Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לפני כמה ימים התקנתי מערכת נעילה מרכזית לרכב

עכשיו הצפצוף של הנעילה קצת מציק ומוזר כזה

רציתי להחליף אותו יש אפשרות להזמין את הרמקול הזה מאיביי ?

s-l1600.jpg

או שהרעש של הצפצוף נקבע מהמחשב הזה

s-l500.jpg

פורסם

כמדומני שמשנת 1992 אסור חיווי קולי ברכב.

כך של ברור איך התקינו לך כעת מערכת נעילה שמשמיעה חיווי קולי, כנראה שכעת הוא חלש וכמעט לא מורגש ולכן אתה קורה לו מוזר, אם תשנה את עוצמת הקול לגבוהה יותר אתה עלול לעורר את חמת זעמם של שכניך שיפנו לרשויות.

פורסם
כמדומני שמשנת 1992 אסור חיווי קולי ברכב.

כך של ברור איך התקינו לך כעת מערכת נעילה שמשמיעה חיווי קולי, כנראה שכעת הוא חלש וכמעט לא מורגש ולכן אתה קורה לו מוזר, אם תשנה את עוצמת הקול לגבוהה יותר אתה עלול לעורר את חמת זעמם של שכניך שיפנו לרשויות.

אני לא מתכוון לחוזק של האזעקה אני מתכוון לסוג הצפצוף של הנעילה הוא די חלש ומוזר

השאלה היא אם אני אחליף את הרמקול הזה הצליל ישתנה לי ?

או שבעצם הוא מקבל את התדר מהמחשב הקטן הזה

פורסם

אני מניח שהכוונה היא לסירנה. יחידות הבקרה ברובן אינן מפיקות תדר אלא אות חשמלי רגיל (+ או -) מה שקובע את הצליל וחוזקו זאת הסירנה.

• תוכן חדש...