Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למוסך VW בצפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בהליכי יבוא של פייטון מודל 2006 מנוע V12

יש לי 5 ימים לבדיקת הרכב אם התחיבות להחזר כספי

ישמח להמלצות על מוסכים מתמחים וגם מורשים של פולקסווגן

על מנת שיבדוק לי טוב את הרכב לראות שהכל באמת תקין וגם שיתחבר למחשב לבדיקה

ישמח להלצות חמות למקומום אמינים בלבד בעוד שבוע הרכב מגיע אלי

פורסם

כן זה מיד 2 והבחור לא מיוון הוא מאנגליה ומחר אני צריך לראות החברת שילוח את החוזה וכל המסמכים כמו שהוא אמר

פורסם

למשל -http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?583488-%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%93%D7%95%D7%92%D7%9E%D7%90-%D7%9C%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%A2%D7%95%D7%A7%D7%A5-%D7%91%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91-%D7%99%D7%932

או שתחפש עוקץ בחיפוש וכבר תמצא.

פורסם

אתה יכול לתת בבקשה קצת יותר פרטים על "העיסקה". אולי זה אותם נוכלים שעושים קופות על תמימים משרשורים דומים. דרך הגב נראה שיש חוק לגבי גיל הרכב שמותר להכניס לארץ, לא יותר משנתיים ואספנות.

פורסם (נערך)

מריח כמו עוקץ חד ועם ארס קטלני וכואב.... אי אפשר לייבא רכב מעל שנתיים. רק אספנות.... שקול צעדים היטב.

יראו לך מסמכים ותמונות ותעודות משלוח עם מספר מעקב ועם אתר שיקרי שכל יום תקיש את המספר מעקב באתר ותראה איך הרכב מתקדם לארץ אבל הכל פיקטיבי אחרי זמן מה האתר נעלם והלך הכסף.

עריכה אחרונה על ידי mozman1101
  • תוכן חדש...