Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמרתי, תמשיכו לשכנע את עצמכם.

לעקור ילד מהסביבה שלו זה מעולה!

זה נהדר!

זה וונדרבאר!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

בגירה,

אני לא מסתמך על מקרה בודד חבר, אני מסתמך על לא מעט מקרים מהיכרויות עם משפחות שעברו לפה במהלך 9 שנים שאני גר פה.

יוקר המחייה פה מוביל לכך שבכל משבר כלכלי יש תנועה ערה של משפחות שעוזבות את המקום ובמקומן מגיעות משפחות רבות אחרות (מעבר לתנודתיות של הזרים בשגרה).

לצורך ההבהרה אני לא שופט את הדעה שלך כי ברור שאתה עברת סוג של חוויה מצלקת שהותירה אותך עם דעה מאוד מגובשת.

אני גם לא אומר ש-100% מהילדים ברילוקיישן מאושרים וטוב להם, אני כן אומר שאי אפשר להיות נחרץ בנושא שהוא מאוד אינדבידואלי ובנובף אני גם אומר שמההכרות שלי עם משפחות שעשו רילוקיישן לא יצא לי להתקל בחוויות קשות כמו אלה שאתה עברת.

אני לא מתייחס למקרה של הילדים שלי מכיוון שהם לא אמינים, שניהם made in china.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני אמשיך קצת בקו של falou

בעסק כלכלי בו יש שני שותפים שווים הקו המנחה ברוב המקרים הוא שאם אין תמיכה של השניים בהחלטה , לא עושים!!

כך גם בזוגיות.

אצל פות"ש כבר היה רילוקשיין אחד, כיום האשה מתנגדת לכך, לכן אין רילוקשיין, והיא מסכימה , חצי מהזמן שם חצי מהזמן פה.

לדעתי הקרבה גדולה מצידה לשם "ההגשמה" של בעלה. או אולי לאשה יש מאהב , והסידור הזה מיטיב עימה.

אבל פות"ש לא מסכים להחלטה ומנסה לשמוע את דעתינו, אולי כדי לשכנע את אשתו שהיא טועה.

קשה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

ובקשר לחוויה לילדים.

לנכד היה חבר שם בשכונה הסגורה, ילד טוב אמריקאי.

לחבר היה אח מבוגר בכמה שנים טובות מהם.

ערב אחד הוא חנק את הנכד שלי ורק במזל זה לא נגמר ברצח.

מסתבר שזה הרילוקשיין השלישי של אותו נער ( בן 15 - 16 אז ) למשפחה שאביה היה קולונל אמריקקי.

הפסיכולוגים שבדקו את הילד הגיעו למסקנה מלומדת שהכעס והתוקפנות היא תולדה בעיקר של אותם מעברים כל מספר שנים.

טוב מה הם מבינים.

וכן זה יוצא מהכלל, אני יודע, ואולי לא.

אני גם עושה השוואה בינם לנכדים אחרים שלי. אין הבדל בהתנהלות, בהתנהגות .

היתרון הבודד הוא השליטה הטובה יותר באנגלית, והוא החיסרון שלהם בשפה העיברית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, בדר"כ אני מאוד מעריך ומכבד את דעותיך.

אבל הפעם...אין לך מושג במה מדובר

זה הרבה מעבר ל"לדעת אנגלית"

אני רואה את הילדים שלי לאיזה חשיפה ואיזה גירויים הם נחשפים... זה לא להאמין!

רוצה להמשיך לשווק לוקל פטריוטיות...סבבה

אבל להקיש מחוויה של הנכדים שלך בפרג ולצטט איזה מחקר אלום, ממך הייתי מצפה ליותר.

אני לא טוען שהכל זהב, אבל כהחלטה משפחתית, ההחלטה לנסוע היא אחת הטובות שעשינו בחיינו ואני מכיר עוד כמה עשרות אם לא מאות שחושבים כמוני.

בזאת מסתיימים שידוריינו בפוסט הזה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

בתור זה שכתב שרילוקיישן מטיב עם הילדים, אני רוצה לדייק:

באופן כללי, לדעתי, כאחד שעבר זאת כילד ושהעביר את הילדים שלו רלוקיישן, ההתחלה תמיד תהיה קשה. אבל לטווח ארוך הארוע ה"טראומטי" מתגמד לעומת היתרונות והחוויות והלימידה שהילדים עוברים.

אני לא מדבר על מקרה פרטי שלי. אני מדבר על עשרות משפחות שאני מכיר כילד שעשו אותו דבר (מתוך קבוצה של הורים שיצאו לשבתון כל מספר שנים) ועל עשרות רבות של משפחות מתחום ההיטק שאני מכיר מהארץ ומהרילוקיישנים האחרונים, במקרה שלי גם באסיה, שלכולם זה עשה רק טוב.

אני מסכים וגם כתבתי, זה יצליח רק אם 2 בני הזוג ירצו שזה יצליח ומסכים גם שעם ילדים בגיל הטיפש עשרה יותר קשה, אבל עדיין אפשרי.

ועוד דבר קטן אבל הוא בשוליים, גם אם שני בני הזוג רוצים, יש משמעות לאופי הילד. אני לא פסיכולוג, אבל כנראה שיש ילדים שלהם יהיה קשה עד בלתי אפשרי להסתגל ובשבילם החוויה הכללית תהיה שלילית. אני מניח שאפשר לאבחן את זה אצל פסיכולוג ילדים לפני הנסיעה.

לא כל זוג לפני רילוקיישן צריכים לרוץ לפסיכולוג ילדים, אבל אלו שחושבים שהילד שלהם בגלל אופיו יסבול מאוד, כדאי שישקיעו בביקור אחד.

עריכה אחרונה על ידי Laurence
פורסם

סולל הדרך ההערכה היא הדדית וגם את עידן אני מעריך.

אם תקרא את הודעותי כאן בקשר לנכדי החוויות היו וכל החשיפה הייתה קיימת.

אבל לאחר שהם כבר חזרה בארץ 6 שנים אני יכול בהחלט לכתוב לך שמכל זה נשאר דבר אחד.

שליטה בשפה האנגלית טובה יותר. וזכרונות כמו שיש לכל ילד

ואני לא נגד רילוקשיין,

אני נגד הצביעה שלו בצבעים וורודים מדי בכל הקשור לילדים. ואני מכיר עשרות משפחות שעשו רילוקיישן וחזרו לארץ , והדעות שלהם בנושא די ברורות.

זה עשה לנו טוב מבחינה כלכלית , לפעמים גם מקצועית, ולגבי הילדים הדעות חלוקות.

זה מזכיר לי את הויכוח שהיה קיים האם לשלוח את הילדים לבית ספר פרטי.

במקרה שלי בית הספר הריאלי

השקעה כספית לא קלה בכלל , האם הילדים יצאו טובים יותר מאשר אלו שלמדו בבית ספר ציבורי.

כן אבל לא בהגזמה, ואם השנים שחולפות היתרון הזה של בית הספר הריאלי מצטמצם..

היתרון הוא בנטוורקינג שיש בין בוגרי בית הספר הזה.

וישראל לא צריכה אותי בתור סנגור שלה. תשאל את הסודנים.:lol:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הייתי בעמדה דומה לפני הרבה מאד שנים, כשהייתי בן 16. אבי קיבל הצעה לרילוקיישן לארה"ב, וההחלטה הייתה של כל המשפחה. בסופו של דבר, זה לא מדוייק- כי אני הפלתי את הפור: לא, תודה. בדיוק אז הכרתי את אשתי, ועוד כמה דברים השפיעו לי על ההחלטה.

מחד, מעבר לארה"ב היה גורם לי להיות אדם אחר לגמרי ממי ומה שאני כיום. מאידך, החברה שבה אבי עבד (הייטק גדולה ומבוססת) נסגרה. אז, לך תדע מה יכול לקרות.

האישה לא מוכנה? סגור. זהו. שחרר.

היא נסתה פעם אחת, ולא הסתדרה עם זה. היא לא תסתדר עם זה שוב, כנראה, וזה יעיב על היחסים שלכם.

זה השנקל שלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

אני גם היתי ברילוקיישן של ההורים בגיל תיכון. היתה חוויה טובה מאוד וגם האנגלית שלי משופשפת מאז. מנגד, זוגתי עלתה לארץ עם משפחתה בגיל יסודי וכנראה שיסודות ההתנגדות שלה למעבר לחו"ל באים משם.

האופציה של להיות הקו כנראה נפלה. נאמר לי שזה לא ריאלי לאור דרישות התפקיד.

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם
אני אמשיך קצת בקו של falou

בעסק כלכלי בו יש שני שותפים שווים הקו המנחה ברוב המקרים הוא שאם אין תמיכה של השניים בהחלטה , לא עושים!!

כך גם בזוגיות.

אצל פות"ש כבר היה רילוקשיין אחד, כיום האשה מתנגדת לכך, לכן אין רילוקשיין, והיא מסכימה , חצי מהזמן שם חצי מהזמן פה.

לדעתי הקרבה גדולה מצידה לשם "ההגשמה" של בעלה. או אולי לאשה יש מאהב , והסידור הזה מיטיב עימה.

אבל פות"ש לא מסכים להחלטה ומנסה לשמוע את דעתינו, אולי כדי לשכנע את אשתו שהיא טועה.

קשה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

.

אני גם היתי ברילוקיישן של ההורים בגיל תיכון. היתה חוויה טובה מאוד וגם האנגלית שלי משופשפת מאז. מנגד, זוגתי עלתה לארץ עם משפחתה בגיל יסודי וכנראה שיסודות ההתנגדות שלה למעבר לחו"ל באים משם.

האופציה של להיות הקו כנראה נפלה. נאמר לי שזה לא ריאלי לאור דרישות התפקיד.

המואדמים לא חיים בשלום זה עם זה.

ואם המוכחל אצלך לא מתאפשר , אז הולכים על המוכחל אצלי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...