Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לחזור לעבוד במוסך אחרי שנה וקצת. הבעיה שאני על תקן מתלמד ממש. גם שעבדתי הייתי מתלמד. לצערי לא הסתדר מסיבות מסויימות ועכשיו אני רוצה שוב לנסות. הבעיה שאני נגעל מהמוסכים בעיר שלי שלכולם גם הייתי עושה משלוחים. חשבתי ללכת לפנצ'ריה אבל זה בלי להתקדם. לוותר ?יש לי תעודת אוטוטרוניקה משנת 2013.

פורסם

האם בהכרח חשוב לך להרוויח כסף? או שאין לך בעיה להתעסק במכונאות בשביל הכיף ? כי יש לא מעט אנשים שישמחו "להעסיק" אותך.

Stay Dirty

פורסם

גם וגם. אפילו כתחביב זה עדיף כי אז אפשר לבוא ב"פוזה" שיש נסיון. כסף תמיד צריך אבל עדיף להגיע עם נסיון ואני חושש שהנסיון שהיה לי נשכח משהו. תודה על התגובה המהירה אסף

• אחראי פורום
פורסם

לא יודע מה לומדים באוטוטרוניקה, אבל איפשהו כתבת שאתה בן 22, ז"א עוד לפני כל הטירוף של החיים.

לא היית מעדיף ללמוד מכונאות ולבוא יותר "מבושל" למוסכים? אולי גם לעבוד תו"כ בשביל הניסיון וכמה שקלים?

כי לעבוד בחינם, בכל מצב בחיים, זה ממש לא לעניין. גם יתייחסו אליך בהתאם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

איפה אתה גר?

נדמה לי שריאתי שאתה גר בפתח תקווה, ניסית מוסכים מורשים?

אני לפני כמה חודשים החלפתי עבודה(מכונאי רכב) והלכתי למספר מוסכים מורשים.

סקודה מרכזי, קיבלו אותי בתור מכונאי דרג 2(מתוך 3 ש3 זה הכי גבוה), יש להם תנאים טובים, מוסך נקי ומסודר, אוכל נסיעות ימי כיף וכל זה..אבל לי לא התאים הציפיות שכר, אבל מקום טוב בהחלט.

השני היה במוו, קמור מוטורס, תנאים טובים מוסך חדש מהניילון, משכורת מתחילה באיזור ה8-9 k. אני לא נכנסתי לעבוד שם בגלל עניין עם הבעלים והמנהל עבודה אבל זה סיפור שלי, סך הכל מומלץ.

מקום שלישי זה היה שגיא מוטורוס של שברולט, מוסך ישן, ותנאים לא ממש סבירים, רק אולם תצוגה והמתנה חדש.

לא ממליץ.

חוץ מזה, יש מוסכים מחוץ לפתח תקווה.

עריכה אחרונה על ידי ron_man

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

לדעתי תלך לכיוון מורשה אבל איך שאני רואה יש סיבות שיקבלו אותך ולא.

יקבלו: מוסך גדול, עם לא מעט עובדים, אתה בהתחלה תיהיה צמוד למישהו עד שתעבוד לבד.

לא יקבלו: מחפשים מישהו עם ניסיון, שכבר יודע לעבוד, מעבר לשמן פילטר.

טיפ, אני לפני חודשיים עזבתי את העבודה במוסך (חזרתי לירושלים ללימודים), אבל כמה חודשים לפני זה כשחיפשתי אמרתי דוגרי

למנהלי מוסכים.

אהבה לתחום יש לי, את התחום אני לומד, לעבוד אני יודע, כמובן לא לעשות הכל, אבל אין בעיה ללמוד תוך כדי עבודה.

תבוא עם ביטחון, אבל אל תגיד שאתה יודע לעשות הכל, כי אם התברר שלא, המצב לא היה נעים.

אגב, אל תלך למוסך בגלל שאתה נגעל ממנו.

אם הבחור מקצועי תותח, ותלמד לעבוד אצלו כמו שלא תלמד אצל אחרים, לך אליו.

מה שקורה בינו ובין הלקוחות לא מעניין אותך.

אבל אם הוא חאפר, מלמד אתך דברים שליליים, אליו אל תלך.

זה כמובן אם לא תימצא מורשים.

תמצא מוסך (סליחה על הביטוי) שיפתח לך את הת*ת ככה תלמד הכי טוב.

זה לפחות מהנסיון שלי, הייתי חוזר הביתה גמור, אפילו מרק תימני לא יכלתי לשתות, אבל למדתי בתהאם.

רועי

פורסם (נערך)

גם אני מחפש עבודה בתור מכונאי מתחיל, לרוב המסוכים הגדולים מחפשים מישהו עם ניסיון, לא כולם אבל לרוב.

הייתי בראיון עבודה במורשה רנו וניסאן וזה לא כל כך עניין אותם שיש לי זיקה לתחום ואני יודע לעשות דברים בסיסיים+, מבין אותם כי הם מחפשים מישהו שיתנו לו רכב ומה צריך לתקן ויאללה לעבודה.

אני חושב שאין ברירה אלא לנסות שוב אצל מוסך רגיל, פשוט ומלוכלך כמו שאתה אומר כי בלי ניסיון קשה להתקבל למקום טוב, תתחיל גם לימודים של שלב 1, זה מה שאני אעשה בכל אופן.

האמת שזה קצת מצחיק כי אם שום מוסך לא מקבל עובד בלי ניסיון אז איפה אני ארכוש את הניסיון הזה?

עריכה אחרונה על ידי Adamm
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

השני היה במוו, קמור מוטורס, תנאים טובים מוסך חדש מהניילון, משכורת מתחילה באיזור ה8-9

מעניין לדעת. יפה שהמשכורות בתחום הזה עלו. כשהייתי חייל בסדיר היו איתנו מילואימניקים בסדנא של הרכב ואחד מהם סיפר שזה המקצוע שלו גם באזרחות. אמר שמשלמים לו שכר מינימום במורשה מאזדה פורד וזה מקצוע על הפנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
איפה אתה גר?

נדמה לי שריאתי שאתה גר בפתח תקווה, ניסית מוסכים מורשים?

אני לפני כמה חודשים החלפתי עבודה(מכונאי רכב) והלכתי למספר מוסכים מורשים.

סקודה מרכזי, קיבלו אותי בתור מכונאי דרג 2(מתוך 3 ש3 זה הכי גבוה), יש להם תנאים טובים, מוסך נקי ומסודר, אוכל נסיעות ימי כיף וכל זה..אבל לי לא התאים הציפיות שכר, אבל מקום טוב בהחלט.

השני היה במוו, קמור מוטורס, תנאים טובים מוסך חדש מהניילון, משכורת מתחילה באיזור ה8-9 k. אני לא נכנסתי לעבוד שם בגלל עניין עם הבעלים והמנהל עבודה אבל זה סיפור שלי, סך הכל מומלץ.

מקום שלישי זה היה שגיא מוטורוס של שברולט, מוסך ישן, ותנאים לא ממש סבירים, רק אולם תצוגה והמתנה חדש.

לא ממליץ.

חוץ מזה, יש מוסכים מחוץ לפתח תקווה.

לא מאיזור פתח תקווה, אולי חשבת כי הלכתי למישהו שהתקין לי משהו לאוטו מפתח תקווה.

תודה על ההסבר המפורט בכל מקרה!

תראו, זה לא שאני נגעל באמת מהמוסכים, הבעיה שיש במוסכים טיפוסים שלא נותנים לי רצון להתקרב..

נכון , יש לי כמה חברים מכונאים כי בכל זאת במסגרת העבודה הקודמת שלי דאגתי להגיע לכולם עם משלוחים, אבל אלו לא המוסכים שהייתי רוצה לעבוד בהם.

ומצד שני ללכת מחוץ לעיר זה מבאס, דלק, נסיעות , פקקים.

דווקא מכונאי אחד אמר שהוא קיבל אותי ושאני הייתי אמור לעבוד ב1.11 , אבל עד עכשיו לא התקשר.:roll:

דוגרי, אין לי כרגע נתונים ללמוד משהו "על רמה" יותר ומנגד אני עדיין אוהב מכוניות אז מתלבט...

פורסם (נערך)

תן לי להבין רגע,

יש לך ידע מצומצם, אין לך נסיון ואתה בא למעשה להתלמד.. תמורת כסף.

למרות זאת אתה בררן בטירוף לגבי המוסך (ולגבי השכר כמובן) שיועיל בטובו לקבל אותך על צווארו, ומוכן להתפשר על מוסכי צמרת בלבד (אם אפשר לקרוא כך למורשה)..

סליחה שאני לא מנומס ומפרגן אבל משהו צריך לתת את הכאפה..

ואני שואל.. :screwy:?

קפוץ על המוסך הראשון שמוכן ללמד אותך משהו..

בררן אתה יכול להיות כשיש לך מה להציע. כרגע אתה רק דורש.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

יגאל, איפה ראית שאני רוצה מיליון שקל ?

אני רוצה מוסך נורמלי שיאפשר לעבוד וללמוד ולא לבוא בדרישות מוגזמות ממישהו שרוצה שוב להיכנס לתחום.

אני דווקא ריאלי , אני לא אבוא לאף מוסך ואגיד לו שאני רוצה 6000 שקל אבל אני אלמד ואתקדם. אין לי בעיה להתחיל בשכר מינימום, יש לי בעיה עם ההתנהלות שלהם.

קצת מבאס לוותר על מקצוע שעדיין יש לי משיכה אליו.

פורסם

לא הבנת, אתה נתפס על הכסף למרות שאני התייחסתי אליו כהערת שוליים.

אתה בורר מוסכים כשאין לך מה להציע.

עזוב עכשיו התנהלות\נקיון\רמה\צבע קירות.

אתה בעמדת נחיתות, לכן תתכופף וקבל באהבה כל מה שמביאים לך.

ברגע שתרגיש שיש לך מה להציע אתה תמיד יכול לעבור למקום שיותר מוצא חן בעיניך.

מקווה שהפעם הצלחתי להעביר את המסר..

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...