Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחלקים המקוריים צריך להיות כתוב לך:

Daihatsu genuine part japan

בצבע אדום.

תרשום את מה שכתבתי באיביי או בגוגל ותקבל הרבה תמונות של חלקים מקוריים.

אין שמן מקורי ונוזל קירור מקורי בארץ אבל יש תואם מקורי ולא חסרים חברות טובות.

שמנים: ולוולין, קסטרול, אג׳יפ, רויאל פרפל.

נוזל קירור ( רק אדום לונג לייף) של חברות:

וולוולין, טויוטה ( מקורי) ועוד.

צמיגות שמן יצרן הכי מומלצת 5w30 סינטטי מלא.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה:) אני שוב שואל מוסך ממולץ ?דיברתי עם מוסך נעמה בכרמיאל מורשה דיהטסו אמרו לי טיפול 750 ש"ח הגיוני?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

עדכון:26.11.2015

אז ככה בעקבות הנושא.. פנה אלי חבר מכנופית הטיפולים מאור30,והציע לי את עזרתו בכל דבר באמת בכל שאלה שלי בעזרה בישור קו בטיפול.

אתמול נפגשתי עם מאור בחדרה בשביל החלפת שמן גיר בסיריון+בדיקות כללית.רציתי להחליף כי רציתי יישור קו עד הסוף

אפילו שבסיריון מחליפים כל 90K אני עומד על 160K, נאמר לי במוסך מורשה של דיהטסו שהוחלף ב90K אבל אחרי הצבע של השמן שיצא אני לא מאמין להם.

אז ככה נפגשתי עם מאור בחדרה קניתי בחנות חלפים שם את השמן גיר DX3, בזכותו של מאור קניתי בהנחה

ישר שראיתי אותו וגם לפני שדיברתי איתו בפלאפון ראיתי שהוא בחור נחמד גבר וסבלני מאוד, באמת בחור זהב

אחרי שקנינו את השמן יצאנו לתחילת העבודה (יותר נכון מאור רק מאור חח)

עשינו החלפת של חצי מהשמן נראה לי 2.2 ליטר..מהתחלה ראיתי איך מאור עובד מקצועית באמת שזה בדברים הקטנים

של לנקות את הצינור משפך עם השמן גיר קודם לפני או את בקבוק שאפילו טיפת ליכלוך לא תכנס לשמן באמת מקצועי אין דברים כאלה, עובד גם בטוח.. עונה על כל שאלה.. אחרי שמאור סיים עם החלפת שמן הגיר,בדק לי כללית את הרכב והברקסים שאני אחזור להחלפת רפידות+גומיות פעמון.

בהתחלה היה לי חששות מכל עניין הכנופיה באמת כי מי עושה משהו חינם במדינה אבל גילתי שיש אנשים טובים כמו הכנופיה, אין עליהם רעיון מופלא תותחים באמת כל אחד ,ומאור באמת כל כך מקצועי שזה מדהים. אז שוב תודהה רבה!

כמה תמונות של החלפה

איך השמן גיר היה נראה לפני החלפה פשוט שרוף!

20151126_152955.jpg

ואיך הוא אמור להראות

20151126_153832.jpg

20151126_153806.jpg

עריכה אחרונה על ידי Palsar
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

עדכון:30.12.15

החלפת תפוח הגה שמאלי,והחלפת שמן גיר

היום נפגשתי שוב עם מאור בשביל להשלים את החלפת השמן גיר ותפוח הגה שמאלי, אז כרגיל כמו שפעם שעברה היה תענוג לעבוד ולראות את מאור עובד באמת כיף מקצועי מאוד. אז החלפנו את התפוח השמאלי למה כל הגומיה נקרעה וכל הגריז יצא אז לא משתלם להחליף את הגומיה חבל על העבודה עדיף את כל התפוח סה"כ 50 ש"ח לתפוח... וגם החלפת השמן גיר, שוב כל הרעיון הזה של הכנופיה באמת אנשים זהב ומאור בכלל בנאדם זהב שכיף לעבוד איתו.

הינה כמה תמונת:20151230_083335.jpg20151230_082839.jpg20151230_083738.jpg

עריכה אחרונה על ידי Palsar
  • 10 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...