Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההקשר למשפט היה לנושא הקשר ממרחק או על קו , איך שתרצה לקרוא לזה, שם אני קצת סקפטי אם אהבה תספיק לזוגיות תקינה בלי בגידות.

אני חושב שזה תלוי המון בשני הצדדים - אם הקשר מספיק חזק, אין שום סיבה שצד כזה או אחר יבגוד.

אם משהו רע ולא ממש עובד בזוגיות, המרחק בין הצדדים יכול להיות הטריגר לבגידה.

אגב בגידה, סרטון שרץ בפייסבוק -

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מצטער להגיד, אבל לפי דעתי הגילוי שמדובר במזרח משנה את כל התמונה. עם כל הרצון הטוב ויחד עם העובדה שמדובר במדינת ״טיר-1״ במזרח כמו שהגזרת את זה, עדיין המנטליות והתרבות הם מאוד שונים שם מבמערב. בעוד אתה תהיה כל היום בעבודה ויהיו לך חיים, מה שאתה בעצם מציע לה זה אחד (או יותר) משתי אפשרויות:

1. להשאר כל היום עם הילדים ולהפוך לעקרת בית, אפילו אחת שהיא מאוד עשירה ולא צריכה לעשות עבודות בעצמה. הכוונה כאן היא מישהי שכל החיים שלה סובבים סביב הבית והילדים.

2. למצוא לעצמה 2-3 חברות מערביות, נשים כמוה של רילוקיישנרים מהמערב, ולהפוך ל trophy wife. לבלות את כל היום שלה בית הבריכה, מכון היופי והקאנטרי קלב, בגטו של מערביות מתוחות פנים ומושתלות חזה (אני מקצין בכוונה כן?).

אז כמובן שיכול להיות שאשתך נורא מוכשרת והיא תלמד יפנית (נניח) תוך 3 חודשים וכשאתה תסיים את המשימה שלך שם עוד כמה שנים היא כבר תהיה שרת החינוך של יפן, אבל סטטיסטית האפשרויות שלה נמצאות על הציר שבין 1 ל-2 למעלה. זה נכון חלקית גם כשעוזבים למערב, נהיה נכון יותר (סטטיסטית) כשנוסעים למקום עם שפה חדשה (לא ארה״ב, עבור רוב האנשים), ונכון שבעתיים במזרח. לדעתי אשתך צודקת, מצטער.

פורסם

מכיר את הסרטון, להזכירך הסטטיסטיקה על גירושים מדברת בעד עצמה:-)

אבל למרות זאת אני עדיין לא משוכנע, חוקי הטבע חזקים מכולנו ולהזכירך מנהיגי עולם נפלו במלכודת הדבש הזאת משחר הימים.

גם בבית כשאתה קרוב לאשה הפיתויים עוטפים אותך מכל כיוון , אז כשאתה רחוק ???

פורסם
אפשר בהחלט להניח שכמה שנים שם יתנו לי יתרון תחרותי גדול מאוד בשוק הישראלי. אציין שוב, כבר כיום יש לי עבודה טובה ומתגמלת בישראל, כך שהנסיעה לחול אינה הכרחית, אך ודאי שתשדרג.

הכנס אתהמואדם טוב טוב טוב טוב טוב לשיקולים שלך. ולא התעלמתי מהמשך המשפט, וומהתיגמול הכספי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני מצטער להגיד, אבל לפי דעתי הגילוי שמדובר במזרח משנה את כל התמונה. עם כל הרצון הטוב ויחד עם העובדה שמדובר במדינת ״טיר-1״ במזרח כמו שהגזרת את זה, עדיין המנטליות והתרבות הם מאוד שונים שם מבמערב. בעוד אתה תהיה כל היום בעבודה ויהיו לך חיים, מה שאתה בעצם מציע לה זה אחד (או יותר) משתי אפשרויות:

1. להשאר כל היום עם הילדים ולהפוך לעקרת בית, אפילו אחת שהיא מאוד עשירה ולא צריכה לעשות עבודות בעצמה. הכוונה כאן היא מישהי שכל החיים שלה סובבים סביב הבית והילדים.

2. למצוא לעצמה 2-3 חברות מערביות, נשים כמוה של רילוקיישנרים מהמערב, ולהפוך ל trophy wife. לבלות את כל היום שלה בית הבריכה, מכון היופי והקאנטרי קלב, בגטו של מערביות מתוחות פנים ומושתלות חזה (אני מקצין בכוונה כן?).

אז כמובן שיכול להיות שאשתך נורא מוכשרת והיא תלמד יפנית (נניח) תוך 3 חודשים וכשאתה תסיים את המשימה שלך שם עוד כמה שנים היא כבר תהיה שרת החינוך של יפן, אבל סטטיסטית האפשרויות שלה נמצאות על הציר שבין 1 ל-2 למעלה. זה נכון חלקית גם כשעוזבים למערב, נהיה נכון יותר (סטטיסטית) כשנוסעים למקום עם שפה חדשה (לא ארה״ב, עבור רוב האנשים), ונכון שבעתיים במזרח. לדעתי אשתך צודקת, מצטער.

מצדיע לדעתך אבל....

אם תקרא את השרשור לאט לאט, תראה שמדובר בלחיות על הקו של הגבר, כאשר המשפחה נשארת בארץ הקודש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
מכיר את הסרטון, להזכירך הסטטיסטיקה על גירושים מדברת בעד עצמה:-)

אבל למרות זאת אני עדיין לא משוכנע, חוקי הטבע חזקים מכולנו ולהזכירך מנהיגי עולם נפלו במלכודת הדבש הזאת משחר הימים.

גם בבית כשאתה קרוב לאשה הפיתויים עוטפים אותך מכל כיוון , אז כשאתה רחוק ???

שמע, אין ספק שהפיתויים רבים - בחוף הים, ברחוב, באוקטוברפסט, בחום של תל אביב, באנגליה, בתאילנד וכמעט בכל מקום שמסביבך.

אחרי שאתה מסיים לנגב את הריר מהבחורה שעברה לידך, אתה חושב על אשתך והילדים, אתה מבין שזה סתם רעשי רקע.

אין ספק שנישואים זה לא דבר קל בכלל (במיוחד בשנים הראשונות).

צריך לתחזק את זה כל הזמן. זה לוקח ממך תעצומות נפש ענקיות אבל בסוף היום כשאתה חוזר לבית, ואתה משחק עם הילדים ביחד כדורגל, אתה מבין כמה זה מדהים ושווה את זה.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם
שמע, אין ספק שהפיתויים רבים - בחוף הים, ברחוב, באוקטוברפסט, בחום של תל אביב, באנגליה, בתאילנד וכמעט בכל מקום שמסביבך.

אחרי שאתה מסיים לנגב את הריר מהבחורה שעברה לידך, אתה חושב על אשתך והילדים, אתה מבין שזה סתם רעשי רקע.

אין ספק שנישואים זה לא דבר קל בכלל (במיוחד בשנים הראשונות).

צריך לתחזק את זה כל הזמן. זה לוקח ממך תעצומות נפש ענקיות אבל בסוף היום כשאתה חוזר לבית, והילד מדבר איתך על הנשיקה הראשונה ועם הילדה אתה פותר משוואות, אתה מבין כמה זה מדהים ושווה את זה.

אתה רואה, הגענו לזה בסוף :-)

כשאתה לא מגיע בסוף היום כי אתה בארץ זרה, וכשהאשה והילדים הם במרחק מסך ולא במרחק אף, התמונה שונה לגמרי.

פורסם
מצדיע לדעתך אבל....

אם תקרא את השרשור לאט לאט, תראה שמדובר בלחיות על הקו של הגבר, כאשר המשפחה נשארת בארץ הקודש.

לפי מה שהבנתי הרעיון של לחיות על הקו עלה רק מכיוון שאשתו לא מסמכימה לרילוקיישן לכל המשפחה. בנושא הזה לדעתי היא צודקת. בקשר לקו, הדעה האישית שלי היא שזה לא אופטימלי בלשון המעטה, בעיקר לאור העובדה שמדובר בטיסות ארוכות מאוד. אם זה היה טיסות של 3-4 שעות לאירופה זה משהו אחד, אבל כן אנחנו מדברים על טיסות של 10 שעות ויותר, ועל כך שכל כיוון הוא ״מסע״ של כ-18-20 שעות (מהרגע שיצאת מהדירה בטוקיו ועד שהכנסת את המפתח בבית בהוד השרון או ההפך). לי זה נראה מאוד שאפתני אבל אני מכיר הרבה פחות אנשים שעשו את זה ואשר אנשים שעשו רילוקיישן אמיתי, ולכן אני לא ממש יודע מה לחשוב.

פורסם
אתה רואה, הגענו לזה בסוף :-)

כשאתה לא מגיע בסוף היום כי אתה בארץ זרה, וכשהאשה והילדים הם במרחק מסך ולא במרחק אף, התמונה שונה לגמרי.

יפה שמה שמחקתי, נשמר...

יכול להיות שאתה צודק.

העובד שלי לשעבר מצא את אשתו עם השכן באמבטיה, ביום הנישואים (!) כשהגיע להפתיע אותה ממינכן עם זר פרחים.

להגיד לך שזה לא היה קורה אילו היה נשאר בבית?

לא בטוח.

פורסם

HOLY SHIT ניר אני לא בטוח אם זה יותר טראגי או קומי.... (טראגי... לגמרי טראגי)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
HOLY SHIT ניר אני לא בטוח אם זה יותר טראגי או קומי.... (טראגי... לגמרי טראגי)

טראגי.

הוא כמעט קפץ מהמרפסת באותו הרגע.

רק השכן הציל אותו...

זה מצחיק וגם עצוב.

פורסם

זאת המציאות.

תתעורר.

זה כמובן יכול לקרות גם לי וגם לך שאני עובד עשר דקות מהבית אבל לחיות חיי נישואים ממרחק זה בהחלט מגדיל את הסיכוי לבגידה מכל אחד בצורה דרמטית.

פורסם

אוקיי, עכשיו זה כבר ממש על הגבול של קומי.

וואו, איזה באסה.

טוב - למזלי אשתי ממש בקטע של רילוקיישן, אז כשתגיע ההזדמנות ההתלבטות תהיה קלה יותר :)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
יפה שמה שמחקתי, נשמר...

יכול להיות שאתה צודק.

העובד שלי לשעבר מצא את אשתו עם השכן באמבטיה, ביום הנישואים (!) כשהגיע להפתיע אותה ממינכן עם זר פרחים.

להגיד לך שזה לא היה קורה אילו היה נשאר בבית?

לא בטוח.

העובד שלי לשעבר הלך למתחרה הישיר שלי סידר לאשתו עבודה, הלך ללקוחות שלי מאחורי הגב שלי והציע להם את עסקיו של המתחרה, אחרי שגיליתי הוא פוטר ואז אשתו הודיעה לו חגיגית שהיא והבעל בית החדש שלה ברומן כבר קרוב לשנה והיא מתגרשת.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)
זאת המציאות.

תתעורר.

זה כמובן יכול לקרות גם לי וגם לך שאני עובד עשר דקות מהבית אבל לחיות חיי נישואים ממרחק זה בהחלט מגדיל את הסיכוי לבגידה מכל אחד בצורה דרמטית.

אני מסכים שהמרחק יכול לגרום לצרות, בעיקר כשקשר הנישואים רופף ולא חזק.

לצורך הדוגמא, יש מפקדי צוללות שנעלמים לחודשים, ללא קשר עם הבית (שזה לדעתי מאוד מאתגר את הזוגיות) ולמרות זאת הם מקימים משפחות לתפארת.

טוב - למזלי אשתי ממש בקטע של רילוקיישן, אז כשתגיע ההזדמנות ההתלבטות תהיה קלה יותר :)

רילוקיישן עם האישה בלבד זה כיף גדול.

עם ילדים זה סיפור קצת יותר מורכב.

העובד שלי לשעבר הלך למתחרה הישיר שלי סידר לאשתו עבודה, הלך ללקוחות שלי מאחורי הגב שלי והציע להם את עסקיו של המתחרה, אחרי שגיליתי הוא פוטר ואז אשתו הודיעה לו חגיגית שהיא והבעל בית החדש שלה ברומן כבר קרוב לשנה והיא מתגרשת.

אני לא מאחל לאף אחד, גם לא לאויבים הכי גדולים שלי, שיחטוף פצצה כזו.

בגידה בבעל/באישה שנותן/נת לך את כל עולמו/ה, יכולה לשרוט אדם לנצח.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi

• תוכן חדש...