Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב בסביבות ה 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי עכשיו CITROEN ZX מודל 95, ואני מעוניין להחליף אותה בהונדה סיוויק האצבק או הרגילה,וגם חשבתי לכיוון הטויטה קורולה. (כולם בדגמים של 93-95).

רציתי לבקש שתסבירו לי על כל אחד מהמכוניות הנ"ל וגם כן רציתי לדעת אם ההונדה ESI היא רק האצבק.

יש לי תקציב של 30K ואני מחפש אוטו רק כגיר רגיל.

כמו שאני יודע רוב ההונדות הם אוט' ויהיה קשה למצוא אחת ששמורה ולא קרועה.

אם אפשר תייעצו לי בקשר לקננית הרכבים כי פעם קניתי אוטו יד שניה ונידפקתי כמו שצריך.

בתודה מראש.

פורסם

ESI זה גם קופה...

וב30K אני לא חושב שאפשר יהיה למצוא קופה\האצ' ידנית ונורמלית..

אנשים בד"כ דורשים עליהן די הרבה מעל מחירון אם הן במצב סביר.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
ESI זה גם קופה...

וב30K אני לא חושב שאפשר יהיה למצוא קופה\האצ' ידנית ונורמלית..

אנשים בד"כ דורשים עליהן די הרבה מעל מחירון אם הן במצב סביר.

כמו שאני יודע האצבק היא לא כל כך יקרה בשנים האלו ו30K אמור להספיק לי.

יש לי שכן שקנה ESI רגילה יד 4 עם 170000 ק"מ..ניראה לי שזה יותר מידי והוא קנה אותה ב29.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...