Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך כמה מוצרים ומבקש המלצה לטובים והמובילים ביותר.

1.שמפו לרכב (צבע הרכב הוא לבן) אני חשבתי ללכת על זה Chemical Guys Hybrid V7 מה דעתכם יש משהו יותר ממולץ טוב?

2.מנקה גאנטים הייתי משתמש ברכב הקודם שלי עם Meguiar's Hot Rims הייתי מרוצה ממנו הוא לא יקר ועושה את העבודה האם יש משהו יותר חדש ממולץ לדעתכם?

3.מגבת לייבוש שלי כבר ישנה עשתה את העבודה לכן חייב חדשה.

תמליצו על אתר שאפשר לבצעה ממנו הזמנה והמשלוח יגיע אלי הביתה זה מאוד חשוב לי תודה .

פורסם

אני משתמש ברכב לבן שלי לשטיפה ואחר מכן אוטם צבע נוזלי ולאחר ניגוב בספרי QD

בחומר גרמני NANOLEX לג'נטים איירון איקס,ניגוב מגבת WAFEL

יש כמה חנויות בארץ וגם באוטוסטור

בבקשה תמונות שלי מהשטיפה אחרונה:nanolex 908.jpgnanolex 907.jpgnanolex 909.jpgnanolex 915.jpgnanolex 912.jpgnanolex 961.jpgnanolex 962.jpgאוטוסטור ואחרים עושים מישלוחים עם דואר ישראל בעלות של 48שnanolex 963.jpg

פורסם

מגבת זה רק UBER, יש סיבה שכל הפורום הזה מפוצץ בהמלצות עליה. לא רואה סיבה להשתמש במשהו אחר.

כל השאר זה עולם שלם, אני משתמש בשמפו של סיטרוס כרגע אבל הוא מאוד חזק (כנראה חזק מדי לרוב האנשים), צ'יפופו שהוא ה-גורו של הפורום הזה מבחינתי המליץ על שמפו agent orange בגזרה היקרה, ודופונט בגזרה הזולה - אז הייתי ממליץ לך להקשיב בעצתו (אני מתכוון לרכוש את האייג'נט).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ORYO שינו את הUBER לאדומה משום מה, ניסית אותה גם ?

לגבי שמפו, לא הייתי כלכך נלחץ מהסיטרוס, הוא אחלה פשוט אין טעם להשתמש בו בדילול חזק כל פעם, אפשר להשתמש בו פעם ב.. ולקנות שמפו אחר לשטיפות 'רגילות', אני אוהב את המגווירס הצהוב עם הווקס.. לא צריך משהו יותר יקר מזה לדעתי.

פורסם

לא ניסיתי, אין סיבה שהיא תהיה שונה (החברה היא אותה חברה) - לדעתי, שאינה מבוססת על כלום מלבד סתם הגיון, עשו את זה בשביל שיווק. שחולים במוח כמונו ירצו את הדגם החדש (וזה עובד, אני בטוח שתוך כמה זמן אצרף אחות אדומה לצהובה שברשותי).

בנוגע לשמפו: זה התכנון שלי (שמפו לשוטף, סיטרוס למקרים קשים / פלסטלינה), תכננתי לרכוש את המגס אבל כאמור הגורו אמר את דברו, ובנושאים האלו אין לי בעיה להתנהג כמו אחרון הכבשים ;)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא מכיר את Uber, אבל מגבת ייבוש מס' 1 היא "Wolly Mamooth" של כימיקל גייס.

מדובר במגבת מקצועית- ענקית, סופר רכה, סופגת מים כאילו שנכנס בה איזה שד.

ייבשתי איתה ללא מאמץ 2 מכוניות בו זמנית, והיא לא הראתה שום עייפות.

בגלל שהיא סופגת מים כמו שד, היא נהיית כבדה וזה יכול להוות טיפה בעיה בייבוש צידי הרכב.

החיסרון- מגבת יקרה.

אם יש לך את הכסף, רק המגבת הזאת.

פורסם

מחזק את הנאמר.

אני מחזיק מספר מגבות, ביניהם הממותה וכן האובר.

שניהם מעולות, ואי אפשר לטעות אם אף אחת מהן.

הממותה סופגת בלי סוף (3 רכבים ייבשתי איתה ללא סחיטה), האובר קטנה יותר, וזה היתרון שלה לפנלים האופקיים (כנפיים/ דלתות) שם מעט יותר מאתגר להחזיק את הממותה שלא תגע ברצפה.

בנוגע לשמפו, אני משתמש בסיטרוס, האנידיוו, מקסי סודס ומר וורוד של האחים הכימיקלים. לא יצא לי לנסות חברות אחרות, גם לא רואה טעם כרגע היות ואני מרוצה למדי.

אני דווקא לא הייתי בוחר במוצרי הייבריד (שמפו + V07), אני מעדיף מוצר אחר שיבוא לאחר הייבוש ויתן את הברק הנוסף.

M-TECH E46

פורסם

איך אתה מכבס? ידנית?

וה WOOLY זו המטרה הבאה שלי, מגבת מעולה, אפשר לייבש איתה 10 בימבות כמו שלי.

לגבי חומרים, השמפו לדעתי האולטימטיבי הוא הסיטרוס (במינון הנכון על מנת לא לפגוע בשכבת ווקס), שמעתי טובות גם על השמפו של אופטימום - עולה בערך אותו הדבר אמנם פחות חסכוני, אבל יותר עדין וידידותי לשכבת הווקס על הרכב.

השמפויים או החומרים של NANOLEX - אין לי נסיון איתם אבל המחירים שלהם בשמיים ואני לא מוצא סיבה, וזה לא שיש שם פתיתי זהב (בסמירנוף גולד יש וזה עדיין עולה 130 שקל לליטר).

קוויק דיטיילר - גם כן מוצר בלתי מעורער זהו ה BSD של סונקס, 50 שקל ויש לך רכב נוצץ ובידינג מטורף, כיף להסתכל כשיש מים על הרכב (הסיטרוס בקושי הזיז ל BSD, סתם בא לי להוסיף)

Opel Adam S 2017

פורסם

כיבוס במכונה על תוכנית עדינה עם שמפו טקסטיל.

גם אני לא רואה צורך כרגע לקפוץ למוצרי שמפו יקרים יותר.

נזקים לפח, אין. שאר התכונות שאני מחפש בשמפו? ישנם. ובמחיר סביר מאוד בהזמנת גלונים מחול.

אז. למה לי?

במוצרים אחרים מצאתי לנכון להשתדרג, כאן עדיין לא.

M-TECH E46

פורסם (נערך)

תודה רבה על ההמלצות קראתי את כולם .

כנראה אני יזמין מגבת מיקרופייבר לייבוש Chemical Guys Wooly

וMr pink של cg .

מישהו יכול לתת לי לינק למגבר uber פשוט לא מצאתי.

החלטתי להזמין מהאתר cleanyourcar.co.uk תוך כמה זמן זה מגיע משם בערך?

עריכה אחרונה על ידי Artxes
  • תוכן חדש...