Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפליקציה בהחלט לא נוח, דורש חיבור obd קבוע, הדלקת הטלפון כל נסיעה ומה קורה אם מפעילים גם תוכנת ניווט?

אם רוצים אזי שעון זה הפתרון הנוח ביותר, תמיד זמין.

פורסם

במידה וקיים שעון חום שמסוגל לשאוב נתונים מהobd, משמע צג שמציג את הטמפ ומצפצף אם צריך, אז ההתקנה פשוטה מאוד.

מי שמוצא כזה שיפרסם פה

פורסם
האם הרכבת שעון חום מסובכת, יקרה ? יש אנשים שעשו את זה או ברכב אחר ויכולים לספר קצת?

עשיתי את זה ברכב שלי, עובד נפלא כבר מספר שנים, הציל את הרכב שלי כמה פעמים. מומלץ בחום.

אפשר היום להשיג בקרים דומים זולים יותר באיביי, ואפשר לבנות לבד על ארדואינו.

קישור לפרוייקט התקנת בקר טמפרטורה למנוע

פורסם (נערך)

רק עכשיו ראיתי את השירשור.

היה לי אותו החשש באיביזה שלי אפילו שמדובר ברכב חדש. אני חייב להיות בשליטה כל הזמן לגבי מצבו של המנוע והמערכות השונות.

פתרתי את הבעיה בצורה פשוטה ע"י התקנה קבועה של

סמארטפון ישן יחסית שנשאר לי מהשדרוג האחרון ו obd Bluetooth .

יש לציין שהסמארטפון יושב על ציר ויש אפשרות להזיז אותו למעלה או הצידה במידה וצריך את המקום של הכוסות.

2015-10-08 19.09.24.jpg

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

אתן דוגמא של רכב חדש שהיה ברשותי ב-2011 עם 360 ק"ם על השעון בלבד, כאשר המד חום שלו פשוט מפחיד להסתכל עליו!

אולי זו הסיבה שבחלק מהרכבים שמים מנורה במקום?

הטמפ" נמדדה ביום קבלת הרכב מהחברה!

פורסם
אתן דוגמא של רכב חדש שהיה ברשותי ב-2011 עם 360 ק"ם על השעון בלבד, כאשר המד חום שלו פשוט מפחיד להסתכל עליו!

אולי זו הסיבה שבחלק מהרכבים שמים מנורה במקום?

הטמפ" נמדדה ביום קבלת הרכב מהחברה!

לשים מנורה ? ומתי בדיוק היא תידלק, 3 שניות לפני שהטמפרטורה הופכת למסוכנת ?

אם זו הטמפרטורה התקינה לרכב הזה אז נראה כאילו ברכב הזה השאירו טווח מאד מאד קטן בין טמפרטורה תקינה לאסון.

אתה בטוח שזו טמפרטורת עבודה תקינה ברכב הזה ?

פורסם

זו אכן הטמפרטורה של הרכב במצב עבודה, עם מזגן, בעלייה, באוגוסט, באילת.

בדקתי לאחר מכן, רכבים אחרים מסוג 206+, גם כן חדשות, והראו אותם נתונים בדיוק.

ברכב הזה קיימת גם מנורה, אבל היא לא נדלקה מעולם. שוב, גם אם המנורה נדלקה, זה לא סוף העולם. תמיד צריך לדעת מה לעשות, כדי לא לשרוף את ראש המנוע או את האטם.

ואם עושים את הדברים הנכונים, לא יקרה שום נזק.

פורסם

ב406 שהייתה לי פעם, שלושה פעמים נדלקה לי המנורה, ועצרתי ופעלתי כמו שצריך והרכב המשיך ליסוע עוד הרבה עם אותו ראש (המנוע היה מקורי מקצה לקצה עם 200 אלף, מכרתי אותה עם 230 וזה שקנה השבית אותה עם 240 אלף)

בכלל לא סוף העולם, אך ברכב די חדש כמו הפאביה, במידה והיה לי שעון, קצת מעל הנורמל הייתי עוצר הכל ובודק שכל המערכות תקינות.

פורסם (נערך)
שוב, גם אם המנורה נדלקה, זה לא סוף העולם. תמיד צריך לדעת מה לעשות, כדי לא לשרוף את ראש המנוע או את האטם.

ואם עושים את הדברים הנכונים, לא יקרה שום נזק.

ומה ייקרה כשאתה לא בתוך הרכב בזמן הנסיעה?

אני אהיה מאד מופתע אם מישהי כמו אשתי שנוהגת ברכב תעשה את הדברים הנכונים. אני באמת אהיה מופתע אם היא בכלל תשים לב שנדלקה נורה, שלא לדבר על שעון או סלולרי מחובר למחשב הרכב. אם אין אתרעה קולית אין הרבה סיכויים שהמנוע יינצל.

אצלי הוא ניצל כי בעבר כשהמנוע התחמם זה היה קייץ והמזגן הפסיק לעבוד והיא לא מוכנה לנהוג בלי מזגן.

זה גרם לה לעצור בצד להתקשר אלי ולנסות להבין למה התקלקל המזגן.

אבל למזלי הבנתי מייד שמנועים יודעים למות גם בחורף, אז אחרי מקרה אחד כזה הוספתי התרעה קולית מציקה שתתריע כבר בשלב מוקדם של ההתחממות. זה הוכיח את עצמו כבר מספר פעמים.

עריכה אחרונה על ידי martines

• תוכן חדש...