Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידני /אוטומט?

נסיעות עירוניות או בינעירוניות בעיקר?

כמה אנשים נוסעים בד"כ ברכב?

ידני

גם וגם. כל יום מכפר סבא לרעננה והפוך

לפעמים נסיעות לתל אביב/ ראשלצ

אני בדרך כלל אסע לבד. ואם אני מסיע נוסעים, זה יהיה בדרך כלל אחד וגם אם יותר מאחד אני יכול מקסימום 2 (נהג חדש/צעיר מה שזה לא יהיה)

תודה!!!

פורסם

יש לך כיוון מה הדרישות שלך מהרכב? עיצוב? מרווח פנימי? אבזור? כוח? ככל שתפרט יותר ככה ידעו לאן לכוון אותך :-)

הייתי מאוד רוצה שייראה טוב מבחוץ, לא רוצה רכב מכוער ומסכן

מרווח פנימי מספיק שיהיה לי מקום ולזה שמימיני, רכב 3 דלתות יהיה טוב

אבזור כמובן כמה שיותר יותר טוב. חיישני רוורס וכו'

כוח - בזה אני לא מבין חחח כמובן שאני רוצה שיהיה כמה שיותר

אני פשוט לא יודע מה לכתוב לך. אם אתה יכול להביא לי שאלות שאני אענה עליהם או כל מיני מאפיינים כמו שעכשיו אמרת (אבזור כוח וכו') זה יעזור

פורסם

הייתי מאוד רוצה שייראה טוב מבחוץ, לא רוצה רכב מכוער ומסכן

מרווח פנימי מספיק שיהיה לי מקום ולזה שמימיני, רכב 3 דלתות יהיה טוב

אבזור כמובן כמה שיותר יותר טוב. חיישני רוורס וכו'

כוח - בזה אני לא מבין חחח כמובן שאני רוצה שיהיה כמה שיותר

אני פשוט לא יודע מה לכתוב לך. אם אתה יכול להביא לי שאלות שאני אענה עליהם או כל מיני מאפיינים כמו שעכשיו אמרת (אבזור כוח וכו') זה יעזור

תחשוב על סדר עדיפויות, מה היית שם לפני מה: צריכת דלק, כוח, אחיזת כביש, נוחות, האם יש מותג מועדף? לפי מה שהבנתי אתה מעדיף ידני. תזרום אחי פשוט תגיד מה הצרכים שלך מהרכב.

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

תחשוב על סדר עדיפויות, מה היית שם לפני מה: צריכת דלק, כוח, אחיזת כביש, נוחות, האם יש מותג מועדף? לפי מה שהבנתי אתה מעדיף ידני. תזרום אחי פשוט תגיד מה הצרכים שלך מהרכב.

אני לא ממש יודע להגיד לך מה יותר חשוב לי בין כוח לאחיזה לצריכת דלק

הסדר: 1. קודם כל הרכב צריך להיות יפה מבחוץ.

2. נוחות מבפנים. מושבים, אבזור

3. צריכת דלק נמוכה + כוח (שניהם באים אחד על חשבון השני או ביחד?)

4. לפי מה שהבנתי יש רכבים שאתה נוהג בהם ואתה מרגיש מנותק מהכביש(לא יודע איך זה מרגיש, או שהרגשתי רק את זה ואני לא יודע איך זה כן להרגיש את הכביש. נהגתי בחיי רק ב2 רכבים) בקיצור זה לא ממש נשמע לי כיף, אז שירגישו את הכביש כזה

אני לא יודע איך הרכבים האלה מתפקדים אבל אהבתי יונדאי ולוסטר, בכללי את המראה של כל פולקסוואגן ממוצעת(פולו, גולף ודומיהם), פורד פיאסטה, סיוויק, אימפרזה. זהו בעיקרון, אבל שוב אני מחבב אותם רק בגלל איך שהם נראים. אני רוצה לדעת אם הם באמת איכותיים או סתם נראים יפה

פורסם

4. לפי מה שהבנתי יש רכבים שאתה נוהג בהם ואתה מרגיש מנותק מהכביש(לא יודע איך זה מרגיש, או שהרגשתי רק את זה ואני לא יודע איך זה כן להרגיש את הכביש. נהגתי בחיי רק ב2 רכבים) בקיצור זה לא ממש נשמע לי כיף, אז שירגישו את הכביש כזה

אני לא יודע איך הרכבים האלה מתפקדים אבל אהבתי יונדאי ולוסטר, בכללי את המראה של כל פולקסוואגן ממוצעת(פולו, גולף ודומיהם), פורד פיאסטה, סיוויק, אימפרזה. זהו בעיקרון, אבל שוב אני מחבב אותם רק בגלל איך שהם נראים. אני רוצה לדעת אם הם באמת איכותיים או סתם נראים יפה

צריכת דלק נמוכה וכוח בדרך כלל באים אחד על חשבון השני, אבל כיום עם מנועי טורבו אפשר לקבל את שניהם, רק תלוי בסגנון הנסיעה שלך. בכל מקרה הרכבים האלה כרגע מחוץ לתקציב וגם הולוסטר (שלא כל כך חזקה כמו שהיא נראית).

משום מה כשאמרת רכב 3 דלתות, מראה צעיר וידני עלתה לי לראש יונדאי קופה (2003 ומעלה), אני לא מכיר את הרכב מקרוב, אבל תוכל לבקש חוות דעת מהמשתמשים בפורום.

עוד אפשרות שאני אתן לך במידה ותתפשר על אוטומט היא מיצובישי לנסר סדאן, בשנים 2008-2010 היא נמכרת גם בפחות מ50K, בגרסא המפוארת (לימיטד) היא מציעה אבזור נדיב, צריכת הדלק סבירה והרבה כוח לא תמצא שם, אבל היא גם לא נופלת מהמתחרות לדעתי. אני כרגע עם ספורטבק 2011 ואני מרוצה מאוד :-)

בכל מקרה תנסה לערוך את התוכן של השרשור ולפרט קצת יותר, יש פה הרבה שמבינים יותר ממני ואני מאמין שיוכלו לעזור לך :-)

Mazda 6 2.0L 2008

פורסם

צריכת דלק נמוכה וכוח בדרך כלל באים אחד על חשבון השני, אבל כיום עם מנועי טורבו אפשר לקבל את שניהם, רק תלוי בסגנון הנסיעה שלך. בכל מקרה הרכבים האלה כרגע מחוץ לתקציב וגם הולוסטר (שלא כל כך חזקה כמו שהיא נראית).

משום מה כשאמרת רכב 3 דלתות, מראה צעיר וידני עלתה לי לראש יונדאי קופה (2003 ומעלה), אני לא מכיר את הרכב מקרוב, אבל תוכל לבקש חוות דעת מהמשתמשים בפורום.

עוד אפשרות שאני אתן לך במידה ותתפשר על אוטומט היא מיצובישי לנסר סדאן, בשנים 2008-2010 היא נמכרת גם בפחות מ50K, בגרסא המפוארת (לימיטד) היא מציעה אבזור נדיב, צריכת הדלק סבירה והרבה כוח לא תמצא שם, אבל היא גם לא נופלת מהמתחרות לדעתי. אני כרגע עם ספורטבק 2011 ואני מרוצה מאוד :-)

בכל מקרה תנסה לערוך את התוכן של השרשור ולפרט קצת יותר, יש פה הרבה שמבינים יותר ממני ואני מאמין שיוכלו לעזור לך :-)

אוקיי, אעדכן את ההודעה שלי כשאתפנה יותר.

היונדאי קופה הזאת הדליקה אותי קצת

סתכל את זאת

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=1c4b994eef0b06e5fa372592cba44d39696&t=1441797702&utm_source=facebookshar&utm_medium=fbfeed&utm_content=Cars

ומכונית אחת שמצאתי זאת פולקסווגאן פולו young הם כולם מ2012 שם ביד 2, מה אתה אומר עליה?

פורסם

אוקיי, אעדכן את ההודעה שלי כשאתפנה יותר.

היונדאי קופה הזאת הדליקה אותי קצת

סתכל את זאת

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=1c4b994eef0b06e5fa372592cba44d39696&t=1441797702&utm_source=facebookshar&utm_medium=fbfeטובותm_content=Cars

ומכונית אחת שמצאתי זאת פולקסווגאן פולו young הם כולם מ2012 שם ביד 2, מה אתה אומר עליה?

אישית לא הייתי הולך על היונדאי הזאת ספציפית. כן כל החצאיות האלה מוסיפות אבל יד 5 ו270K ק"מ? אני גם לא אתפלא אם היא שייכת לאחד מבני דודינו, וממה שהספקתי להכיר אותם הרכבים שלהם לא יד ראשונה מרופא. פולו יאנג היא אחלה אפשרות, אני לא מכיר אותה מקרוב אבל שמעתי חוות דעת טובות. אם היא נכנסת לך בתקציב אני ממליץ לך להתייעץ כאן עם חברי הפורום :-)

Mazda 6 2.0L 2008

• תוכן חדש...