Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הייתי באולם תצוגה של רנו לקבל חוות זעת על הרנו מגאן דיזל ולשאול מתי המגאן החדשה תגיע לארץ הסברתי לו שאני מחפש חיסכון בדלק ורוצה לקנות דיזל

והוא התחיל לשאול אותי שאלות הסברתי לו שאומנם אני נוסע 20000 בשנה זה עדיין לא מונית אבל עדיין מעוניין ברכב דיזל ואיכשהו הוא אמר לי שיותר יתאים לי הקליאו סטיישן (הצורה המשפחתית) ושאני יחסוך כסף בקנייה מפני שהדיזל יקר ביחס לקליאו וגם בעלויות טיפולים.

האם זה נכון שהמגאן דיזל יקרה לאחזקה ?

פורסם

עוקב :)

זה באמת נכון שהמגאן דיזל יקרה לאחזקה ? אולי ניסה למכור לך את הצבע היחיד שיש לו במלאי לפי מה שזכור לי נשאר להם רק אדום ....נחכה לתגובות המומחים.

פורסם

הדיזל כנראה יותר יקרה לאחזקה,

להורים שלי יש את גרסת הסטיישן של הדיזל, טיפול רגיל בסביבות 700₪, אחת לשנתיים טיפול עם החלפת פילטר סולר, באיזור ה1200₪.

הייתה לי קליאו מדור קודם (1.2, ידנית) והטיפולים היו בסביבות 450-500₪ לטיפול בסיסי. פילטר מזגן היה עולה עוד 150₪ (יותר קל לקנות לבד) ופילטר אוויר עולה 100-150₪.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אגב, האם המגאן דיזל האצ'בק היא אחרי מתיחת הפנים של 2014 או לפני?

לפני כארבעה חודשים באולם תצוגה של באר שבע, עדין המגאן האצ'בק היתה לפני המתיחת פנים, זשאלתי על המתיחה (פרונט כמו של הסטיישן) אמרו שלא ידוע להם על המתיחה, למרות שהראיתי להם של כמה מגאן מתוחות שכר מסתובבות כבר כמה חודשים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

טיפול 30 של פלואנס בנזין יקר יותר מטיפול 20 של פלואנס דיזל. בגלל החלפת הפלאגים.

אגב הקיבולת שמן dci די גדולה אם אני לא טועה מעל 5 ליטר. דבר המייקר יחסית את הטיפול.

פורסם

4.5 ליטר

הקטע הוא שחייבים להשתמש בשמן בתקן RN0720 בגלל מסנן החלקיקים.

גלון 5 ליטר של יורול שעומד בתקן עולה 150 שקל.

Stay Dirty

פורסם

אתם סופרים גרושים - הפרש של מאות בודדות בשנה.

לפותח בשרשור - תקנה את מה שיותר מתאים לצרכים שלך. מגאן יותר מרווחת, נוחה, יותר חזקה, יותר חסכונית ויותר מתאימה לנסיעות בכבישים בינעירוניים. אם אתה נוסע 20 אלף בשנה, מגאן דיזל עם 100 אלף קילומטרים אחרי 5 שנים, ביד יחידה ופרטית כנראה תימכר במהירות הבזק. לרכב בנזין הנסיעה שלך קצת מעל הממוצע.

כתבת כותרת ובתוך ההודעה לא רשמת כלום על ההתרשמות ממגאן דיזל - זה קצת לא הגיוני. ראית את שני הרכבים? בדקת את מגאן בכלל?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אתם סופרים גרושים - הפרש של מאות בודדות בשנה.

לפותח בשרשור - תקנה את מה שיותר מתאים לצרכים שלך. מגאן יותר מרווחת, נוחה, יותר חזקה, יותר חסכונית ויותר מתאימה לנסיעות בכבישים בינעירוניים. אם אתה נוסע 20 אלף בשנה, מגאן דיזל עם 100 אלף קילומטרים אחרי 5 שנים, ביד יחידה ופרטית כנראה תימכר במהירות הבזק. לרכב בנזין הנסיעה שלך קצת מעל הממוצע.

כתבת כותרת ובתוך ההודעה לא רשמת כלום על ההתרשמות ממגאן דיזל - זה קצת לא הגיוני. ראית את שני הרכבים? בדקת את מגאן בכלל?

תודה רבה על התגובות

אני התכוונתי להגיע על מנת לשאול את הנציג על המגאן דיזל החדשה שתגיע לארץ שנה הבאה (זו שהוצגה בתערוכה לא מזמן)

מהמגאן הנוכחית אני האמת לא התרשמתי בגלל שבקושי שיש איבזור לעומת החדשה שהיא מאובזרת קצת הרבה יותר עם הנדסת אנוש יותר טוב לנהג.

אמר לי תן לי להתאים לך רכב-ואיכשהו הוא כיוון אותי לקליאו סטייישן ואמר לי לשבת בתוכו רק לראות חח.

ואז הגיע הסיפור היפה אספר לכם.

סיפר לי שלפני זה הוא עבד ברעננה ,ואז דרך החלון ראווה ראה אישה עוברת עם שקית קניות ונעצרה לפתע היא נכנסה לתוך האולם תצוגה של רנו והוא ראה שהיא מסתכל על הקליאו ואמר לי שהבחורה באה לקנות מצרכים לבית ולא תיכננה לקנות אוטו,סיפור לפני כניסת שבת חח.

בכל מקרה התחלנו לדבר ואכן אמר לי שנשאר לו רק הצבע האדום ויש לי תחושה שניסה למכור לי את הצבע האחרון במלאי חחח.

ואמר לי בנוסף "אוקיי תקנה את הרנו מגאן אבל שתדע שהעלויות אחזקה הרבה יותר יקרות לעומת הקליאו סטישן" ואני מפסיד כסף שורה תחתונה בגלל עלות הרכב היקרה.

פורסם

את האמת שצריך לקחת בחשבון שבמגאן החדשה כנראה יותקן גיר חדש עם 7 הילוכים, בעוד בנוכחית יש גיר EDC של 6 הילוכים שמציג אמינות טובה מאוד בכל רכבי רנו.

אם כבר לקנות את החדשה, אז תן לה לרוץ שנה או שנתיים ולראות מה היא שווה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היצע המנועים של רנו מגאן החדשה יכלול שישה מנועים – שלושה מנועי בנזין ושלושה דיזלים. מנועי הבנזין יפיקו הספקים של 100 כ"ס, 130 כ"ס או 205 כ"ס (רק בגרסת GT) בעוד מנועי הדיזל ישווקו בגרסאות עם 90 כ"ס, 110 כ"ס ו-130 כ"ס. מנועי הבנזין והדיזל הבסיסיים יוצעו עם תיבה ידנית בעלת שישה הילוכים, דגמי הביניים יוצעו עם תיבת ה-EDC הרובוטית כפולת המצמדים עם שישה הילוכים בדיזל ושבעה בבנזין ומנוע הבנזין הבכיר יקבל את התיבה הרובוטית (שבעה הילוכים) כסטנדרט. מאוחר יותר תצטרף גם גרסת GT עם מנוע דיזל מחוזק שמפיק 165 כ"ס. לצד המנועים ה"רגילים", מבטיחה רנו להשיק בשנת 2017 גם גרסת דיזל היברידית. היצרנית עדיין לא מוסרת פרטים מלאים אודות המנועים בהם תשתמש גרסה זו, אך היא מציינת כי בזכות שיטת השילוב בין עבודת המנועים ובעזרת מערכת אחזור אנרגיה בבלימה היא תצליח להשיג צריכת דלק של לפחות 3 ליטרים ל-100 ק"מ, כלומר מעל ל-33.3 ק"מ לליטר.

נלקח מ icar

• תוכן חדש...