Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, בבעלותי יונדאי סונטה שנת 2001, מנוע 2500סמ"ק (V6).

 

היום בבוקר נתקלתי בבעיה, לאחר בדיקה בבוקר(כשהאוטו היה קר) ראיתי שהיה חסר מעט מים ברדיאטור, כשמיכל העיבוי היה מלא באופן סביר.

 

במהלך היום נסעתי עם האוטו ובערב לאחר בדיקה חוזרת, מיכל העיבוי היה מלא יותר מהרגיל, וברדיאטור היה חסר מים, אמנם לא הרבה, אבל היה חסר.

הוספתי מים לרדיאטור, הנעתי את האוטו כשמכסה הרדיאטור פתוח. רציתי לראות האם יש סירקולציה של המים. לאחר מספר דקות המים התחילו לעלות מהרדיאטור, אך לא בעבעו. סגרתי את המכסה בחזרה.

 

לצורך העניין, אין מים בשמן ואין שמן במים.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

הרכב לא מתחמם.

לא יודע למה הכוונה במצב הרדיאטור, עד היום לא היו בעיות(הרכב אצלי כ3 שנים)

הנוזל הוא נוזל קירור מתאים(ירוק)

ומצבו של מכסה הרדיאטור נראה בסדר - ראיתי שיצאו מים, כאילו יצאו מהמכסה, משער שבגלל לחץ?

פורסם

שים לב כי במיכל העיבוי, יש צינור חזרה לרדיאטור, בחלק מהרכבים זה על הפקק עצמו ויושב פנימה, בעוד באחרים זה יושב מהצד.

במקרים רבים הצינור נכנס לשחות במיכל עיבוי ומשום זאת אין חזרה ממיכל העיבוי למנוע.

בהצלחה ותעדכן.

פורסם

החוסר שקיים ברדיאטור הוא העודף שקיים אצלך במיכל העיבוי. כמה מיכל העיבוי מימתלא? אם הוא עולה בסנטימטר שתיים מהנורמאל זה תקין רק החלק הבעייתי שככל הניראה הרדיאטור לא מצליח להחזיר את החוסר הזה שהמנוע מיתקרר ומקור הבעיה כל הניראה בפקק עצמו!

פורסם

יגאל תודה, אבל אני באיזור ר"ג-גבעתיים

מאור 30, המיכל עיבוי מתמלא עד כדי פליטה של המים דרך צינור שמחובר לפקק

 

תודה רבה על העזרה, אנסה פקק חדש ואעדכן

פורסם
מה יכולה להיות הבעיה?

התאור שלך כל כך מפורט ומדויק שההסבר קופץ מאליו.

במכסה הראדיאטור קיימים 2 שסתומים חד כיווניים.

האחד מאפשר למים לצאת מהראדיאטור למיכל העיבוי אם הלחץ עולה על הנקוב על גבי הפקק.

השני מאפשר למים לחזור לתוך הראדיאטור (כלומר מאפשר יניקה מתוך מיכל העיבוי בחזרה לראדיאטור).

 

מכאן שברור מאד מה השתבש אצלך במכסה.

 

יוסי

פורסם

אחליף ביום ראשון מכסה.

מחיפוש וקריאה הבנתי לא מומלץ מכסה לא מקורי,

היכן אוכל למצוא באיזור רמת גן- תל אביב? ומחיר +-?

×
×
  • תוכן חדש...