Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה טרמינל זה בנתב"ג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשכתוב על כרטיס הטיסה (בחברת טורקיש איירליינס) "INTERNATIONAL" בנתב"ג, לאיזה טרמינל הכוונה?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תחפש את הטיסה בימים אלו בנתבג בלוח המראות, תראה מאיזה טרמינל היא ממריאה ותדע בוודאות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בימים כתיקונם הצ'ק אין לכל הטיסות הסדירות נערך בטרמינל 3, ואילו בטרמינל 1 יש רישום לטיסות של מספר LCC, כולל UP, איזיג'ט, Norwegian, Wizzair ועוד כמה, אם כי לעתים יש שינוים. תוכל לבדוק 24 שעות מראש כאן. כאשר הצ'ק אין מבוצע בטרמינל 1 תועבר בסיומו באוטובוס לטרמינל 3, והבורדינג יהיה שם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טורקיש אכן יוצאים מטרמינל 3 , שים לב אבל שלרוב הצ׳קאין שלהם בקיץ הוא באיזור G שנמצא בקומת כניסה ולא בקומה העליונה כמו רוב האיזורי צ׳ק אין.

אח״כ עולים למעלה ועוברים בידוק ודיוטי כמו כולם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בכל מקרה עבור טורקיש זה טרמינל 3, גם בהלוך וגם בחזור.

כמו שספריאל אמר - טיסות לואו קוסט מבצעות צ'ק אין בטרמינל 1 וממשיכות בטרמינל 3 לדיוטי פרי, עליה למטוס וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
טורקיש אכן יוצאים מטרמינל 3 , שים לב אבל שלרוב הצ׳קאין שלהם בקיץ הוא באיזור G שנמצא בקומת כניסה ולא בקומה העליונה כמו רוב האיזורי צ׳ק אין.

אח״כ עולים למעלה ועוברים בידוק ודיוטי כמו כולם.

ליביו

B, C וD זה למעלה (איזור שער 32-33), איפה זה A סתם לידע כללי?

(אני אמור לעבור צ'ק אין בדלפקי A עוד חודשיים וחצי)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

A גם הוא בקומה העליונה, בצידה השמאלי ביותר (כאשר מסתכלים משער הכניסה). כמה דלפקי מסירת מזוודות חבויים משמאל לגמרי.

G בקומה התחתונה ו-W זה טרמינל 1.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה שספייראל כתב! (לא יודע לגבי w... פעם אחרונה שהייתי שם היתה כשזה עדיין היה הטרמינל היחיד :))

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הייתי שם לפני כ-3 חודשים, רישום לטיסה של Norwegian. לא הכי נוח שבעולם, אבל הזכיר נשכחות. רק חבל שאולם הטיסות היוצאות הישן שלפני 15 שנה היה בעל אוירה מאוד מיוחדת נטוש ומהוה אולם להמתנה הקצרה לאוטובוס לטרמינל 3.

פורסם

אני ואבי נסענו אתמול לקחת את דודים שלי לנתב"ג, הם טסו עם UP, וכמובן שהורדנו אותם בטמרינל 1, זה היה מוזר, לא הייתי שם מאז 2003. אני זוכר את חנות הצעצועים של הדיוטי פרי, היא הייתה די קטנה ביחס לחנות שיש היום בטרמינל 3, והשעונים השחורים עם הספרות הלבנות, ואיך כמובן לא אשכח את המסועים בדרך חזרה שהיו נראים כמו משהו משנות השישים.

• תוכן חדש...