן. זו לא הזמנה של פאגני שמזמינים שנתיים מראש. בדר"כ ישנן מכוניות זמינות במלאי (בחו"ל, לא בארץ, כבר מוכנות ומרגע התשלום יהיו כאן תוך חודש). עדיין חושב שיש כאן משהו שאתה לא יודע, לא למכור למישהו רכב, כאשר סביר שהמחליף שלו יוצג בתערוכת ג'נבה עוד חצי שנה, אין דבר כזה.

ואין שום הגיון, כשאפשר למכור מוכרים גם אם הדגם התחלף כבר 4 פעמים זה לא בדיוק מעניין אותם.

אגב, בסוכנות תמיד עומדת לפחות בוקסטר אחת והיא למכירה, אין שם ?

עריכה אחרונה על ידי david brown
פורסם

שהייתי במשא ומתן על הפורש מקאן ההנחה התחילה מ100 אלף... אני מעריך שלסגירה זה היה נסגר בין 120-150 פחות מהמחיר ההזוי שרצו.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

לדעתי הבוקסטר תהיה לך משמעותית חלשה יותר מה-235.

היא גם יקרה בצורה חסרת פרופורציות.

אם אתה מחפש לבזבז כסף אז לפחות תקנה מכונית ששווה את זה, אולי אפשר לשים על הכביש GTR ב-620K. שווה לבדוק.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני את דעתי כבר אמרתי לך בפרטי.. אגב זוג כרטיסי טיסה במחלקה ראשונה + הפורש יהיו זולים משמעותית פה תגיע קפה עליי ;-)

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

• תוכן חדש...