Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק ממש לא מגיע לו, אני עדיין חושב שהוא חרא של בן אדם אחרי שעבד אצלי 8 שנים ושהיה נתקע בלי כסף הייתי מוציא לו מהכיס שלי, אבל לא מאחל לו כזה דבר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה כנראה אדם דגול, אני הייתי עושה לו מתחת לבית מחרוזת שירי בגידה בקריוקי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה יודע מה... אני לא בן אדם מאמין, אבל למדתי מגיל קטן לא לחבל בפרנסה של אנשים, היה לי עוד עובד, שעשה קטע דומה, פתח עסק מתחרה עם ספק שלי, ואני נשבע שלמרות שזה נשמע ככה אני לא ממציא את זה, הוא חתך 4 אצבעות מהיד בגליוטינה בעסק החדש, תקרא לזה אלוהים, תקרא לזה קארמה, קיבלו עונש.

פורסם
ממש לא. מצבנו כיום טוב מאוד. זו תמצית הטענה שלה. אך למרות זאת מדובר בהזדמנות ממש נדירה.

ל-מי?

לזוגתך זו הזדמנות לקבל דברים שהיא לא ממש רוצה.

זה מה יש... דמוקרטיה של שניים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אתה יודע מה... אני לא בן אדם מאמין, אבל למדתי מגיל קטן לא לחבל בפרנסה של אנשים, היה לי עוד עובד, שעשה קטע דומה, פתח עסק מתחרה עם ספק שלי, ואני נשבע שלמרות שזה נשמע ככה אני לא ממציא את זה, הוא חתך 4 אצבעות מהיד בגליוטינה בעסק החדש, תקרא לזה אלוהים, תקרא לזה קארמה, קיבלו עונש.

אני בכלל לא בקיא בענייני העסקים אבל לא נראה לי שזה נכנס להגדרה אפילו של כשר אבל מסריח..זה אולי לא נעים אבל לא אסון..או שאני טועה? אשמח לדעת מה החוקים הלא כתובים של עולם העסקים אומרים

....

פורסם

תחרות זאת נשמתה של היוזמה.

מבחינה חוקית הגבלה על מעבר לפתוח עסק מתחרה לא מחזיקה כמעט מים אפילו אם חתמת על הסכם בנדון.

כמובן שאתה נפגע אבל ל"שמוח" על פגיעה/ נכות בעובד שלך לשעבר

זה כבר מעבר ליכולתי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא נכות, כולה אשתו ברחה עם העו"ד.

חגיגה הייתי עושה לו מתחת לחלון! :lol:

פורסם

למקרה שלא הייתי מובן באגירה, התכוונתי למקרה שלעובד נקטעו האצבעות. על המקרה של האישה שברחה אומרים קארמה איז א ביצ'!

פורסם

אה, ברור, לא שמחים על אובדן אצבעות, מקשימום מרימים לו אצבע משולשת...:wink:

פורסם

אז תעבור לפר(ד)ס חנה

עברנו מרילוקיישן לאצבעות שנחתכות בגיל יוטינה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני בכלל לא בקיא בענייני העסקים אבל לא נראה לי שזה נכנס להגדרה אפילו של כשר אבל מסריח..זה אולי לא נעים אבל לא אסון..או שאני טועה? אשמח לדעת מה החוקים הלא כתובים של עולם העסקים אומרים

....

מה יש לי לעשות.... אותו בן אדם נכנס לעסק חדש מתחרה שלי עם עוד 2 שותפים שאחד מהם הוא הספק האמור לעיל, אחרי חצי שנה בערך שתיהם נפנפו אותו החוצה.

פורסם

אני במקצוע הלא נכון.

איפה כולם מוצאים עבודה עם רילוקיישן לכמה שנים/חיים על הקו (ולא בתור עוזר מטפח עגבניות באפריקה)?

• תוכן חדש...