Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

נתפסתי במצלמה סטטית במהירות של 101 בכביש של 60

קיבלתי הזמנה למשפט בעוד שלושה חודשים

האם כדאי לשכור עורך דין?

איך מתנהל המשפט ומה טווח הענישה?

אני סטודנט וללא עברות בעברי האם זה יכול לשחק לטובתי?

תודה

פורסם

1. מהו עברך התעבורתי? האם יש עבירות קודמות? כמה שנים יש לך רישיון?
  2. תוכל להעלות לכאן את התמונה שקיבלת?
  3. היכן צולמת? (זה לא יעזור במתן תשובה, אני שואל רק כדי לדעת היכן צריך להיזהר).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בכדי להבין יותר טוב.

האם זה הגבלת 60 בכביש עירוני או הגבלת 60 בכביש בינעירוני?

יש הבדל מהותי בגישה לעונש ולאפשרויות בפניך.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

23 עם 5 שנים רישיון וללא עברות קודמות

צולמתי בדרך אלוף שדה ברמת גן לכיוון מזרח

אני חושב שזאת דרך עירונית אבל אשמח אם מישהו שמכיר יתקן אותי

פורסם

זה 60 קמש בשטח עירוני אם הגבלת מהירות, 40 קמש מעל ברירת משפט ,

אתה תגיע למשפט באותו תאריך לתובע שעומד מחוץ לאולם, הוא כבר יודע עליך הכול לגבי שנות וותק נהיגה ואם יש עבירות בכלל

תיראה מה מציעים לך שם ללא פסילה כלל,

לעניות דעתי אתה תקבל קנס משהו סביב 850 שח

אתה לא צריך בשלב הזה עו"ד

אם יש לך בעיות שם אתה מוזמן לפנות אלי

פורסם
23 עם 5 שנים רישיון וללא עברות קודמות

צולמתי בדרך אלוף שדה ברמת גן לכיוון מזרח

אני חושב שזאת דרך עירונית אבל אשמח אם מישהו שמכיר יתקן אותי

זה במנהרה מתחת לרחוב הירדן? לא הבנתי בדיוק היכן נמצאת המצלמה?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
שאתה אומר בשלב הזה לא תצטרך עו"ד, זאת אומרת שיש עוד שלבים?

משפט תעבורה מתנהל בכמה שלבים:

שלב 1 - הקראה. בו אתה מתייצב מול השופט ונשאל האם מודה או כופר. מודה - נזר דינך במקום. כופר, עובר לשלב 2.

שלב 2 - הוכחות. בו מוזמן עורך ההזמנה או הדו להעיד על מה שהיה, אתה מנגד מעיד על מה שהיה והשופט מחלט על סמך העדויות על אשמה או זיכוי. מכאן יש מצב שגזר הדין יתן במקום או שתקרא שוב לשלב הטיעונים לעונש וגזר הדין.

תקשיב היטב למה שהציע לך ישראל.

פגוש את התובע, הבע בפניו כי הבנת והפנמת את חומרת העבירה והתחנן על נפשך. בדרך כלל הם מסכימים כי נוח להם ולשופטים עם הסטטיסטיקות.

אני מצטרף בכל לב להצעתו ומעריך כי מרכיב העונש יכלול גם פסילה על תנאי בנוסף לקנס כספי סביב 1000 ש"ח.

מבחינת בקרת נזקים, הצעה זו תהיה לך הזולה ביותר.

בהצלחה

פורסם
שאתה אומר בשלב הזה לא תצטרך עו"ד, זאת אומרת שיש עוד שלבים?

כשהיתכוונתי בשלב הזה היתכוונתי לשלב שכתבתי לך אם תיראה שרוח הדברים מהתובע הולך לכיוון פסילה מה שלא ניראה לי אז תעצור את השלב הזה בזה שתודיע לתובע על דחיית משפט ושאתה רוצה להיוועץ אם עורך דין

ושוב אתה מוזמן לפנות אלי והעזור לך ,כל השלבים שכתבתי לך למעלה זה בשביל לחסוך לך שכר טירחת עורך דין שזה כמה אלפי שקלים

מה שהיעוץ שלי לא עולה כסף!!!!!

פורסם
זה במנהרה מתחת לרחוב הירדן? לא הבנתי בדיוק היכן נמצאת המצלמה?

אלוף שדה פינת רזיאל, צומת אחת לפני המנהרה

פורסם
משפט תעבורה מתנהל בכמה שלבים:

שלב 1 - הקראה. בו אתה מתייצב מול השופט ונשאל האם מודה או כופר. מודה - נזר דינך במקום. כופר, עובר לשלב 2.

שלב 2 - הוכחות. בו מוזמן עורך ההזמנה או הדו להעיד על מה שהיה, אתה מנגד מעיד על מה שהיה והשופט מחלט על סמך העדויות על אשמה או זיכוי. מכאן יש מצב שגזר הדין יתן במקום או שתקרא שוב לשלב הטיעונים לעונש וגזר הדין.

תקשיב היטב למה שהציע לך ישראל.

פגוש את התובע, הבע בפניו כי הבנת והפנמת את חומרת העבירה והתחנן על נפשך. בדרך כלל הם מסכימים כי נוח להם ולשופטים עם הסטטיסטיקות.

אני מצטרף בכל לב להצעתו ומעריך כי מרכיב העונש יכלול גם פסילה על תנאי בנוסף לקנס כספי סביב 1000 ש"ח.

מבחינת בקרת נזקים, הצעה זו תהיה לך הזולה ביותר.

בהצלחה

כשהיתכוונתי בשלב הזה היתכוונתי לשלב שכתבתי לך אם תיראה שרוח הדברים מהתובע הולך לכיוון פסילה מה שלא ניראה לי אז תעצור את השלב הזה בזה שתודיע לתובע על דחיית משפט ושאתה רוצה להיוועץ אם עורך דין

ושוב אתה מוזמן לפנות אלי והעזור לך ,כל השלבים שכתבתי לך למעלה זה בשביל לחסוך לך שכר טירחת עורך דין שזה כמה אלפי שקלים

מה שהיעוץ שלי לא עולה כסף!!!!!

תודה רבה על ההכוונה עכשיו קצת יותר ברור לי התהליך

להגיע מתי שנקבע להודות בעברה ולהתחנן לעונש מופחת כמה שיותר כמובן שאם ילך לכיוון פסילה אפנה להתיעצות

פורסם

לא ממש

אתה מוזמן עם עוד מספר בלתי נתפס של נאשמים אחרים.

הגעת , התייצבת, מצאו את התיק שלך ואז מתחיל התהליך.

התובע מרפרף בתיק רואה שאתה ילד טוב ירושלים.

התובע רוצה להעיף אותך מהעיניים שלו , גם השופט באולם שאותו טרם ראית לכן הוא מציע להודות ו...

הוא מציע את הצעתו קנס בלבד סבבה, רוצה גם על תנאי , אתה מתנגד.

הסכמתם יופי ואז אתה"מפתיע" אותו

אני רוצה תיקון כתב האישום לתקנה 51

מבין שיש לו עסק עם מי שמבין

זו נסיעה במהירות שלא בהתאם לתנאי הדרך.

הסכים יופי

חסכת את הנקודות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...