Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למקרה שאתה תוהה, אני מסורתי אז אני חוגג את החגים בלי תלונות.

כוונתי הייתה לפותח השרשור, אף אחד לא דרש ממנו ליגוג או לקנות טונות של דברים.

לענייני עסקים, כל מי שפותח עסק צריך לקחת בחשבון רגולציות, חוקי עזר, או פגרות בגלל חגים ולפי זה הוא יתמחר את המוצרים שלו.

בעולם בו היית מעסיק רובוטים בתור עובדים, לא היית צריך לדאוג לכל הדברים.

חגים זה לא משהו שהמציאו אתמול, חוץ מזה שמצד אחד אתה משלם לעובדים שלך על ימי חופש, אבל מצד שני הביקוש לתפוקה לפני החגים גדולה יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש ענפים שיש ביקוש ויש ענפים שזה צודש וחצי מתים.

יש חגים ויש פסטיבל שנהיה סביבם. בחול המועד ניתן לעבוד ולא חייבים לעשות גשר בין כל החגים.

אישית סוגר בחול המועד ועושה גשרים רק אם מדובר בעד יום עבודה אחד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
יש לקבוע יום אחד לכל חג ולבטל את כל חול מועד מיותר ולא שפוי. משוגעים תרדו מהעץ .

מי שאין לו ילדים לא ממש מרגיש את עול חול המועד.

פורסם

בתור עצמאי - יש פעמים שאין לך שליטה כל כך, ופשוט אין עבודה בתקופת החגים. לא תמיד אתה יכול לשלוט בזה.

לגבי העול הכספי - זו בעיה שנובעת מתוך הטמטום הישראלי. מישהו קבע שכשאתה מארח עלייך לשים על השולחן כל טוב, לערוך את השולחן בצורה הכי בומבסטית שיש כדי להראות לכולם "כמה אתה לארג'" וכל מיני כאלה. ההיגיון אומר - הזמנתם אורחים? כל אחד מכין משהו ומביא, וכך העול מתחלק בין כולם וכנראה גם נזרק פחות אוכל (אם בכלל). זה שאנשים בוחרים ללכת לסופר ולהוציא אלפי ש"ח על ערב אחד - בעיה שלהם. עם טמטום קשה לחיות, אין מה לעשות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חגים זה טוב. כל עילה לשבת בבית ולנוח זה טוב.

חבל שאין עוד חגים. מקווה שבעתיד הרבנים יהיו יותר מקוריים ונועזים וימציאו חגים חדשים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא קשור אבל קשור

שכיר בסטטוס שכיר מבסוט מכל חג ומבואס כאשר החג נופל על שישי או שבת

עצמאי מקלל כלכלית ומבסוט כשהחג נופל על שישי שבת

ליד העצמאי יש את בעל המקצוע החופשי , איזה חופשי ואיזה נעליים

רוב הלו"ז שלו נקבע על ידי צדדים שלישיים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תתנצר חבר, אף אחד לא מחייב אותך להישאר יהודי.

אני חייב להיות משוייך לדת כלשהי?

יום טוב גם לך

פורסם
תתנצר חבר, אף אחד לא מחייב אותך להישאר יהודי.

האם כבודו יכול לתת לנו הגדרה למיהו יהודי?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
גם חגים מוסלמיים?

אגב, לפני שאתה רושם בגאווה, שאתה אלכוהוליסט הפורום, ושאתה מחפש שותפים לדרינק, כנראה שאין לך מושג ירוק מהו אלכוהוליזם :evil:

כן.

ומוסלמים לא שותים.

אני תמיד מחפש שותפים לדרינק כי אני לא אוהב לשתות לבד בלי סיבה ולכן אני לא אלהוכוליסט אמיתי אלא רק אלכוהוליסט הפורום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...