Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה מהחיים

נניח שהציעו לכם רילוקיישן למדינה מערבית בתנאים חלומיים לכמה שנים אך בת זוגתכם מסרבת להצטרף עם הילדים (מתחת לגיל 10). היא כן מסכימה שאתם תהיו על הקו.

קחו בחשבון שהרילוקיישן משדרג משמעותית את מיצובכם המקצועי ואמור לתת לכם בוסט כלכלי משמעותי.

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם תישאר איתה בארץ תמותו ברעב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מאמין שהייתי נשאר בארץ, כסף זה לא הכל בחיים ( נשמע קצת נדוש) אבל אני מאמין שאהבה תנצח את הכל !

פורסם

אם היא לא תהיי שלמה עם זה ותרצה את זה, זה לא ילך גם אם היא תסכים לנסות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זה לא רק כסף (למרות שמדובר כנראה בסכום מאוד מאוד משמעותי). מדובר בשדרוג מקצועי משמעותי. לצורך העניין, לעבור מלהיות בעל תפקיד מסוים (תפקיד ניהולי) בחברה אחת לבעל תפקיד זהה בחברה עם פעילות שגדולה לפחות פי 7 שחולשת על שטח גדול פי 1000....

פורסם

נשמע שלחיות על הקו זו פשרה ששניכם מוכנים לקבל.

אני מכיר משפחה שחיה כך החל מכשהילדים היו בגיל קטן ועד לבגרות. נראה שכולם שם מאושרים.

רק אתה יודע אם גם במקרה שלכם כולכם תצליחו להיות מאושרים.

זה משהו מחייב? אם קיבלת את ההצעה אתה כמעט חייב להישאר שם?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה אתה אוהב יותר? להיות מנהל פי 7 ממה שאתה עכשיו או את זוגתך?

פורסם (נערך)

הם ביקשו לפחות כמה שנים. אם אקח את ההצעה אז אוותר על התפקיד שלי בארץ ולכן אדרוש התחייבות של לפחות כמה שנים.

מה אתה אוהב יותר? להיות מנהל פי 7 ממה שאתה עכשיו או את זוגתך?

זו שאלה דמגוגית. ברור שהמשפחה יותר חשובה לי, בלי ספק בכלל. אך האם האחד אכן עומד כנגד השני? כמו כן, האם התפקיד הזה והתוצרים שלו הם לא גם לטובת המשפחה בסופו של דבר?

באזור מגוריי יש לא מעט משפחות שהבעל נמצא על הקו. כיום די מקובל שבמשפחות עולים מהמערב הבעל משמר את העבודה שלו בחו"ל למרות שהמשפחה בארץ.

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם

סלואורייד זה לא כל כך פשוט כמו שאתה מתאר.

זה גם לא חייב להיות "או זה או זה".

קרא תגובתי שלעיל. זה תלוי בזוג ובדינמיקה ביניהם. גם אם הוא ישאר ולא יהיה שלם עם ההחלטה להישאר, זה יפגע בו מאוד [ועשוי להשפיע על הזוגיות].

החיים לא שחור לבן. זה מצב די מורכב והתשובה במקרים כאלו רק אצל השואל. אפשר לקבל מגוון עצות לפה ולשם, אבל את ההחלטה הם יקבלו.

אני מאוד דוגל בלאהוב את מה שאתה עושה, ואם אתה נהנה מהעבודה שלך וחשוב לך - בעיקר בשביל השמחה שלך - להתקדם מקצועית, הייתי משקיע המון מחשבה כדי למצוא פתרון שיאפשר לי לשלב.

שאלתי כי אולי אפשר לנסות לחיות "על הקו" ואז מקסימום לחזור.

אני לא מכיר אותכם מן הסתם, אבל זו בהחלט החלטה שאני חושב שראוי שתקבלו ביחד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

במקרה שלי אני לא הייתי מסכים לרילוקיישן (והשפעתי על אישתי).

בנושא שלך, כרגע אין לי ילדים, אבל לפי הכרות שלי עם הרבה אנשים בעבודות שעבדתי בהן (קבע בחה"א, חברת הייטק וסטארט אפ), הקירבה והרצון להיות עם הילדים כשהם גדלים. לחיות על הקו מבזבז המון שעות על טיסות, טרמינלים וכו'. קשה לי להאמין שאפשר לשמור על קשר כמו שצריך.

עוד לא הגעתי לנושא האישה. עם כל הכבוד לתפקיד ולעבודה, כשאתה בחו"ל לבד, כל מה שיש לך זה רק העבודה ומעט חברים. לי אישית זה נשמע מאוד עצוב ולא שווה את הכסף או התפקיד

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
סלואורייד זה לא כל כך פשוט כמו שאתה מתאר.

כמובן שהחיים זה לא שחור ולבן, אבל פה הבחירה היא בין 2 דברים, לא? אין עוד אופציות.

זו שאלה דמגוגית. ברור שהמשפחה יותר חשובה לי, בלי ספק בכלל. אך האם האחד אכן עומד כנגד השני? כמו כן, האם התפקיד הזה והתוצרים שלו הם לא גם לטובת המשפחה בסופו של דבר?

באזור מגוריי יש לא מעט משפחות שהבעל נמצא על הקו. כיום די מקובל שבמשפחות עולים מהמערב הבעל משמר את העבודה שלו בחו"ל למרות שהמשפחה בארץ.

התוצרים כלומר הכסף? בטח שזה לטובת המשפחה. אבל כמו שאתה יודע זו אליה וקוץ בה, אחרת לא היית מתייעץ. אולי לאישה זה בסדר כרגע אבל מה בעתיד, אחרי שכבר התחייבת? ומה עם הילדים שיראו את אבא פעם ב..? לטווח הארוך זה מזיק לתא המשפחתי.

פורסם

מה הן הסיבות בגינן היא מסרבת לעבור? אולי הורים מבוגרים? אולי זיקה לארץ? נשמח לשמוע מה היא טוענת?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מכיר משפחה שהיה להם הכל בישראל. לא היה חסר להם שום דבר, הייתה דירה בלי משכנתא ויכלו לקנות כל מה שרצו (הייתה להם טלוויזיה 52 אינץ' בשנת 2000 כשעלתה 35 אלף) חופשות, טיולים, הכל היה.

יום אחד האבא קיבל הצעה לתפקיד בארה"ב שכללה כמובן רילוקיישן. אשתו התנגדה נחרצות, כל השאר התלהבו. אחרי דיונים משפחתיים הם החליטו למכור הכל ולנסות. מאז כבר 10 שנים חיים בארה"ב ולא רוצים לחזור. בזמנו חשבתי שזה סיכון אדיר, כי באמת נראה שלא חסר להם שום דבר, והרי אי אפשר לדעת איך יסתדרו ומה יביאו החיים החדשים שם.

כשביקרתי אותם ראיתי שכל מה שהיה להם בישראל- יש להם הכל פי 3. כולם מאושרים מההחלטה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם (נערך)
מה הן הסיבות בגינן היא מסרבת לעבור? אולי הורים מבוגרים? אולי זיקה לארץ? נשמח לשמוע מה היא טוענת?

שותפתי אינה חובבת שינויים מעין אלה. טובים לה החיים כמות שהם. היא אוהבת את החיים בארץ בסמוך למשפחה ולחברים וגם את עבודתה. היא לא טיפוס חומרני או קרייריסטי, אם כי היא רגילה לחיים ברמה די גבוהה ושתמיד יש מה שרוצים וכלום לא חסר. יאמר לזכותה שלפני כמה שנים היא הסכימה (לאחר סירוב עיקש וממושך) להצטרף אלי לרילוקיישן קצר יחסית ליעד מאוד נחשק ואומרת שפעם אחת הספיקה לה. בעיניי הרילוקיישן הקודם היה מאוד מוצלח ונחמד מהבחינה המשפחתית (גם מקצועית) אך היא לא מסכימה איתי. אין ספק שהרילוקיישן המוצע הרבה יותר בעייתי מהקודם, גם מבחינת האורך שלו וגם מבחינת ארץ היעד .

עריכה אחרונה על ידי ETAA

• תוכן חדש...