Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן קניתי דיהטסו סיירון 2006, ויש כמה דברים לסדר וזה רכב ראשון שלי, אמרו לי ללכת למוסך מורשה של דיהטסו השאלה אם במוסך מורשה להגיד שאני רוצה ישור קו או להראות להם את הבדיקה לפני קניה? ואיפה יש מוסך מורשה אמין שלהם בצפון?

פורסם

תראה להם את הבדיקה,במידה ואין היסטורית טיפולים כדאי לעשות טיפול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תעלה צילום של טופס הבדיקה על מנת שנחווה דעתינו ונייעץ מה מצריך טיפול דחוף ומיידי ומה סתם נחשב כסתח של מכון הבדיקה. אין שום טעם לגשת למורשה עם רכב בשנתון שכזה אם אתה לא רוצה להצטער על הקנייה. ניתן גם לגשת למוסך רגיל שמכיר את הרכב ואת ההמלצות למוסכים שכאלה אתה תקבל פה אני מניח.

פורסם

הייתי בודק מה מצב הגומיות שעל הציריות, ובאופן כללי כל חלקי הגומי במתלים, גם זרועות היגוי וכו' והייתי מסיים בכיוון פרונט (בלב המפרץ יש את האנטר).

בנוסף, מה מצב הצמיגים?

עוד דברים - ליטוש פנסים (בדוק בפורום דיטיילינג, לדעתי עדיף לעשות לבד, אם יש לך קצת זמן וקצת ידיים).

וכמובן - ריענון לנוזלים ברכב (שמן+פילטר, נוזל קירור, נוזל בלם) ופילטר אוויר ומזגן(שאתה יכול להחליף גם לבד בשתי דקות)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אוקי עוד בבקשה? איך אני בדיוק מפרק את הפנסים בדיוק אין לי בעיה לעשות לבד ושאתם אומרים ללכת לפרוקיה מה פשוא ללכת ולבקש או שזה עולה

פורסם

חלפים מהפרוקיה עולים כסף,אבל משמעותית פחות מחדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קשה לענות בלי לראות, למה שלא תקפוץ למוסך מומלץ באיזור מגורייך ותבקש שיבדקו את הרכב ויתנו לך הצעת מחיר לישור קו?

סתם דברים בסיסיים: פילטר שמן, 50 ש"ח, שמן - עוד 150 ש"ח (לפני עבודה), פילטר אוויר כ100 שקלים, פילטר מזגן גם (אם מזמינים באיביי המחירים יורדים).

כיוון פרונט 250 ש"ח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

המלצה שלי כבעל דייהטסו סיריון 2007.

לא משתלם ללכת למוסך מורשה,

הם יקחו לך המון כסף על כל טיפול שלא משתלם בכלל.

ובעניין חלקים מקוריים אפשר לקנות לבד ולבקש ממוסך שיעשה את העבודה ויצא לך יותר זול.

זוהי דעתי..

פורסם

כן ברור שלא מורשה התקשרתי לברר מחרים הייתי בשוק... אבל אני לא מבין כלום בעניין בגגל זה אני מבקשה למוסך ממולץ באזור הצפון שלא ימציא לי בעיות שאין.. ואיפה קונה חלקים והכל?

• תוכן חדש...