Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אפשרי לשים פילטר שמן חליפי מסוג ראביט?

יש לי המלצות עליו, אבל אני רוצה פילטר מקורי.

העניין הוא שהפילטר המקורי עולה 80 שקל בערך ללא מע"מ, חוצפה לרכב שנת 99'.

מה דעתכם ?

אני יודע את החשיבות, אבל לאורך שנים השתמשתי במסננים חליפיים (אך לא סיניים !) והכל היה בסדר.

פורסם

דווקא הוא די מוכר, אבל הדעות חלוקות עליו.

אני דווקא מתפלא שאין פילטרים בשם CAT, DOG, PIG, MONKEY. ארנב כבר יש:lol:.

אין לי את המק"ט, אבל ראיתי בחלפים מקוריים של טויוטה שזה פחות או יותר המחיר.

אין לי כוונה לזלזל בשמן ופילטר שמן אבל מצד שני המחיר מוגזם ואם יש פילטרים חליפיים טובים וזולים הרבה יותר אז עדיף לי כרגע.

מה דעתכם ?

אני מעדיף את החלקים לקנות פיזית ולא להזמין מאיביי, גם בלי קשר לזמן ההגעה.

פורסם

ראביט זו חברה קוריאנית די מוכרת.

יצא לי להשתמש בפילטר שלהם ברכב שלי, לא מורגש שום הבדל.. (לא שאני מתיימר להרגיש שינויים כלכך עדינים).

איש מקצוע אחד בפורום פה טען שזה זבל של פילטר.. באותה נשימה הוא גם טען שהוא סיני לכן אני לא בטוח למה להאמין..

יום טוב גם לך

פורסם

כן, היא על הנייר קוריאנית וכמו שאמרת יש דעות חלוקות עליה ולכן אני קצת חושש אבל הוא ממש זול וקיבלתי המלצה עליו, אבל עדיין.

על הנייר אני יכול ללכת ולהזמין מאתרים בארץ מקורי במחיר זול ממה שאמרתי אך המשלוח עושה את זה אותו דבר ואולי אפילו יותר יקר אז זה הקטע...

פורסם

לא רואה סיבה לחסוך על פילטר שמן, במיוחד במקרה שלך שאתה מבצע את הטיפול בעצמך וחוסך את עלות העבודה.

תברר בעוד חנויות, תעשה סקר שוק.

Stay Dirty

פורסם

כשהייתי סטודנט והייתה לי פיאסטה 2000 למשך 3 שנים השתמשתי בפילטר שמן של ראביט 4 פעמים (אז עוד לא הבנתי בטיפולים מי יודע מה ולקחתי מה שהביאו לי בחנות), הכל היה בסדר.

אך בשביל הפרש של 30 שח בשנה, הייתי שם מקורי.

שלומי

פורסם

אושר, מכיוון שאני גם מחדרה אז סביר להניח שאתה קונה מאותן חנויות חלפים שאני מכיר, אין שם שום דבר איכותי...יצא לי כמה פעמים לשמוע:

"מה זה משנה אם זה פילטר אויר סיני, זה כולה פילטר אויר"

או

"פילטר שמן עם מחזיר? על מה אתה מדבר, אין דבר כזה"

אי לזאת ובהתאם לכך אני כבר שנה וחצי לא קניתי שום דבר לרכב [ חוץ משמן שגם זה לרוב אני קונה במקום אחר ] בחנויות בחדרה - נקודה למחשבה בשבילך.

פורסם

עבדתי באחת החנויות שם , אני יודע על מה אתה מדבר, אבל אתה יכול להשיג דבירם טובים.

הבעיה שהיום הלקוחות מחפשים חלפים לא מקוריים וזולים ככל שניתן לכן תראה המון חלקים תוצרת *** אבל אם רוצים משיגים דברים איכותיים.

אני אלך על המקורי וזהו ליתר ביטחון.

קצת מוזר לי שרכב שעוד שניה נכנס לאספנות לוקחים לו 80 ומשהו שקל על פילטר שמן?

פורסם

גם פילטר שמן של סובארו עולה 70 שקל. אין קשר לשנת הרכב.

אתה רוצה לחסוך? תקנה בכמויות גדולות. במיוחד במקרה שלך שאתה כנראה הולך להישאר עם הקורולה הזאת עד שאתה או היא תחליטו שמספיק.

יש.jpg

עדיין עם הנסיעה לנתיבות זה יוצא משתלם.

Stay Dirty

פורסם
גם פילטר שמן של סובארו עולה 70 שקל. אין קשר לשנת הרכב.

אתה רוצה לחסוך? תקנה בכמויות גדולות. במיוחד במקרה שלך שאתה כנראה הולך להישאר עם הקורולה הזאת עד שאתה או היא תחליטו שמספיק.

[ATTACH=CONFIG]443764[/ATTACH]

עדיין עם הנסיעה לנתיבות זה יוצא משתלם.

אסף, זה הצחיק אותי רצח כי אתמול בסדרה של מריאנו היה מערכון דומה למה שאמרת.:lol:

ואתה צודק, לשמחתי ולצערי אני והטויוטה תאומים.

אבי, תודה רבה על הרצון לעזור וכן ראיתי את זה אבל המשלוח מייקר ולכן אני אוותר וארכוש פיזית כבר בעיר שלי וזהו.

פורסם

אושריקו...אין תחליפי לפילטר מקורי, גם לסובארו 94 שהייתה לי הפילטר עלה סביב ה 80 שקל ולא הסתכלתי בכלל על החשבונית, כי את הטיפולים עשיתי בעצמי (עם חברי הכנופיה היקרים כמובן) ובכסף שחסכתי לא היה אכפת לי לקנות פילטר גם ב 200 שקל.

אז להתקמצן על 40-50 שקלים לא נראה לי ראוי.

Miata ND2

• תוכן חדש...