Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עפולה - פ״ת, נסיעה יום-יומית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נסעתי מחדרה להוד השרון וסבלתי, עכשיו אני נוסע מחדרה לכפר סבא על כביש 6, וסובל קצת פחות, למרות שהיום לקח לי שעה וחצי להגיע לעבודה.

לא יודע עד כמה אתה תשרוד את הנסיעות היומיות מעפולה לפתח תקווה לאורך זמן. לדעתי זה מתכון לייאוש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אני חושב שהכל פונקציה של מתי אתה צריך להיות בעבודה והאם זה גמיש אצלך. במידה ואתה יכול לצאת מהבית אחרי שעות השיא, כלומר 8:30 ומעלה, זה לא ביג דיל מבחינת זמן. מעפולה עד למחלף עירון (העלייה לכביש 6 דרך כביש 65) זה 25 דקות.

דווקא כביש 65 פחות פקוק מכביש 70 (דרך יוקנעם) לטעמי ובדר"כ אני מעדיף לנסוע דרכו למרות שהוא הרבה יותר מרומזר.

בכל מקרה, נסיעות של 150 ק"מ ביום מעייפות ושוחקות לאורך זמן, קח את זה בחשבון. מצד שני גם עמידה של שעה בפקקי המרכז היא שוחקת לא פחות. אני אישית פחות מתעייף מנסיעה של שעה מאשר מעמידה של שעה בפקק.

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
פורסם
כם בכביש 6 יש לפחות פעם בשבוע חסימות בגלל תאונה כלשהי.

התכוונת פעם ביום לפחות.

ולשרשור - גיסי עושה את אותה דרך בערך (עפולה>אור יהודה,ומלפני שנתיים השתנה לעפולה>ראש העין) דרך 6,כל יום,חמישה ימים בשבוע.

אבל אצלו זה לא חוכמה כי זה רכב של העבודה,אז לא אכפת לו,ולגמוע כל יום כולל העבודה 500-600ק"מ כבר "קטן" עליו.

מה שכן הוא יוצא מהבית ב5 לפ"ב,אז זה גם מקל קצת.

בקיצור כמו שכתבו - לא מתאים לכל אחד.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)
מעפולה עד למחלף עירון (העלייה לכביש 6 דרך כביש 65) זה 25 דקות.

עם מסוק אולי, או תיאורטית בלי תנועה בכלל זה 27 דקות לפי גוגל (מהשכונה החדשה). אבל יש רמזורים בדרך, עומסי תנועה וכד'. כדי להגיע בפרק זמן הזה במציאות, צריך לנסוע שם מהר מאוד ולזגזג בין נתיבים כמו מטורף (כי באיזור הכפרים מצד ימין משאיות ומצד שמאל רכבים ישנים שנוסעים לאט ופונים ליישובים מסביב).

יש רמזורים בדרך (בואדי ערה התזמון כזה שעומדים בכל רמזור כמעט תמיד), יש תור בצומת מגידו שלוקח כמה דקות טובות בבוקר, יש תור שלוקח זמן בבוקר לכיוון כביש 65 בכביש 60.

אני נסעתי בכביש הזה לא מעט במשך מספר שנים מידי יום, המצב מאז לא השתפר. 40 דקות שנתתי זה זמן מאוד ריאלי לנהג שנוסע נורמאלי על הכביש הזה (כלומר זורם במהירות תנועה). בבוקר יש מקטעים על הכביש הזה עם עומסי תנועה.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

השאלה שלי היא האם ניתן בעבודה של פותח השרשור לעבוד מהבית?

אם כן, במצבים שכאלה יש רבים שעובדים מהמשרד הראשי פעמיים שלוש בשבוע וכל השאר מייצאים לחדר העבודה בביתם - אבל זה יצריך ממך לדעת שבבית חייב להיות חדר עבודה.

אם כן וזה אפשרי - אתה בהחלט יכול לשקול את זה וגם עם הזמן באמת לחפש עבודה בסביבה פחות פקוקה (לא שחיפה לא מפוצצת בפקקים כן? אבל הנסיעה תהיה קצרה יותר)

אם אין ואתה תיאלץ לנסוע חמישה שישה ימים שבוע הלוך חזור מעפולה לפ"ת לדעתי אתה תישבר.

עוד אפשרות - רכב לרכבת, אפניים חשמליים מתקפלים - עולה לרכבת, יורד בפ"ת ורוכב לעבודה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

tzivipper, אני עושה את הנסיעה הזאת כמעט כל יום במשך החודשים האחרונים וזה לוקח לי בין 25 דקות לחצי שעה. בגלל שבנתיים אני מגיע מכיוון נצרת עילית המדידה שאני מבצע היא החל מהכניסה לבלפוריה על כביש 60 ועד העלייה לכביש 6, 31 ק"מ ו-26 דקות לפי גוגל.

אני רחוק מלזגזג בין נתיבים או לנסוע מהר. הפקק במגידו לכיוון דרום-מערב לא קיים בשעות שאני יוצא בהם מהבית (אחרי 8:30) וכנ"ל לגבי שאר הכביש, הוא פנוי למדי.

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
פורסם

יש עומסי תנועה עד פקקים גם מכיוון נצרת, בעיקר בתחילת השבוע ביום ראשון-שני בסביבות השעה 9 בבוקר (לא יודע איך לפני).

חצי שעה - זה הגיוני, תוסיף לזה עוד 10 דקות לצאת מהעיר. אני כמובן לוקח בחשבון את כל זמן הנסיעה, החל מרגע שמיישבים ברכב. והיגענו ל-40 דקות שאני מדבר עליהם :)

בכל אופן, לזמן הזה צריך להוסיף נסיעה על כביש 6, ירידה מהכביש והגעה למקום העבודה. וזה בתנאי שמשלמים לך על כביש 6. כי לשלם כ700ש"ח נוספים (עם מנוי פס-קל) על נסיעות על כביש 6 - זה הרבה מאוד כסף.

ואז מגעים לכביש החוף (אם לא משלמים או יש חסימה על כביש 6), והחל מנתניה זה פשוט סיוט.

לכן בכל תסריט, אני לא רואה איך אפשר לעשות מסלול כזה בהרבה פחות משעתיים לכיוון. זה 4 שעות על הכביש כל יום וזה בתסריט אופטימי - ללא תאונות ו/או חסימות/פקקים יוצאי דופן (אחד מאלה מתרכש לפחות פעם בשבוע).

זה לא שזה בלתי אפשרי לעשות את הנסיעות האלו, אבל צריך סטייט אוף מיינד מתאים, שזה קודם כל המון סובלנות והרבה מוסיקה טובה (או מנטרות למי שעסוק בפיתוח קול :lol:). לעשות נסיעות כאלה בעצבים זה פשוט נורא.

וכמובן צריך מכונית ממש טובה כדי הנסיעות לא יהיה מתישות במיוחד - עם בידוד טוב, נוחות נסיעה טובה. לבוא לעבודה עייף מהנסיעה זה לא פרודוקטיבי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני נוסע כל יום 100 ק"מ לכיוון (רק לעבודה) כאשר בבוקר יוצא מוקדם (55 ד') ובערב טוחן פקקים,

משלמים טוב? שווה לעשות את הנסיעה, מקסימום תחפש עבודה במקביל בצפון.

האמת שבכל מקרה המחיר למשתכן במרכז נראה יותר מפתה ומשתלם לאורך זמן.

• תוכן חדש...