Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

הרכב עשה טיפול שבוע שעבר בטויוטה, היום כשמילאתי אוויר לפני כמה דקות שמתי לב שבכל הגלגלים יש 38PSI במקום 32.

אני תמיד ממלא רק 32, ואחת לשבועיים , תמיד זה מראה בסביבות ה30.

אז או שבטויוטה החליטו למלא לי אוויר או שפעם שעברה שמילאתי לפני שבועיים שלוש הייתה תקלה במשאבה.

מה הנזק שייתכן ונגרם לצמיגים בלחץ אוויר הזה?

כמו שאתם רואים בתמונה המצורפת, יש לי בורג בצמיג, גאון שכמותי כמובן לא זוכר בדיוק באיזה צמיג מרוב העצבים אבל זה באחד האחוריים.

הפעם השכלתי ולא הוצאתי את הבורג בעצמי ואשאיר את זה לפנצריה שהיא במרחק של כ800 מטרים מהבית שלי. (אשתי רוצה לנסוע עם הרכב לעבודה מחר, מנסה להסביר לה שזה לא בטיחותי לנסוע עם בורג שתקוע בפנים).

מה דעתכם? האם בטוח לנסוע עם צמיג כזה לאחר תיקון?

הייתי מעדיף להשאיר אותו מאחורה ולא לשחק עם המיקומים של הצמיגים כיון שהרכב עבר לפני כמה חודשים איזון מיוחד בגלל רעידות שאיזון רגיל לא עזר והצמיגיים החליפה לדעתי בין האחוריים לקדמיים.

ארבעת הצמיגים הורכבו לפני בסביבות מאי השנה פחות או יותר.

בורג-בצמיג.jpg

פורסם (נערך)

אין שום בעיה להמשיך לנסוע על הצמיג הזה לאחר תיקון תקר.

לא מומלץ להמשיך לנסוע עם בורג בפנים בלי לתקן . האויר עלול לברוח לגמרי והצמיג ייהרס עד למצב שלא תהיה אפשרות לתקן.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא נגרם נזק בגלל 32 psi במקום 38.

ככל שממשיכים לנסוע במצב הזה, החור גדל ואויר בורח יותר מהר. אם אין זמן מחר בבוקר לסדר את הפנצ'ר, במרחק 800 מטרים, תחליף לגלגל רזרבי ובהזדמנות הראשונה תיכנס לפנצ'ריה.

מה שלא כדאי, זה להחליף לרזרבי ולהזניח את הגלגל המפונצ'ר לאורך זמן מחשש לתקר נוסף.

מחר בבוקר, לפני שהרכב זז, תבדוק שהאויר לא ברח לגמרי.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא נגרם שום נזק מניפוח שכזה הצמיג יכול לעמוד בלחצים כאלה בלי בעיה

לגבי הבורג כל פאנצ'רמאכר מתחיל יודע להתמודד עם זה זאת העבודה שלו

ואם תסתכל טוב על השחיקה של ראש הבורג תבין שנסעת יותר מכמה קלומטרים עם בורג בצמיג וכלום לא קרה

אז אתה יכול ליסוע בשקט ולתקן את הפנצ'ר

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תודה רבה על העזרה.

ההודעה הקודמת נמחקה לי בטעות במקום לערוך.

מניסיון שלכם, עדיף לתקן אצל פאנצר מאכר או עדיף באוטו דיפו?

מה המשמעות לגבי איזון גלגלים? עבר איזון מיוחד לא מזמן, צריך לעשות שוב?

פורסם

כל פנצ'ריה....

צריך לעשות איזון לגלגל אחרי תיקון התקר.

זה חלק מהתיקון, וכל פנצ'רמאכר יודע לעשות את הפעולה הזאת.

פורסם
להתעקש על תיקון פטריה?

כל תיקון אחר אסור על פי החוק.

פורסם

תוקן. 30 שח תיקון. 15 שח איזון.

25 טיפ לעובד ביוזמתי כי היה שירות מעולה.

מקווה שיחזיק, שמעתי רעש קטן בדרך חזרה מקווה שלא נפלה משקולת :-)

• תוכן חדש...