Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי הזמנה לשחרור חלק חילוף לרכב.

אני צריך להציג חשבונית וקבלה.

יכול להיות שיפתחו את החבילה מולי בעת השחרור לוודא שהיא מכילה את החלק שרשום על החשבונית?

תודה רבה.

פורסם

ייתכן בהחלט, באיזה חלק מדובר?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא נראה לי שצריכה להיות בעיה בשחרור של חלק כזה - בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא אמורה להיות בעיה, הייתי מוודא ברשימת חלפים לשחרור מהיר רק כדי להיות בטוח.

סביר להניח שמאוורר מופיע ברשימה, במידה ולא ניתן למלא טופס בקשה ליבוא חלפים לצריכה אישית- במידה והחלק חדש ואינו בטיחותי לרוב הוא יאושר.

הכנסתי בצורה בזאת דיי הרבה חלקים, רק תקפיד שלא "לערוך" את החשבוניות בצורה שתפיל אותך במידה ויבדקו את החלקים (להציג חלפים משומשים כחדשים, להנמיך שווי, להצהיר על מאוורר ולהכניס רדיאטור וכן הלאה...)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מאור תודה על התשובה.

שאלתי העיקרית היא מה הסיכוי שייבדקו את החלק (במידה ושום דבר לא מעורר את החשד שלהם).

מול מי אני מתנהל שם? פקידה של הדואר?

פורסם

להבנתי כבר קיבלת הזמנה לשחרור דבר דואר, כלומר החבילה כבר בבדיקה. או שלא הבנתי נכון?

בכל אופן במצב כזה אתה מעביר את החשבונית אשר מוכיחה את מקור החלק/חבילה, מצבו ועלותו. במידה ואין חלקים בטיחותיים ו/או החלקים עומדים בדרישות השחרור המהיר החבילה תשוחרר, בכפוך לתשלום מיסים ועמילויות.

לגבי פתיחת החבילות, קשה לי לענות. חלק מהחבילות שלי נפתחו וחלקן לא.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

ההתנהלות היא מול המכס עצמו.

כנראה החבילה עוררה את חשדם שהמחיר המוצהר עליה נמוך מדי, ולכן הם מעוניינים לוודא התאמה בין המחיר ששילמת לבין המחיר שהספק רשם.

אם יש הבדל - אתה תדרש לשלם קנס.

שימוש בעמילות מכס (ולא חשוב של איזו חברה) - לא מונע פתיחת החבילה. זאת החלטה של המכס בלבד (אבל יגרור חיוב בגין כך ע"י החברה שמבצעת עמילות מכס).

פורסם

קיימים כל מיני תרחישים אפשריים, החל מפקידת מכס בלבד ועד פתיחה מלאה של החבילה עם בדיקה של מומחה מטעמם (נדיר).

מנסיוני בשנים האחרונות הם נוטים לתת קנסות על ימין ועל שמאל, כולל על עברות טכניות לחלוטין. במקומך לא הייתי מתחכם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
מנסיוני בשנים האחרונות הם נוטים לתת קנסות על ימין ועל שמאל, כולל על עברות טכניות לחלוטין. במקומך לא הייתי מתחכם.

קנסות על מה? הקונה לא יכול להיות אחראי להצהרה של המוכר.

פורסם

תתפלא, אצלי המוכר רשם שהבגדים שקניתי עשויים מכותנה בעוד שהם היו עשויים מחומר אחר.

קיבלתי קנס, נטשתי את החבילה.

הסברתי לו שאני לא יודע ממה עשוי הבגד, בחיים לא שאלתי שאלה כזו גם כשקניתי בגדים בקניון.

שאלתי את המוכס, "אתה שואל ממה עשוי הבגד לפני שאתה קונה? את מי זה מעניין..."

לא עזר.

• תוכן חדש...