Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3027000,00.html

וכל הכבוד למשטרה על התפיסה ההזויה.

אני מתפלא שהשוטר שטען שמאזדה 6 נסעה במהירות כזו לא טען גם שיש בה "שיפורים מטורפים"...

בכל מקרה, אני מקווה שהעניין יגיע לבית משפט ויהיה פס"ד תקדימי בנוגע לאמינות הוואסקאר, למרות שלדעתי המשטרה תבטל את התביעה כדי לא להגיע למצב כזה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין שמכשירים אלקטרוניים טועים בכל פעם שעובר ח"כ לידם.

ואסקאר טעה , מכשירי האזנה טועים , מכונות אמת טועות.

מדינת הגמדים.:evil:

פורסם

איזה אבסורד,נגיד ששלו משופרת ונסע 232 אבל הפאסאט של המשטרה...

צריך למצא פתרון לואסקר הכל כך שנוי במחלוקת הזה...

פורסם

אגב, בראיון בגל"צ הבוקר, רזי ברקאי שאל את ח"כ אזולאי האם המאזדה בכלל מגיעה למהירויות כאלו, והח"כ ענה - "טכנית היא בטח מגיעה, כי השעון מגיע עד 240. אבל אני לא נוהג כל כך מהר".

הוא אף הוסיף ואמר - "אני לא עבריין תנועה, יש לי עבר נקי. את עבירות המהירות שלי מהשנים האחרונות אפשר לספור על כף יד אחת". הגדרה מעניינת של עבר נקי. בדיוק ההגדרה שלי. לא הגדרה מקובלת על שופטים...

פורסם

הבורות של נבחרינו זועקת לשמיים... והעם שותק.

אולי בבחירות הבאות נדאג לבחור לפי גישה לתחום התחבורה ולא לפי "ימין" או "שמאל" ...? (גם ככה לא ניכר הבדל ביניהם...)

dirty old man

need love too

פורסם
אגב, בראיון בגל"צ הבוקר, רזי ברקאי שאל את ח"כ אזולאי האם המאזדה בכלל מגיעה למהירויות כאלו, והח"כ ענה - "טכנית היא בטח מגיעה, כי השעון מגיע עד 240. אבל אני לא נוהג כל כך מהר".

הוא אף הוסיף ואמר - "אני לא עבריין תנועה, יש לי עבר נקי. את עבירות המהירות שלי מהשנים האחרונות אפשר לספור על כף יד אחת". הגדרה מעניינת של עבר נקי. בדיוק ההגדרה שלי. לא הגדרה מקובלת על שופטים...

ח-ז-ק... השעון מגיע עד 240...

ב-DL השעון מגיע רק עד 220, מה זה אומר?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ואולם, מכונית ה"מאזדה 6" בה נהג, אינה מגיעה למהירות גבוהה מ-196 קמ"ש.

אני רק חייב תיקון (בלי הסברים מיותרים)...

ה-6 מגיעה ועוברת 196 קמ"ש (הצהרת יצרן)..

היא נחנקת ב-205 קמ"ש בערך...:wink:

פורסם

שמעתי היום בתכנית של שי ודרור ב102FM שהם התקשרו אליו, ודיברו איתו. הוא כמובן הכחיש הכל וסיפר שהוא נסע 110 לפי המהירות המקובלת והמותרת בכביש 6, ושזו בעצם טעות. עוד הוא אמר שהמשטרה טעתה והחזירה לו את רישיונו והם הודו בטעותם ושלחו לו מכתב התנצלות.

הציטוט הנ"ל פשוט הרג אותי "אני רוצה לחיות ולא להתאבד".:lol:

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
אני רק חייב תיקון (בלי הסברים מיותרים)...

ה-6 מגיעה ועוברת 196 קמ"ש (הצהרת יצרן)..

היא נחנקת ב-205 קמ"ש בערך...:wink:

המהירות בספידומטר היא לא המהירות האמיתית...

פורסם
המהירות בספידומטר היא לא המהירות האמיתית...
ידוע שמר... ואם נתחשב בסטייה של 5 אחוז לכאן או לכאן אז הטווח יהיה... נניח.. 195-210 קמ"ש..

(דגם ה-2 ליטר אגב)

אולי אפשר למשוך קצת מעל גם..

למה לשחק בזוטות???:twisted::wink::-)

פורסם

כולה רצה לבדוק לכמה מגיעה המאזדה 6 החדשה שלו..

שוטרים נודניקים נדחפים לכל מקום..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...