Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן התקנתי מערכת ברכב הכוללת 2DIN קומפוננט מגבר וסאב לרכב OPEL VECTRA 2004

הנה השירשור למי שרוצה לצפות קצת בתמונות http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?571474-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A1%D7%90%D7%91-%D7%9E%D7%A4%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%92%D7%9C%D7%90%D7%A1-%D7%91Opel-Vectra-2004

עכשיו נשארה לסיים את המסגרת DIY שעשיתי

20150706_102824.jpg20150706_102742.jpg

המסגרת כבר ממזן יושבת באוטו ומחכה שיצבעו אותו לגימור הסופי

המסגרת עברה ליטושים וציפוי בCAR בונדד(מין שפכטל פחחות) כדי לייצר גימור חלק ונעים למגע כמו של פלסטיקה

עכשיו נשאר רק לבחור צבע מתאים

בחנויות כמו ACE וטמבור למיניהם לא מצאתי צבע מתאים

הצבע המקורי הוא CHARCOAL METALLIC לפי מה שהבנתי

יש מקומות או סוגי צבע מומלצים לדבר כזה?

יש אפשרות גם להזמנה מחול

ככה הפנים של הרכב נראה

DSCF0063.jpg

פורסם (נערך)

תאמת חשבתי עליו אבל לא ידעתי איך יצא הגימור של פלסטי דיפ ליד הגימור המקורי של הפלסטיקה

יש מקום מומלץ לקניה של PLASTIDIP ומשלוח לארץ?

עריכה אחרונה על ידי vic1234
פורסם

צבע כזה יהיה ה ANTHRACITE שהשתמשתי לג'אנטים וכל חלקי הניקל ברכב.

הגימור יצא חלק תלוי ביד שלך, יש שיטה לעבוד עם הספריי הנ"ל אחרת מקבלים מרקם תפוזי ולא ממש חלק (אל תשאל איך אני יודע..)

attachment.php (1600×905)

Opel Adam S 2017

פורסם
יש לאוטוסטור אבל אין להם את כל הגוונים והסוגים, יש כל מיני מטלייזרים וכו'

מאיפה אתה בארץ?

אני מהדרום אשקלון ליטר דיוק

ראיתי שיש לאוטוסטור בארץ אך המחיר של 100 שקל ליחידה ממש לא משתלם(מחיר דומה ראיתי אצלי בעיר בחנות כל בו)

כשבחו''ל פחית עולה 6 דולר

חשבתי להזמין מ dipyourcar ולהשתמש במשלוח של BUY2 או SHIPPITO אך אין לי ניסיון עם אף אחד מהם

פורסם

אני קניתי מאוטוסטור וזה באמת היה יקר, ועוד שילמתי משלוח .. לא משתלם.

יש לי חנות באזור שמוכרת ב90 אבל אני לא באזור שלך.

לגבי SHIPTIO, לפעמים זה קצת מסובך כי הם מבקשים תצלום ת.ז וכל מיני שטויות כדי לאמת את האשראי.

BUY2 יותר פשוט אבל יקרים יותר לרוב.

מה גם שזה לא דבר ששוקל קצת אז המשלוח יכול להגיע לאזור ה10~20$ צריך לבדוק במחשבון שלהם.

פורסם

אני הזמנתי אז 5 פחיות יצא מחיר סביר כי המשלוח אווירי זה עוד 30+ דולר ממה שאני זוכר. בקיצור לא חיים קלים אבל יצא לי בערך 400 ש"ח ל 5 פחיות. (היה גם בלאק פריידי)

Opel Adam S 2017

פורסם

אווירי, משלוח ימי יוצא לדעתי 20+ דולר.

היה מבצע 35% הנחה על משלוח מעל 30 דולר או על אווירי בלבד ככה שיצא יותר משתלם מאשר לחכות לאוניה חודש חודשיים.

אם הזמן הוא לא פקטור אז אולי 15$ הם סבבה אבל לי לא היה כוח לחכות (בתאכלס יכלתי לחכות גם עוד חצי שנה).

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

ויק, לגבי הזמנה, מצטט את הדרך שבה הזמנתי את הפחיות שלי, בגוון המדובר , דרך dip your car עם שילוח אווירי של buy2usa.

"פתחתי חשבון ב-buy2usa, החשבון חינמי.

אתה מקבל כתובת בארה"ב שאליה יכול לשלוח כל מוצר שרוצה, שלא ניתן למשלוח לישראל.

באתר יש מחשבון עלויות לחישוב כל חבילה שתשלח לארץ.

את הקניה ביצעתי מdip your car, קניתי חמישה תרסיסים של פלסטידיפ בגוון שלא ניתן לרכשיה בארץ (גוון שחברת פרפומיקס, מי שמייצרת את פלסטדיפ, מכינה במיוחד עבר האתר).

בנוסף קניתי 2 פיות לספריי שנקראות spray nozzle, יש סרטונים ביו טיוב - בגדול, שטח ריסוס גדול יותר, חיסכון בזמן.

היה באותו יום הנחה על כל האתר, 20%.

התשלום לדיפ יור קאר היה 50 דולר, כולל משלוח בתוך ארה"ב.

לאחר שהמוצר הגיע לכתובת של החברת שילוח, משלוח ימי עלה 20 דולר, משלוח אווירי 45 דולר.

הייתי לחוץ לקבל את המוצר (בלי סיבה), והלכתי על אווירי.

בארצנו היפה, פחית פלסטידיפ מהסדרה המיוחדת כביכול (blaze למשל) עולה בין 110-120, לפחית בודדת.

במשלוח ימי? הייתי משלם על חמש פחיות ו-2 פיות לתרסיס הספרי קצת פחות מ-240 שקלים עד הבית.

הקאצ'? עד 40 ימי עסקים.

משלוח אווירי הקפיץ את העניין ב 45 דולר במקום 20 דולר כאמור - סהכ הכל כולל הכל ועד הבית, קצת פחות מ-330 שקלים.

פחות מחצי מחיר."

בכל מקרה, יש לי חצי פחית שנשארה מהפרוייקט שלי על החישוקים (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?545100-%D7%99%D7%A9-%D7%98%D7%A2%D7%9D-%D7%9C%D7%A9%D7%98%D7%95%D7%A3-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%94%D7%99%D7%95%D7%9D&p=4531450&viewfull=1#post4531450).

מוכן למכור לך אותה במחיר סמלי, היא תספיק לצרכים שלך, או שאתה מוזמן לבוא - לקחת - להשתמש - להחזיר , ללא עלות ובכיף.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

תודה על התגובה המפורטת ועל ההצעה שלך

אך לדעתי אזמין כ 4 פחיות כי יש לי עוד כמה דברים בראש לעשות איתם

שאלה אחרונה כמה זמן באמת לקח המשלוח האווירי מרגע ההזמנה ועד שקיבלת אותה אליך לבית

• תוכן חדש...