Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה רציני ומעוניין להזמין רכב חדש מפולקסווגן/סיאט/אאודי/סקודה החלטנו להתאחד כמה חברים על מנת להוציא תנאים מה שיותר טובים מול היבואן - צ'מפיון מוטורס.

לדוגמא בפולו gti,היבואן לא מוכן לתת הנחה כעת אך אם תקום קבוצה של כמה חברים, יש מצב לכמה אלפים טובים של הנחה !

אז אם חשבת לקנות פולו gti , גולף gti או סיאט , סקודה או אאודי, ולא בוער לך מחר בבוקר להזמין רכב אלא לחכות להתארגנות הקבוצה אתה מוזמן ליצור קשר ויחד כקבוצה נזכה לתנאים הרבה יותר טובים מאשר אחד.

צרו קשר בפרטי !

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שיהיה לכם בהצלחה. אני סקפטי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

גם אני סקפטי.

מניסיוני, קבוצות כאלה מצליחות רק אם כולם קונים בדיוק את אותו הרכב באותו המועד ובאותם התנאים.

במציאות כל אחד רוצה רכב אחר, במועד אחר, בתנאי מימון אחרים, עם/בלי טרייד אין וכדומה. כל הבלאגן הזה הופך את העסקה לתהליך רגיל למדי מבחינת היבואן ואז אין לו אינטרס מיוחד לתת הנחה מעבר למשהו מינימלי.

בכל מקרה מאחל לכם הצלחה רבה ואשמח לראות שהפעם אתבדה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תודה על התגובות.

המו"מ עם היבואן הוא לעסקת מזומן. ללא עסקת טרייד אין.

תנאי מימון כל רוכש יוכל לקבל בבנק שלו או מגורם צד ג'. (אפשר לקבל אפילו בתנאים טובים יותר מהיבואן).

אני מניח שאם נגיע ליבואן עם כ 10 רכבים אמנם שונים, ההנחה וההתייחסות תהיה משמעותית יותר

אם אחד מחברי הפורום יגיע לבד לסוכנות.

נ.ב. אין כבר מרכיב של לחץ זמן לחברי הקבוצה כך שככל שנשתהה דווקא יגיעו עוד חברים וההנחה או ההצעה

תהיה אטרקטיבית יותר.

בהצלחה לכולם !

פורסם

שווה לנסות, בהצלחה לכם!

במידע והיוזמה מצליחה או נכשלת, אשמח אם תעדכן פה בפורום על התהליך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

יוזמה מעולה!

אך גם אני סקפטי בנוגע לעניין הזה. צ'מפיון בקושי נותנים לך היום משהו במתנה (חיישני ריוורס\צבע\איתוראן) ומתרצים את זה על ידי ההורדת המחירים הכללית שהייתה להם לפני כחצי שנה.

בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה.

• תוכן חדש...