Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שכתבתי בכותרת, תקציב באזור ה55K (ניתן לחרוג קצת) לסופר מיני משנתון 2011 ומעלה (רצוי 2012 ומעלה, אך אם זה 2011 אני לא אפיל את הקנייה), אפשר ידנית.

דרישות לפי סדר:

אמינות

עלויות אחזקה (טיפולים שוטפים, ביטוחים וכו')

צריכת דלק יחסית טובה (1:14 ומעלה)

נוחות נסיעה (יש לי גם נסיעות כמעט יומיומיות בערים עמוסות, בפקקים ופעמיים בשבוע נסיעות של 100 ק"מ לכיוון)

מבחינת ביצועים- לא מחפש להשתולל, אך שלא תהיה עגלה.

חשבתי על 208 ידנית שזה רכב שאני די מחבב. אבל באתי לכאן כדי לשמוע על רעיונות נוספים וכדי לקבל מושג אמיתי על ה208 ממי שבאמת מחזיק אותה.

אשמח לכל עיצה / המלצה.

תודה מראש לכולם

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לא מכיר 208 ידנית, מכיר כזו עם גיר רובוטי. אבל האוטו ככלל מאוד מומלץ לטעמי. נוח ומרווח יחסית לגודלו, מהנה לנהיגה יחסית לקטגוריה שלו, מנוע 1.2 מהנה וגמיש, גם ללא טורבו, חסכוני ולפחות בעשרת החודשים שאני מכיר אותו מאז עזב את החנות, אמין. הוא גם נראה טוב לדעתי, אבל זה כבר ענין של טעם אישי.

פורסם

ישבתי ונהגתי ב208 כך שמהבחינות הללו אני סגור. רציתי יותר לשאול על מחיר טיפולים וצריכת דלק.

בנוגע לסוויפט: אותן שאלות

תודה רבה על התשובות

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אין סוויפט בשנים המתאימות בתקציב שלי אז היא לא רלוונטית. את הספלאש/ מיקרה/ ספייס סטאר אני פוסל מפאת גודל.

אשמח להצעות נוספות

פורסם

יש ברשותי 208 ידנית (אקטיב) כבר 3 חודשים והרכב מעולה מאוד נוח בנסיעות ארוכות וצובר מהירות בקלילות מפתיעה .

צריכת הדלק אצלי עומדת כרגע על ממוצע של 16 ק"מ לליטר אבל הרכב עבר קצת פחות מ4000 ק"מ , בכל אופן אני מרוצה מצריכת הדלק , הנהיגה שלי לא חסכונית במיוחד ובנסיעה בין עירונית יצא לי כבר להגיע לממוצע של 20 ק"מ לליטר.

אגב ההילוך החמישי די קצר 100 קמ"ש ב3000 סל"ד כך ששיוט במהירויות גבוהות (120 ומעלה) יפגע בצריכת הדלק .

מומלץ מאוד גם לחפש את רמת הגימור אקטיב , למרות שבתקציבך המבחר לא גדול , ההבדל מאוד משמעותי.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

תודה רבה על התשובה.

הייתה 208 אקטיב ידנית בסוויטצ'. שנת 2014 עם 13.5K ק"מ

היא זו שגרמה לי לפתוח את השרשור אך לצערי היא כבר נשמרה למישהו אחר. אמשיך להמתין לדגם ששוב יתפוס את עיניי.

מלבד ההרעה בצריכת הדלק, שיוט במהירויות גבוהות נוח? או שאתה מרגיש שהאוטו מתאמץ וחסר כח להתקדמות? (מבחינת רעשים, כח זמין נוסף ב120 קמ"ש וכו')

פורסם

מבחינת רעשים , צליל המנוע לא נשמע במהירויות הללו יותר מידי ( ואני דווקא די מחבב את הצליל שלו) למרות הסל"ד וגם לגבי רעשי רוח וצמיגים וכו' אין לי תלונות . ובכלל הרכב מרגיש יציב ומרגיש שהוא יכול עוד הרבה מעבר למרות שהיצרן מצהיר על 175 קמ"ש מירביים.

ולגבי ההיא מסוויץ נראה לי שעדיף שנשמרה למישהו אחר ראיתי את המודעה והמחיר מחשיד לרכב חדש עם ק"מ נמוך כל כך .

פורסם

דוקא לי זה נראה כמו מישהו שהתפשר על ידנית ואז גילה שלמרות הכל הוא לא מסתדר.

בנוגע למחיר, זה אמנם כמה אלפים מתחת למחירון אך עם כל השריטות שהיו עליה והעובדה שמדובר בפיג'ו (שידוע שמתרסקת במחירון) הנחתי שזה מחיר אמנם זול, אך לא בטווח המחשיד. אני טועה?

ובכללי: באמת שאין לאף אחד כאן המלצה על סופר מיני סביב ה55K?

פורסם

אין הרבה מה ליפול עם סופרמיני ידנית מהשנים האחרונות.

רובן עם מנועי 1.2 אטמוספריים.

קיה ריו למשל דיי חסכונית עם מנוע 1.2 אבל לא הכי נוחה ואני מניח שהיונדאי I20 דומה לה.

פיאט פונטו איבו אתה יכול לחפש את אחת הגרסאות המאובזרות שלה ואולי אחת מהגרסאות הנדירות של ה105/135 כ"ס.

רנו קליאו -הדגם החדש עם פנים פלסטיקי וחלק טוענים שהיא נוקשה ולי רק ניסיון על הסטיישן.

ואגיות אתה יכול למצוא כאלה עם המנוע 1.4 שלא נחשב לבעייתי.

פיאסטה- יש כמה חברי פורום איתה - בד"כ אין כוונון גובה מושב בידנית.

אישית הייתי מעדיף את הפיג'ו.

תקרא גם את הכתבה הזו.

פורסם
דוקא לי זה נראה כמו מישהו שהתפשר על ידנית ואז גילה שלמרות הכל הוא לא מסתדר.

בנוגע למחיר, זה אמנם כמה אלפים מתחת למחירון אך עם כל השריטות שהיו עליה והעובדה שמדובר בפיג'ו (שידוע שמתרסקת במחירון) הנחתי שזה מחיר אמנם זול, אך לא בטווח המחשיד. אני טועה?

ובכללי: באמת שאין לאף אחד כאן המלצה על סופר מיני סביב ה55K?

אמנם זו פיג'ו אבל מדובר בסופר מיני ידנית של פיג'ו , ואם תבדוק לאורך השנים תראה שהמכוניות הללו איבדו פחות ערך ביחס למכוניות אחרות של המותג .

בנוסף לזה 208 אקטיב ידנית עולה היום "על הכביש" מעט יותר מ80 אלף שקלים , ירידת ערך של כ30 אחוז בשנה פחות או יותר ממש לא נשמעת לי הגיונית .

לגבי אפשרויות נוספות , עם מתיחה לא מאוד גדולה של התקציב אתה יכול לקנות mg 3 חדשה , היא מפתיעה מאוד לטובה ביחס למחיר וגם יכולה להיות די מהנה, החסרונות העיקריים שלה הם צריכת דלק גבוהה מהמתחרות (אבל יותר כוח) ובטיחות מעט פחות טובה מהסטנדרטים של היום.

• תוכן חדש...