Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דת מטורפת , כל כך הרבה חגים , כל כך הרבה ימי חופשה , כל כך הרבה הוצאות על מזון לכבוד החגים הרבים והצפופים.

די לטרוף הזה ,זה כבר בלתי נסבל, כל כך הרבה נזקקים שלא יכולים לעמוד בהוצאות הכספיות הגדולות , הנטל כבד עליהם. זהו טירוף שיש לשים לו קץ.

יש לקבוע יום אחד לכל חג ולבטל את כל חול מועד מיותר ולא שפוי. משוגעים תרדו מהעץ .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

החגים זו תקופה לא קלה כלכלית במיוחד לעצמאים.

הועלה נושא הנזקקים אז אני רוצה לשבח כאן את מסעדת לינדה באשקלון (מסעדה נחמדה מאוד. איכותית אבל לא זולה) שביום ראשון בערב במקום להיות עם המשפחה מארגנת ארוחה חגיגית ל 50 נזקקים ללא כל תמורה על בסיס כל הקודם זוכה (רישום טלפוני).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למי שאין כסף לעשות חגיגה בחגים יכול להסתפק בארוחה רגילה או על האש פשוט, גם ככה מלא אוכל נזרק.

חוץ מזה לא תמיד אתה מארח ככה שהעומס מתחלק במשפחה המורחבת.

לא מתחבר לדת בכלל ככה שמבחינתי יבטלו את כל החגים ויתנו לנו יום חופש קבוע (חוץ משישי שבת).

או שלפחות יחלקו את החגים שווה על כל השנה :wink:

They are trying to ban me...

פורסם
דת מטורפת , כל כך הרבה חגים , כל כך הרבה ימי חופשה , כל כך הרבה הוצאות על מזון לכבוד החגים הרבים והצפופים.

די לטרוף הזה ,זה כבר בלתי נסבל, כל כך הרבה נזקקים שלא יכולים לעמוד בהוצאות הכספיות הגדולות , הנטל כבד עליהם. זהו טירוף שיש לשים לו קץ.

יש לקבוע יום אחד לכל חג ולבטל את כל חול מועד מיותר ולא שפוי. משוגעים תרדו מהעץ .

חול המועד זה הזמן של הדתיים לטייל ברחבי ישראל.

אצלנו מתכנסין לארוחת החג כל פעם אצל משפחה אחרת כאשר כל האורחים מביאים מנות כך שהנטל מתחלק בין כולם.

זמן מעולה להתכנס כל המשפחה.

חפש נושאים אחרים ...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אף אחד לא דרש ממך לקנות טונות של אוכל.

אתה יכול גם כל החג לשבת בבית ולאכול לחם ובצל.

ועסק עצמאי שלא יודע להיערך במקרה של חגים - עדיף שיסגור את הבאסטה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה שהישראלים הפכו את החגים לימים של בליסה וקניות בכמות שתספיק לגדוד שלם(ואחר כך זורקים) לא עושה את הדת למטורפת

בסך הכל מדובר ביום או יומיים בדומה ליום שבת

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אל תחגוג.

אני אישית לא חוגג שום חג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני אישיתי חוגג כל חג של כל עדה עם ולאום כל עוד ויש לי שותפים לדרינק ולמחרת יום חופש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אגב חגים, חוה"מ נספר בימי העסקים כשעושים עסקה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
החגים זו תקופה לא קלה כלכלית במיוחד לעצמאים.

הועלה נושא הנזקקים אז אני רוצה לשבח כאן את מסעדת לינדה באשקלון (מסעדה נחמדה מאוד. איכותית אבל לא זולה) שביום ראשון בערב במקום להיות עם המשפחה מארגנת ארוחה חגיגית ל 50 נזקקים ללא כל תמורה על בסיס כל הקודם זוכה (רישום טלפוני).

שאפו. נהניתי לקרוא.

אני חסיד גדול של מעשים טובים, גם [ובעיקר] הקטנים. לא שזה קטן, זה גדול מאוד, אבל ההקשר היה נראה לי מתאים.

תעשו כמה שיותר טוב, תעזרו לשכן עם הקניות, תחזיקו רגע מעלית, תוותרו על מקום באוטובוס. אנשים רואים את ונדבקים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני אישיתי חוגג כל חג של כל עדה עם ולאום כל עוד ויש לי שותפים לדרינק ולמחרת יום חופש

גם חגים מוסלמיים?

אגב, לפני שאתה רושם בגאווה, שאתה אלכוהוליסט הפורום, ושאתה מחפש שותפים לדרינק, כנראה שאין לך מושג ירוק מהו אלכוהוליזם :evil:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אף אחד לא דרש ממך לקנות טונות של אוכל.

אתה יכול גם כל החג לשבת בבית ולאכול לחם ובצל.

ועסק עצמאי שלא יודע להיערך במקרה של חגים - עדיף שיסגור את הבאסטה.

אתה אמיתי או שאתה מנסה להוציא את עצמך לא חכם בכוח?

אתה יכול לגור באוהל ולהתקלח בברזיה בגן הציבורי אז על מה המחאה על יוקר המחייה?

אני חילוני גמור אבל החגים הם חלק מההיסטוריה שלנו ומההוויה שלנו כישראלים. אם אתה לא רוצה לראות את עצמך כחלק מסה זו זכותך אבל עדיין הרוב המכריע כן.

לגבי עסקים עצמאיים אני מקווה שאתה מבין שלהערך זה אומר שכעובד תרויח פחות כל השנה וכלקוח תשלם יותר במשך כל השנה. היערכות פירושה להכין כסף בצד לחגים. כשאני צריך לשלם החודש 30 משכורות מלאות ועוד סכום של כ 10% דמי חג ואת כל הקבועות כשיש לי 12 ימי עבודה אתה וכל מי שצמקבל משכורת או צורך את שירותיי ישלם כ 15% יותר בגלל החגים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...