Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

POLO GTI בעל 3 דלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב, ידני, ומצאתי את הפולו יאנג 1.4 3 דלתות, אבל הוא נראה חלש

מצד שני מצאתי גם פולו GTI, גם 3 דלתות ונראה פי כמה וכמה יותר חזק. הבעיה היא שיש ממש קצת ביד 2, כשהשנה הכי חדשה היא 2007 ומבקשים עליה 52,000 (יש גם 2008 אבל אין מחיר)

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?arrArea=&arrModelID=34&arrSubModelID=309&FromYear=&UntilYear=&arrAuto=&fromPrice=&untilPrice=&arrSubSubModelID=18900%2C18855%2C18856&arrOwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Color=&Info=

אז כנראה שבגלל שאין הרבה רכבים כאלה, הם מבקשים מחיר מופקע

יש לכם עוד הצעות בסגנון?

פורסם

מה התקציב שלך? תוכל לפרט דרישות המרכב?

אם אתה מחפש הוט האצ', משהו כמו קליאו עם מנוע 2.0 אטמוספרי, 207GTI (הקצת מבאסת לנהיגה אבל חזקה, אם נכנסת לך 208GTI לתקציב אז בכלל הרווחת), אבארת' 500, קופר/קופרS אם יש לך כמה זוזים פנויים, איביזה FR (יש חדשה ידנית עם מנוע 1.2 TSI עם 90 כ"ס או גרסה חזקה יותר עם מנוע 1.0 TSI עם 110 כ"ס שעולה מעט יותר).

פורסם

קודם כל, Bencl100, תסטור לעצמך על שהזכרת מיני קופר S ואיביזה FR באותו משפט (WTF?)

עכשיו לגבי הפולו.

מה הקשר בין היאנג ל-GTI רק אללה יודע. אחת היא הגרסה הפחות או יותר הכי זולה של הפולו והשניה היא גרסת ביצועים ספורטיבית שעולה בערך פי 1.5-2.

תגדיר מה (חוץ משלוש דלתות, Obviously) אתה רוצה מהאוטו בדיוק ונעזור לך. כרגע אתה מפוזר בערך כמו Explosive Diarrhea (מוזמן לחפש בגוגל, התוצאות לא על אחרויותי).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
מה התקציב שלך? תוכל לפרט דרישות המרכב?

אם אתה מחפש הוט האצ', משהו כמו קליאו עם מנוע 2.0 אטמוספרי, 207GTI (הקצת מבאסת לנהיגה אבל חזקה, אם נכנסת לך 208GTI לתקציב אז בכלל הרווחת), אבארת' 500, קופר/קופרS אם יש לך כמה זוזים פנויים, איביזה FR (יש חדשה ידנית עם מנוע 1.2 TSI עם 90 כ"ס או גרסה חזקה יותר עם מנוע 1.0 TSI עם 110 כ"ס שעולה מעט יותר).

קודם כל, Bencl100, תסטור לעצמך על שהזכרת מיני קופר S ואיביזה FR באותו משפט (WTF?)

עכשיו לגבי הפולו.

מה הקשר בין היאנג ל-GTI רק אללה יודע. אחת היא הגרסה הפחות או יותר הכי זולה של הפולו והשניה היא גרסת ביצועים ספורטיבית שעולה בערך פי 1.5-2.

תגדיר מה (חוץ משלוש דלתות, Obviously) אתה רוצה מהאוטו בדיוק ונעזור לך. כרגע אתה מפוזר בערך כמו Explosive Diarrhea (מוזמן לחפש בגוגל, התוצאות לא על אחרויותי).

אני רוצה רכב שבנוי לנסיעות במהירות גבוהה ולהאצות מהירות

רכב מהנה לנהיגה, לא רוצה להשתעמם, שהרכב לא סתם יהיה האמצעי תזוזה שלי למקום למקום, גם רוצה להנות ממנו

על חסכון בדלק אני צריך להתפשר, אז 1-9 / 1-10 יהיה טוב אני מניח

אני נוסע כ200-250 קמ בשבוע, נסיעות מחוץ לעיר ברובן אבל גם בתוך העיר

תקציב 50K

בקשר לפולו GTI, לעזוב אותה או שהיא אופציה טובה?

אם זה משנה עד עכשיו נהגתי על פוקוס ידנית טיטניום 1.6 180 כ"ס (פלוס עדכון תוכנה)

פורסם

פולו GTI באותן שנים היא גירסא מאובזרת של האיביזה FR.

במקום זה - תסתכל על Cupra מהשנים האלו - הרבה יותר אוטו וכח (במיוחד עם צ׳יפ) מאשר מה שאתה מדבר עליו.

איפה היתה לך את הפוקוס טיטניום? לא ידעתי שהיו בארץ , לא ידעתי שבכלל הביאו ידניות.

בכ״א - נהגתי באחת כזו - ספורטיבית היא לא וחזקה - בעיקר על הנייר, אולי הצ׳יפ שינה את זה.

חבר שלי שהיתה לו כזו שנא אותה והטיס אותה לטובת פיאסטה ST ומאז ... החיים יפים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
פולו GTI באותן שנים היא גירסא מאובזרת של האיביזה FR.

במקום זה - תסתכל על Cupra מהשנים האלו - הרבה יותר אוטו וכח (במיוחד עם צ׳יפ) מאשר מה שאתה מדבר עליו.

איפה היתה לך את הפוקוס טיטניום? לא ידעתי שהיו בארץ , לא ידעתי שבכלל הביאו ידניות.

בכ״א - נהגתי באחת כזו - ספורטיבית היא לא וחזקה - בעיקר על הנייר, אולי הצ׳יפ שינה את זה.

חבר שלי שהיתה לו כזו שנא אותה והטיס אותה לטובת פיאסטה ST ומאז ... החיים יפים.

הקופרה קצת חורגת מהתקציב: http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?arrArea=&arrModelID=29&arrSubModelID=1625&FromYear=&UntilYear=2010&arrAuto=&fromPrice=&untilPrice=&arrSubSubModelID=21344%2C19969%2C21341%2C27568%2C24478%2C22573&arrOwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Color=&Info=

צבע אדום/צהוב לא בא בחשבון ויד 5-6-7 לא כל כך נשמע טוב.

ופוקוס טיטניום, עדיין יש, לפי מה ששמעתי יש איזה 20 בארץ (אבל אין שום ביסוס לשמועה הזאת)

פורסם

מעניין , חשבתי שהן ירדו כבר לאיזור ה50.

עדיין - ספורטיבית היא קפיצת מדרגה רצינית ביותר מהפולו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני בטח מתחיל לאט לאט להישמע כמו פאנבוי, אבל תחפש פונטו איבו טורבו. 1.4 טורבו עם 135 כ"ס על 1040 קילו נותנים לך יופי של האצות ויופי של מהירות.

הבעיה בארץ שקטגוריית הביניים הזו ממש לא פופולארית. יש או סופר מיניות חלשות ואיטיות או ספורטיביות שעלולות להיות לא נעימות ונוחות ביומיום. הפונטו הזו היא האוטו העממי היחיד שנכנס איכשהו בין לבין.

יש גם את האלפא מיטו 135/155 שנכנסות באותו מקום, אך היא יקרה יותר. גם הפונטו עצמה קצת מעל התקציב, אבל זה מה יש.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
פורסם
אני בטח מתחיל לאט לאט להישמע כמו פאנבוי, אבל תחפש פונטו איבו טורבו. 1.4 טורבו עם 135 כ"ס על 1040 קילו נותנים לך יופי של האצות ויופי של מהירות.

הבעיה בארץ שקטגוריית הביניים הזו ממש לא פופולארית. יש או סופר מיניות חלשות ואיטיות או ספורטיביות שעלולות להיות לא נעימות ונוחות ביומיום. הפונטו הזו היא האוטו העממי היחיד שנכנס איכשהו בין לבין.

יש גם את האלפא מיטו 135/155 שנכנסות באותו מקום, אך היא יקרה יותר. גם הפונטו עצמה קצת מעל התקציב, אבל זה מה יש.

המיטו 155 קצת יקרה, SmartCoupe, אמרת להתרחק מ135 ו170, אז איך הגרסא של ה120 כ"ס?

אני רואה שהן נעות במחירים של בין 50 ל60 אלף שח

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=6&SubModelID=1557&FromYear=&UntilYear=&Auto=-1&fromPrice=&untilPrice=60000&Info=

• תוכן חדש...