Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 8K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברצוני לקנות רכב לנסיעות ללימודים, מרחק כולל של כ15 ק"מ ביום. הנסיעות בחיפה.

התכנון שהרכב ישמש אותי כשנה-שנה וחצי ואז בתקווה אוכל להחליף למשהו יותר טוב.

האם יש רכב מומלץ במחיר כזה כולל יישור קו במידה ואצטרך ?

ואם אפשר להעריך, כמה יצאו בערך ההוצאות בחודש על רכב כזה ?

עדיפות לרכב ידני בטווח מחירים זה לפי מה שהבנתי.

תודה רבה מראש.

פורסם

בתקציב שלך אין מה להתפנק ואי אפשר לצפות בעלויות האחזקה. בתקציב שלך רוב המכווניות הן נבלות שחוטות שפתחו להן את הצורה וגם אם הרכב הכי שמור בעולם יהיו בלתמ"ים, ואני לא אומר אולי יהיו אלא בפירוש- יהיו. רכב מתיישן זה רכב מתיישן.

בתקציב שלך מחפשים את הרכב השמור ביותר עם עדיפות להיסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת לפי הוראות יצרן (אם צריך החלפת טיימינג וכו') טסט ארוך עד כמה שאפשר ושכל המכלולים בו עובדים.

אופציות עדיפות: גטס, פונטו, 206 למשל. אבל שוב - מצב הרכב הרבה יותר חשוב במקרה הזה וקח בחשבון שקנה למצוא משהו נורמאלי במחיר הזה.

פורסם

אני ממליץ לך לחפש רכב ידני וקטן. יונדאי גטס ידנית זו אופציה טובה, גם פונטו ספייס.

ברכבים ישנים הכלל אומר ללכת הפוך מתכשיט של אשה - ככל שהוא יותר נפוץ, יהיה לך יותר טוב.

במקרה של רכב ישן, יש הרבה נזילות, חופשים במכלולים שונים וכו' - לכן, כדאי לך רכב נפוץ, כדי שאם חס וחלילה יהיה איזה תיקון יקר, תמיד תוכל לתקן עם חלק משומש. סתם לדוגמא - יכולה להיות לך נזילה מבולם זעזועים, או משאבה כלשהיא - במקום לקנות חלק חדש שעולה 10-15% מערכו של הרכב בכללי, אפשר לרכוש חלק משומש בגרושים, להתקין ולהמשיך לנסוע. ככה עושים עם רכבים ישנים שלא שווים הרבה.

פורסם

מישהו בפורום מוכר 206XS שנת 1999.

לזכרוני המחיר בסביבות 8,000 שקל.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

עדיף להשקיע קצת יותר בקנייה הראשונית מאשר אחרי זה לשלם כפול למוסך בתשלומים.

סביב 20-30 אלף יש אחלה רכבים משנתונים מתקדמים ואתה יודע מה אפילו יש 206 ידנית 1400 שנת 2008 בפחות מ 20K שזה אחלה רכב אם טופל כראוי כמובן.

פורסם
עדיף להשקיע קצת יותר בקנייה הראשונית מאשר אחרי זה לשלם כפול למוסך בתשלומים.

סביב 20-30 אלף יש אחלה רכבים משנתונים מתקדמים ואתה יודע מה אפילו יש 206 ידנית 1400 שנת 2008 בפחות מ 20K שזה אחלה רכב אם טופל כראוי כמובן.

אני בהחלט מסכים. כיום ב-30K אפשר לקנות מיני ידנית בת 3. לדעתי את הכסף שזורקים על מוסכים, עדיף לשלם בתשלומים, בהלוואה לבנק - ובינתיים ליהנות מרכב נורמלי וטוב.

כמובן, שזו פריביליגיה של אנשים עם עבודה מסודרת ומשכורת סבירה.

פורסם

יש גם את הגראנדה פונטו ידנית סביב 20K. אגב ל 20K לא חייב לקחת הלוואה אפילו כמה חודשי עבודה אמורים להספיק, ובשביל 15 ק"מ ליום אפשר להסתדר בינתיים עם תח"צ/אופניים.

פורסם

לא תמיד ישן זה רע,לנו יש יונדאי אטוס אוטומטית משנת 1998, נראית נורא מבחוץ וספק אם מישהו יתן לנו עליה 5000 ש"ח ובכל זאת מדובר ברכב שמשמש אותנו מעל ל-4 שנים ללא שום תקלה (למעט תקלה אחת אלקטרונית במפלג), האוטו נכנס למוסך רק לטיפולים שגרתיים וזולים, פעם בשנה וחצי שנתיים, אמינות של רכב בן 3 שנים...הכל עובד ולרבות המזגן. הייתי ממליץ לך לחפש כזו אם אתה משלים עם העיצוב החיצוני..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

נכון שלא תמיד ישן זה רע אבל לא כולם מטפלים כראוי ויש הרבה שחוסכים בהוצאות כמו טיימינג וחלקי חילוף כי "גם ככה האוטו לא שווה כלום" ואם תעשה טיפול כמו שצריך לפי הוראות יצרן תגיע בכייף ל 20-30 אחוז מערך הרכב ואנשים - רובם מתקמצנים ולכן מי שקונה בתור יד 2 עלול להידפק מיזה.

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה.

אני רוצה רכב ממש זול מכמה סיבות:

לחסוך על ביטוח מקיף, לא לדאוג שאם האוטו יתקלקל בצורה חמורה, ילך מנוע לדוגמה, אצטרך להוציא הון כדי שיהיה אפשר למכור אותו אחרכך, להחליף אחרי שנה-שנה וחצי לאוטו אחר. בנתיים אני לא יודע אם אעמוד בתשלומים חודשיים שיהיו כנראה סביב 1000 שקל.

פורסם

אתה שם לב שזה סותר את עצמך? איך בדיוק אוטו זול יתן לך שקט באמינות? כי זה ממש לא.

אולי בביטוח תחסוך, אבל רכב זה לא רק מנוע וגיר, זה חלונות חשמל, זה בולמים, חיישנים ועוד מליון דברים.

אומר את זה מנסיון של אחזקה של לא מעט רכבים.

שוב כפי שכתבתי - פיג'ו 206 ידנית 2007-2008 אחלה קניה בשבילך סביב 17-20 אלף ש"ח.

מקסימום תעשה לה רק צד ג' וחובה ותסגור עניין.

• תוכן חדש...