Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שיהיה לי דרך לעזור לך בהכוונה לחברת השכרה שמשכירה סדרה 5. אנא שלח לי הודעה פרטית מחר בערך ב11 בבוקר על מנת להזכיר לי לשאול את מי שצריך.

שיהיה במזל ותהנו המון!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
phpclub

ספריאל, אז יש לך אי סבילות לאירוע הזה - תודה ששיתפת, מה לעשות אלה החיים, אנשים מתחתנים בעולם, ואין טעם לעשות חתונה בלי מוזיקה ועם אנשים מתים אילמים כדי שיהיה לך נוח לא להיות באינטרקציה עם אף אחד.

אם לא קלטת, אחת הסיבות לאי הסבילות שלי לטכסי החתונה המודרנים היא ההצגה "למי יש יותר גדול". מתבטא במספר המוזמנים (שרבים מהם מגיעים כאילו כפאם שד), ברעש בלתי נסבל, באוכל בלתי אכיל וגם בהצגות הלא הגיוניות של של מה שלזוג ולמשפחותיו "כאילו" יש, גם כשלא קיים באמת. מחזיר אותי הרבה שנים לאחור, כאשר אבא שלי הוזמן לחתונה המפוארת של בתו המכוערת של השרת במקום עבודתו עם איזה לא יוצלח. את החובות על חתונת הפאר שילמו כמה שנים אחרי הגירושין. קצת צניעות לא מזיקה. חפש כמה שרשורים של חבר פורום בשל RenaultFreak שמצלם חתונות בשויצריה, ותקבל קצת פרופורציות (אפילו קצת מוגזמות לכיוון ההפוך).

ועוד דבר חשוב, וכדאי שיהיה ברור לך: אם לא תהיה קטסטרופה חריגה האורחים ישכחו את החתונה תוך 24-48 שעות, וגם אתה לא תזכור הרבה, בודאי לא באיזה רכב נהגת. אז אם אתה שייך לאיזה משפחת רפאלי שבשבילה סוגרים את השמים תעשה מה שאתה רוצה, אבל אם אתה שייך לרובו של עם ישראל כדאי שתחשב מסלול מחדש.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ועוד דבר חשוב, וכדאי שיהיה ברור לך: אם לא תהיה קטסטרופה חריגה האורחים ישכחו את החתונה תוך 24-48 שעות, וגם אתה לא תזכור הרבה, בודאי לא באיזה רכב נהגת. אז אם אתה שייך לאיזה משפחת רפאלי שבשבילה סוגרים את השמים תעשה מה שאתה רוצה, אבל אם אתה שייך לרובו של עם ישראל כדאי שתחשב מסלול מחדש.

שכחת לציין שהסורים על הגדרות, בירושלים והסביבה זורקים אבנים, האירופאים לא מתים עלינו (כולל ואדים הג'נטלמן האירופאי של הפורום) ובסוף במילא כולנו נמות.

בא בחור ושאל שאלה פשוטה- "איפה אני שוכר סדרה 5?".

הוא רק שאל שאלה, "איפה אני שוכר סדרה 5?", הוא לא שאל "האם כדאי לי לשכור סדרה 5?", הוא לא ביקש דעות לגבי העניין.

רציתם להגיד את דעתכם?

סבבה, תכתבו לו "היינו ממליצים לך לחשוב שנית על הרעיון כי אולי זו הוצאה מיותרת שלא תוכל להנות ממנה".

אבל לא, לא תסתפקו רק בזה, כל אחד הולך ומוציא את הערכת סס"ל-אפודה זוהרת-קסדה ומקדחה ומתחיל לקדוח את הדעת עם סיפורי "זוועות" והכניסה הכל כך אהובה לכיס של פותח השרשור עם חישובי "במחיר הזה תוכל לקחת במקום וכו".

מילא חפרתם כדי להעביר את דעתכם, פותח השרשור הגיב לכם ואמר שלמרות האמור על ידכם הוא עדיין מעוניין לשכור את הרכב שבו חשק.

מה אתם עושים עכשיו, מרפים מהעניין?

מה פתאום, מעבירים את המקדחה למצב פטישון, הרי מה שלא הולך בכח הולך ביותר כח וזה בטוח ישכנע את פותח השרשור.

אני כותב לכם ובזווית העין תלוייה מולי תמונה של הג'וקר עם המשפט שמתאים בדיוק לכם:

WHY SO SERIOUS?

שחררו חברים, אתם חושבים שזו תיהיה טעות לשכור רכב, פותח השרשור חושב אחרת, זו החתונה שלו, הבעתם את דעתכם, הוא נותר ברצונו, שחררו אותו ותנו לו להנות\לטעות, זה לא ממש משנה, אולי יגלה בדיעבד שזו היתה טעות וילמד מכך לעתיד ואולי.....לא.

אתם רואים את יום החתונה כיום מפרך ומתיש, אני יכול להעיד שיום החתונה שלי היה ב-ן ז-ו-נ-ה של יום!

ארוחת בוקר עם אחים שלי ושלושת החברים הטובים שלי, שעתיים של שטויות בבריכה, שנת צהריים, אספתי את הכלה, SLK צפופה עם גג מופשל ושיער מתנפנף ברוח (לא שלי, של אישתי), צילומים, תיקונים אחרונים, הגעה לאולם, פצצה של סטייק אנטריקוט וסלטים בזמן שהאורחים מגיעים, חופה ומסיבה לפנים.

נהנו מכל רגע ביום הזה וכן, נהנו מאוד גם מהרכב הצפוף-קמטים בחליפה-הורס תסרוקות פשוט כי באנו להנות וזה מה שעשינו.

אגב, למי בכלל אכפת מה האורחים יגידו על הרכב של החתונה, בחרתי להגיע ברכב מעט יותר מיוחד מסיבה פשוטה- התחביב המוטורי שלי הוא חלק ממני הרבה לפני שאישתי הפכה להיות חלק ממני ואין שום סיבה שהוא לא יהיה שם גם בחתונה.

קחו את דברי ברוח טובה, זה לא נכתב באינטונציה כועסת או מתלהמת.

שיהיה במזל טוב!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

:mm_yeah: עידן !

אין לי מה לתרום בנידון, אז רק אאחל לך מזל טוב :)

(אני שותף לדעה של php/sperial, אבל זה בכלל לא קשור לדיון ואין מה לחפור בזה כאן)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

מחזק את עידן, גם לי היה כיף ביום החתונה שלי וגם בכאלה שבהם ליוויתי חברים.

יום לחוץ עושים אנשים לחוצים, יש אפשרות לעבור את זה בטוב אם לוקחים את הדברים בפרופורציות.

גם מסכים שנעשתה פה חפירה שלא לצורך.

גם אם לא לטעמכם (וגם אני לא ייחסתי לזה חשיבות בחתונה שלי), לא תמיד צריך להוכיח אנשים ולהגיד ולהתווכח.

RL, מזל טוב ובהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

עידן - לא הסורים הם אלה שעל הגדרות, אלא מנהל הבנק.

בארץ נוצרה תרבות של חתונות מנופחות עם בלי סוף שופוני. ואחר כך הזוגות הצעירים מתלוננים על "יוקר המחיה". אני יוצא מנקודת הנחה שפות"ש שייך לרוב עם ישראל, לא למיעוט שבו לאבא-אמא אין בעיה לשים עוד 100,000 ש"ח על המינוס של הדור הצעיר. אותם 1300 ש"ח מצטרפים לסכומים נוספים לא קטנים שנשרפים על מסיבה שנשכחת תוך יום. ברור לי שיש לאנשים נטיה להיות פזרנים לקראת אותו "יום מיוחד", אבל למחרת סופרים את הצ'קים, הולכים לאולם להשלים את התשלום וצריך לחזור לחיי היום יום האפורים, אלה שבהם צריך לשלם חשבונות חשמל ומים חודשיים.

איתי ועידן - אני ממשיך לברבר כאן כיון שיש לי חופש ולכן קצת זמן פנוי. העניין הוא שאני רואה בפורום קצת יותר ממקום לשו"ת, מקום שבו אפשר להביע דעות ובין השאר לתת לצעירים פרספקטיבה של אנשים שראו משהו בחיים. ואני מביא בחשבון שאת השרשורים קוראים עוד אנשים, אולי הם לומדים משהו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בא בחור ושאל שאלה פשוטה- "איפה אני שוכר סדרה 5?".

הוא רק שאל שאלה, "איפה אני שוכר סדרה 5?", הוא לא שאל "האם כדאי לי לשכור סדרה 5?", הוא לא ביקש דעות לגבי העניין.

בחרתי להגיע ברכב מעט יותר מיוחד מסיבה פשוטה- התחביב המוטורי שלי הוא חלק ממני הרבה לפני שאישתי הפכה להיות חלק ממני ואין שום סיבה שהוא לא יהיה שם גם בחתונה.

קחו את דברי ברוח טובה, זה לא נכתב באינטונציה כועסת או מתלהמת.

שיהיה במזל טוב!

בדיוק! :mm_yeah: ותודה

מחזק את עידן, גם לי היה כיף ביום החתונה שלי וגם בכאלה שבהם ליוויתי חברים.

יום לחוץ עושים אנשים לחוצים, יש אפשרות לעבור את זה בטוב אם לוקחים את הדברים בפרופורציות.

גם מסכים שנעשתה פה חפירה שלא לצורך.

גם אם לא לטעמכם (וגם אני לא ייחסתי לזה חשיבות בחתונה שלי), לא תמיד צריך להוכיח אנשים ולהגיד ולהתווכח.

RL, מזל טוב ובהצלחה!

תודה רבה (:

יכול להיות שיהיה לי דרך לעזור לך בהכוונה לחברת השכרה שמשכירה סדרה 5. אנא שלח לי הודעה פרטית מחר בערך ב11 בבוקר על מנת להזכיר לי לשאול את מי שצריך.

שיהיה במזל ותהנו המון!

תודה רבה אני אשלח!

אם לא קלטת, אחת הסיבות לאי הסבילות שלי לטכסי החתונה המודרנים היא ההצגה "למי יש יותר גדול". מתבטא במספר המוזמנים (שרבים מהם מגיעים כאילו כפאם שד), ברעש בלתי נסבל, באוכל בלתי אכיל וגם בהצגות הלא הגיוניות של של מה שלזוג ולמשפחותיו "כאילו" יש, גם כשלא קיים באמת. מחזיר אותי הרבה שנים לאחור, כאשר אבא שלי הוזמן לחתונה המפוארת של בתו המכוערת של השרת במקום עבודתו עם איזה לא יוצלח. את החובות על חתונת הפאר שילמו כמה שנים אחרי הגירושין. קצת צניעות לא מזיקה. חפש כמה שרשורים של חבר פורום בשל RenaultFreak שמצלם חתונות בשויצריה, ותקבל קצת פרופורציות (אפילו קצת מוגזמות לכיוון ההפוך).

אתה מכריח אותי להגיד משפט שאני לא אוהב אבל אין ברירה: "בוא נסכים שלא להסכים"

להבדיל אלפי הבדלות - זה מזכיר לי דיונים עם אנשים שלא הצליחו להבין למה לי להוציא כמה מאות יורו בשביל לעשות סיבוב קצר על פרארי.

עשיתי את זה ואתה יודע מה? כולם טעו (גם השועלים וגם האפרוחים) נהנתי מכל רגע וזה עד היום אחת החוויות הכי טובות שהיו לי - היה שווה כל שקל.

רק כדי לצנן קצת את עניין ה-"מה יש לי בתחתונים", אני מכיר אנשים שהשקיעו בהפקות יקרות, אבל מי אני שאשפוט אותם? הם ילדים גדולים.

החתונה שלי היא חתונה קטנה וסטנדרטית של 250 מוזמנים בסה"כ, לא התפרענו עם שום דבר למעט השמלה שלה, לא הערתי לה מחשש חמור לחיי וגם מהרצון לפרגן לה שתהנה מהיום הזה.

היא לעומת זאת פרגנה לי עם עניין הרכב כי היא יודעת שזה חשוב לי.

בנוסף לעניין האמוציונלי יש כאן גם פרקטיות מסוימת בלהתנייד ברכב סלון מפנק ביום כזה, ז"א זה לא כזה far fetched

GOT סחוג?

פורסם

עידן, התגובה שלך היא בדיוק מה שרציתי לכתוב אך נמנעתי מכך מחשש לחיי בפורום ופשוט החלטתי לנסות לעזור לפות"ש.

פות"ש, לא שכחתי אותך, העניין בבדיקה.

Always go sideways

פורסם

ספריאל,

כאמור אין בעיה עם זה שאתה אומר את דעתך מנסיונך, זה מבורך, אבל למה צריך לומר את זה 4 פעמים כאשר פותח השרשור כבר אחרי הפעם הראשונה ציין שלמרות הדעות השונות הוא עדיין מעוניין לשכור סדרה 5.

הסבת את תשומת ליבו של פותח השרשור לדעתך, גם החבר השני עם השם משתמש הלא ברור כתב דברים ברוח דומה, את שלכם עשיתם, עכשיו תכבדו את רצונו של פותח השרשור.

ושוב, הכל ברוח טובה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש תשובה.

נסה ליצור קשר עם שלמה-סיקסט או יורודרייב.

הם בוודאות מחזיקים סדרה 5 להשכרה.

בהצלחה, מקווה שזה עזר.

Always go sideways

פורסם

שמע יכול להיות שאתה צודק והוא מבזבז את כספו, אבל לבנאדם יש רצון לפנק את עצמו ביום החתונה שלו אז למה לא

גם אני בראיה לאחור מבין שיכלתי לשכור הונדה אקורד פשוטה או לארגן מחבר B4 ובכל זאת לפעמים החיים הם לא רק מה שצריך להיות

אני לא רואה את זה כשופוני אלא כהתפנקות ליום אחד.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
יש תשובה.

נסה ליצור קשר עם שלמה-סיקסט או יורודרייב.

בהצלחה, מקווה שזה עזר.

עזר מאוד, תודה!

איסוף ב 9:00 החזרה ב 11:00 יום למחרת

עלות 960 ש"ח

דגם 520

ושוב תודה רבה לכולם על העזרה

sixt.png

GOT סחוג?

• תוכן חדש...