Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קמצן אני בכל מקרה, זה עניין שאני עובד עליו, אבל על הרכב פחות.

לא משנה, הוחלט אכן לקנות את המקורי.

קצת צורם שהמחיר די זהה לקורולה חדשה בעשור אם לא יותר.

נעדכן בלי נדר בשרשור הגדול של הטיפולים.

פורסם

במידה ותרצה אוכל לרכוש לך את הפילטר בתל אביב או ברחובות(אל תדאג לדלק עובד בתל אביב ומתנייד על קטנוע) ולהעביר לעמית בעבודה שגר בחדרה שיעביר לך.

פורסם

דבר איתי אם אתה רוצה פילטר מקורי מאבי חלקי חילוף, אעביר לאסף שאני פוגש אותו לא מעט והוא יעביר לך.

גם הפילטר באימפרזה שלי עולה 70 שקלים וגם באימפרזות ו-B4 חדשות יותר כי ככה היצרן תכנן את זה, זה דווקא יתרון לזמינות חלקים.

פורסם (נערך)

אין עליכם!

הדגם הוא קורולה 99 1.6.

מי שיכול לפגוש את אסף ולהביא לו את זה עוד השבוע שידבר איתי בפרטי.

שחס וחלילה לא תקנו לי פעמיים ולא יהיה נעים.

אני אישית לא אקנה את הפילטר כרגע, מחכה לתגובה מכם.

תודה :)

כמובן דף והכל שנדע מה קנינו:).

עריכה:

אם מישהו יכול להגיע לאיזור שלי זה יתר טוב כדי שאוכל להחזיר את הכסף כמו שצריך.

אנא לדבר איתי בפרטי.

אפשר לנעול מבחינתי.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

היי לכולם.

קניתי כבר הכל כולל הפילטר ויצא לי הפילטר 60 שקל אחרי הנחה.

בגלל שזה חלק מקורי , רציתי ללכת למורשה אבל אז ראיתי שיש את זה בחנויות לחלפים.

לצערי זה MADE IN THILAND אבל זה מקורי.

מארק וכל השאר תודה רבה על הרצון לעזור.

פורסם

בכל הנוגע לפילטרי שמן אני בעד מקורי, ואם לא מקורי אז לפחות שיהיה מחברה טובה ומוכרת, DENSO, MANN וכו'. לא יודע, חברה כמו רביט שאפילו גוגל לא שמע עליה לא הייתי שם ברכב.

אין דרך של ממש לדעת איך פילטר שמן מתפקד, אף אחד לא מפרק אותו לאחר השימוש או שולח שמן משומש למעבדה. לא חושב שזה חכם לחסוך את הכמה-עשרות-שקלים האלה פעם בשנה, מה שעלול לעלות הרבה יותר בעתיד.

אושריקו, כמו בשרשור מאתמול, אין שום בעייה עם פילטר מקורי שמיוצר בתאילנד ולמען האמת מעולם לא ראיתי פילטר שמן מקורי שמגיע מיפן. בתאילנד יש מפעלים עצומים של טויוטה ושל ספקי ה OEM שלה ואין עם זה שום בעייה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן, רק שזה מצחיק שיש חלקים למכוניות האלו שהן לא מקוריים והם תוצרת תאילנד. זה מרגיש מוזר אך אני רגוע כי זה באמת מקורי.

אגב, ראיתי גם שהפלאגים שלי של דנסו הם תוצרת אינדונסיה. הבנתי שטויוטה והחברות שלה באמת כבר לא מייצרות הרבה דברים ביפן. לדעתי, חבל, אבל כל עוד זה על תקן מקורי זה בסדר.

:-)

• תוכן חדש...