Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה CX9 2016 החדשה נחשפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתי שמים על זה סמל פיאט?

שברת :roflmao:

חסר לי בעיצוב פנסי ערפל. לא צריך להדליק, רק שיהיו שם. בלעדיהם זה נראה כמו יפני כועס עם מצח גדול. לא טוב לי גריל גדול כזה עם פנסים "דקים".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחוץ נראת בדיוק כמו אינפיניטי QX60/ ניסאן פאט'פיינדר. גם הגודל זהה. היא לא מתחרה לסנטה פה. היא הרבה יותר גדולה.

פורסם

אני מאוד אוהב את הקו העיצובי הנוכחי שלהם.

הם גם תמיד מצליחים לשמור על איזשהי זהות משותפת לדגמים שלהם, זה בולט כרגע במיוחד בדגמי הפנאי ה-CX3, ה-5 ועכשיו ה-9 מצליחים ממש להיראות כמו משפחת דגמים וכוללים את אותם אלמנטים בעיצוב החיצוני.

תא הנוסעים לוקח את מה שראינו מהם עד עכשיו כמה רמות קדימה, נראה מעניין מאוד.

פורסם

יותר עניין של פרופורציות מאשר טעם. היא באמת נראית טוב, אבל "ליגות גבוהות" ו-"BMW" היא לא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
יותר עניין של פרופורציות מאשר טעם. היא באמת נראית טוב, אבל "ליגות גבוהות" ו-"BMW" היא לא.

מאיפה הידע? אני אמרתי שהוא נראה מהליגות הגבוהות, הרכב יצא לפני כמה ימים לעולם אז מאיפה קבעת שהוא לא? הרכב עדיין לא נבחן אפילו.

פורסם

אם כל הכבוד לBMW אני לא זוכר תא נוסעים שלהם בשנים האחרונות שנראה טוב (למעט X5,X6,7) אלה להפך. (יכולים ללמוד באודי עוד הרבה בנושא)

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

הרכבים האמריקאים מגיעים עם איבזור מטורף ואילו הרכבים שמגיעים לארץ מגיעים הרבה פחות מאובזרים.

אני לא אתפלא אם הרכב הזה לא ישווק עם האיבזור והשופוני הזה.

בכל מקרה, כרגיל - שאפו למאזדה.

פורסם

תגובה שמסתמכת על?

רשמים ראשוניים מצביעים אחרת. עיצוב ונתונים טכניים.

• תוכן חדש...