Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמי 4 פרימו לא מוציא מים חמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

זה המכשיר:

http://www.tami4.co.il/products/home/tami4-bar-primo

המכשיר לא באחריות או תחת חוזה שירות.

התקנתי למכשיר סנן תחילפי חיצוני לאחר שהמכשיר לא היה בשימוש כחודשיים.

מים קרים יוצאים תקינים וטעימים ללא שום טעם לוואי כמו שצפיתי שיהייה לאחר החלפת סנן.

הבעיה הוא במים החמים. אני לוחץ על הלחצן הרתחה, הלחצן מהבהב אבל המים לא מתחממים.

גם שאני מסתכל במסך בחלק העליון מתחת למכסה של המכשיר אני רואה שהמים לא מתחממים.

לחיצה על לחצן המזיגה משמיע צפצוף ולא יוצאים מים.

ניסיתי לאפס את המכשיר להגדרות יצרן ושום דבר לא השתנה.

מישהו נתקל בתקלה ויודע איך לסדרה אותה?

תודה.

פורסם

אם אתה שומע ציפצוף, סימן שהמכשיר מזהה תקלה. הוא אמור להציג קוד על המסך, שאת הקוד הזה רק טכנאי של תמי יכול לפרש.

לדעתי, יכולות להיות מספר סיבות:

1) נזילה קטנה בתוך המכשיר עקב חיבור טיפונת רופף של הצינור למעקף ו\או המסנן החדש. סיכוי: נמוך. גם הקרים לא היו רוצים לעבוד אם זה המקרה (ברוב הפעמים). בדיקה: פתיחה של המכשיר ובדיקה ויזואלית. ייבוש אם צריך. ניסיון להרתיח את המים לפני הסגירה של המתקן. עובד? יופי.

* בכל מקרה, תעיף מבט בסעיף 3.

הדק את החיבורים השונים ככל הניתן וסגור המכשיר חזרה.

2) החיבור של אחד החוטים אינו תקין ("רופף"). סבירות: נמוכה. רוב התקלות באלקטרוניקה נגרמות ממגע רופף, אבל בברי מים הסיפור מעט שונה. שם יש תקנים מסויימים, אחרי הכל- חשמל ומים לא מתערבבים טוב. אם כבר הבר פתוח מהסעיף הקודם, בדוק האם החוטים מחוברים כהלכה ל"מוח" של המכשיר (כנראה כל איזור התצוגה הוא גם המוח), ואם החוט שמחובר למיכל המים החמים אכן מחובר למיכל...

3) פריצה במיכל המים החמים. סבירות: בינונית-גבוהה. אם יש לך גישה למיכל המים החמים, בדוק אם יש בו מים. אם אין בו, סימן שהייתה לך פריצה, והמכשיר מסרב לחמם את המיכל- ובצדק (על מנת לא לגרום לנזק). חייבים להיות מים במיכל כדי שפעולת החימום תתבצע. ייתכן שהפריצה קרתה לפני זמן רב, ואין עדויות לכך (אין מים בתחתית המכשיר כי הם כבר התאדו מהחום).

מדוע פריצה כזו קורית? אבנית, 99% מהמקרים. המסננים האלו לא יודעים להתמודד טוב עם אבנית (לא המקוריים ולא התחליפיים). רק "קצת". אבנית בסופו של דבר כן חודרת למיכל וכעבור זמן, הוא נפרץ.

זו הסיבה שבגינה תמיד המלצתי ללקוחות שלי לרכוש מערכת סינון יחד עם בר מים או במינימום של המינימום, מגן אבנית ביתי. המערכת כוללת סינון ייעודי לאבנית ושומרת על חיי המכשיר ארוכים ויפים.

*כל הנאמר מבוסס על ניסיוני המקצועי כעצמאי בתחום מתקני השתייה. אינני עוסק עוד בתחום, ואין לי שום היכרות או ניסיון עם הדגמים של תמי 4, נקודה. אנא קחו זאת לתשומת ליבכם לפני שאתם מנסים משהו מן הנאמר מעלה. כמו כן, אין לראות בנאמר המלצה לפעולה כלשהיא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...