Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

צריך את עזרתכם להחליט בין 3 דגמים של סטיישן שאני מקבל בליסינג דרך העבודה:

i30 CW יונדאי

1.2 TSI סקודה אוקטביה קומבי

1.2 TSI סיאט ליאון סטיישן

כרגע יש לנו פורד פוקוס סטיישן – דווקא הסתדרתי עם הגיר שלו אבל היו כל מיני בעיות עם הבלמים, מנוע, עדכוני תוכנה שעשו למחשב וכל מיני דברים מתפרקים ( גומיות בדלתות, פלסטיקה וכו' ) אנחנו לא נוסעים הרבה בערך 14000 בשנה

בגלל שזה רכב ליסינג אז לא חשוב לי

צריכת דלק

ירידת ערך

מחיר תחזוקה

כן חשוב לי

בטיחות

גודל ( תא מטען גדול ומושב אחורי רחב שיאפשר ישיבה לשלושה ילדים או שני ילדים ומבוגר )

איבזור

מה דעתכם ???

פורסם

בגלל שזה ליסינג הייתי הולך על הסקודה . לפי דעתי הכי איכותית מבין השלוש .

(אם זה היה פרטי הייתי ממליץ על היונדאי , יותר זולה לתחזוקה)

פורסם

הסיאט לאון סטיישן רק קצת יותר קטנה מהאוקטביה ובתמורה תקבל אותה הרבה יותר מאובזרת - בקרת אקלים ולא מזגן מכאני, גג שמש, ג'אנטים ולא טסות מפלסטיק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הסיאט לאון סטיישן רק קצת יותר קטנה מהאוקטביה ובתמורה תקבל אותה הרבה יותר מאובזרת - בקרת אקלים ולא מזגן מכאני, גג שמש, ג'אנטים ולא טסות מפלסטיק.

מחזק.

אין תחרות בכלל

פורסם (נערך)

אגב, האוקטביה כבר קיבלה את ליין מנועי יורו 6, בעוד שהלאון עדין עם יורו 5.

אם הלאון סטיישן מופיעה במוטודיל, כנראה עושים לה מכירת חיסול ואוטוטו גם היא תקבל את המנועים בתקן יורו 6.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

האוקטביה הבסיסית מגיעה מעתה גם עם בקרת אקלים וג׳אנטים.

אני לחלוטין לא מסכים שהליאון רק קצת יותר קטנה. האוקטביה מרווחת ממנה משמעותית.

פורסם
אגב, האוקטביה כבר קיבלה את ליין מנועי יורו 6, בעוד שהלאון עדין עם יורו 5.

אם הלאון סטיישן מופיעה במוטודיל, כנראה עושים לה מכירת חיסול ואוטוטו גם היא תקבל את המנועים בתקן יורו 6.

הלאון סטיישן מופיעה במוטורי כבר כמעט שנה. הורידו קצת את המחיר לאחרונה, אבל לא הייתי קורא לזה מכירת חיסול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...