Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כל כמה ימים הרכב פתאום נכבה בעמידה, אין רעידות או שינוים בטורים. לאחר הכיבוי הרכב מסרב להתניע אבל יש סטרטר. ברכב אין אזעקה ברכב אבל אמור להיות אמוביליזר ("אמור" מכיוון שהרכב מתניע גם עם מפתח משוכפל לא מקורי)י

האם יש ביונדאי 1999 איזה שהם חיישנים שיכולים לגרום לזה? יש איזו בדיקה למשאבת דלק חוץ מלפרק את הצינור ולראות אם יוצא?י

תודה לכל העוזרים!!

פורסם

אספקת הדלק בהחלט עלולה להיות חשודה בסיפור הזה, אבל לפרק ולראות אם יוצא דלק זו בדיקה

מעידן הקרבורטורים, בהזרקה לא מספיק שיוצא דלק הוא צריך גם להיות בלחץ מתאים לפי הספרות.

פורסם

יכול להיות שאחד מחוטי ההצתה לא תקין, אצלי באקסנט אחד התחיל לאבד את הציפוי שלו מהחום מה שגרם לקפיצות כל הזמן בנסיעה.

תבדק את זה

פורסם

תודה על התשובות. היום בערב זה שוב קרה לי בעודי מעט לעצירה הרכב נכבה ולא נדלק. יש משהו שאני יכול לבדוק כשזה קורה לפני שאני הולך למוסך? אני מפחד שאם אלך למוסך כשהרכב עובד כרגיל הם יחליפו לי סתם דברים בדרך לפתרון הבעיה

פורסם

שכחתי להוסיף שבפעמים האחרונות שזה קרה הנעתי אותו ע"י הסיעה בהילוך בירידה + כמה "מכות" עם הקלטצ'. תוך כדי ההידרדרות לפני שהמנוע חוזר לעבוד נראה נראה כאילו יש איזשהו רעש תגובה חלש ללחיצה על דוושת הגז אבל הנוע לא ממש עובד. רק אחרי כמה מכות בהילוך שני הוא חזר לעבוד.

• תוכן חדש...