Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין 4 רכבים V8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום אני שבוע הבא רוכש רכב חייב שבוע הבא ומעדיף לא ליפול בין הכיסאות כמו שאומרים

אז ישמח מבעלי ניסיון בלבד

באיזה מבין הרכבים עלות החלקים והאחזקה הנמוכות ביותר?

ואמינות?

אוודי A8 מנוע 4200 מודל 2005

במוו 745I מנוע 4400/4500 מודל 2002-2005

לינקולן LS מודל 2005 מנוע 3900

מרצדס S500/S430 מודל 2002/2004 מנוע 4300/5000

קאדילק DTS מנוע 4600 מודל 2008

עריכה אחרונה על ידי din264
פורסם (נערך)

אבל מבחינת אמינות ומחירי חלקים חילופי ואורגינל איזה הכי מומלץ?

עריכה אחרונה על ידי din264
פורסם

בהנחה שכולן יחוו בדיוק את אותן התקלות?

אם זאת ההנחה, השאלה הבאה היא:

אתה מעוניין להתעסק בלהביא חלקים לבד למשל מ- EBAY או אתרים אחרים בחו"ל?

או שעל כל דבר הרכב נכנס למוסך ואתה רק שולף כרטיס אשראי?

פורסם

אם זה לא מסובך אין לי בעיה להזמין מחול

אבל אם יש חלקים בארץ לא מהמוסך מורשה אז גם סבבה

ואיך הלינקולן LS?

אני ממש באלי לי עליה אבל לא יודע מה לבדוק ברכב ומה המחלות שלו

וגם הקאדילק DTS אהבתי מאוד אחרי הלינקולן ישמח לחוות דעת לגביהם

פורסם

שאלות על רכבים כאלו עדיך להפנות לפורומים בחו"ל. יש להם הרבה יותר מידע וניסיון מאשר בארץ, בדגש על כאלו שלא יובאו לישראל באופן סדיר.

פורסם

אם אתה בענין של אמריקאיות, EBAY הוא המקור לחלפים. כל זמן שזה חלק שהמכס לא מבקש אישור מוסך.

תבדוק לפני הרכישה שיש מוסך שמכיר טוב את הרכב.

ואם כבר אמריקאיות, אז יש עוד המון אופציות של 8 צילינדר

פורסם

הבעיה שלי שאני לא יודע טוב אנגלית אז לא יכול לקרוא על אמינות המודלים והדגמים שמתלבט שהם לינקולן LS 3900 מודל 2005 או קאדילאק DTS 4600 מודל 2007

פורסם

העיניין שהרכב גם הלינקולן וגם הקאדילק הזה הם לא נפוצים בכלל בארץ ואולי בכלל שניהם יבוא אישי אז חשוב לי לדעת מה עדיף בניהם שיהיה מוסכים בארץ שמכירים תרכב ושיהיה חלקים וטיפולים וכו

פורסם

אני חושב שאם אתה מחפש רק השנתונים האלה,רכבים בלי שוק,כניראה שהתקציב מוגבל מאד וקח בחשבון עלויות אחזקה גבוהות מאד,שלא לדבר על צריכת דלק ובלאי של רכבים אלה.חשבת אולי לפזול לרכב משפחתי מדגם מפואר?

פורסם

העלויות תיקונים (במידה ויהיו, וככל הנראה יהיו) של הגרמניות בשמיים, סכומים שיכולים להגיע לעשרות אלפי שקלים.

בדוק כמה עולה גיר לBMW או למרצדס לדוגמא.

לטעמי חפש קרייזלר C300 מנוע 5.7 V8.

אמינה מאוד, מפוארת בדיוק כמו הגרמניות ואולי יותר ועלויות אחזקה שפויות חוץ מהדלק.

צפה לצריכת דלק של 1-7.

גיר 4 הילוכים מיושן אך אמין מאוד, ונפוץ מאוד בארה"ב כך שלייבא לא יעלה הרבה.

גם המנוע מאוד נפוץ ולא יקר יחסית לגרמניות.

MY 2 CENT...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...