Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נדמה לי שכמעט כולם עוברים תקופה כזאת. הקלות הבלתי נסבלת של הזמנה באינטרנט.

עשיתי סוויץ', לא קונה יותר זבל סיני. פעם בכמה חודשים קונה כלי ידני טוב

אבל לפחות הפסקתי למלא את הבית בזבל חצי מקולקל.

אני לא חושב שכולם עוברים תקופה כזו. אני דוגמא מצויינת בתור אחד שלא קנה או קונה כמעט שום דבר מסין. לפני 8 שנים רכשתי רכיב אחד או שניים ממוכר סיני ומאז

לא הזמנתי אפילו מוצר אחד מסין.

הבעיה שלפעמים מוכרים בריטים/רוסים וגם אמריקאיים מוכרים בהמתלה את אותם המוצרים של הסינים.

איזה כייף לי :)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגזור את האשראי/ים ותעבור למזומן ובעיית ההתמכרות תפתר מעצמה.

ככל שמרחיקים את האדם מהכסף אמיתי ויוצרים טווחים מדומים מהכסף בדמות 'אשראי' 'קופונים' וכו' כך הכסף מאבד מערכו בעינינו והנטייה לבזבז גדלה.

תשאיר אשראי אחד רק לתשלום חשבונות שותפים וזהו.

נאלץ שלא להסכים איתך.

שטר של 200 שנפרט לשטרות קטנים יותר ומטבעות מביא אותי לבזבז יותר מהר.

זה תלוי בן אדם.

פורסם

זאת הגישה המערבית שמוחדרת לכולנו מאז היינו ילדים, רק תקנה, זה יסתום לך את הריקנות שאתה מרגיש, אפילו לא צריך כסף, רק כרטיס פלסטיק קטן.

ועכשיו עם האינטרנט, אפילו לא צריך להתלבש יפה בשביל לסתום את בור הריקנות, רק תקנה.

פורסם

יש לי תקציב שסגרתי עם אישתי שאני מנצל לטובת קניית שטויות (לא שטויות! דגמי מכוניות). ככה אני לא חורג

אני חבר בקבוצת מכירות פומביות של דגמים.

אבל בד"כ אני מפסיד, כי אני קמצן. זה נחשב?

דגמים של מה?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
אני לא חושב שכולם עוברים תקופה כזו. אני דוגמא מצויינת בתור אחד שלא קנה או קונה כמעט שום דבר מסין. לפני 8 שנים רכשתי רכיב אחד או שניים ממוכר סיני ומאז

לא הזמנתי אפילו מוצר אחד מסין.

הבעיה שלפעמים מוכרים בריטים/רוסים וגם אמריקאיים מוכרים בהמתלה את אותם המוצרים של הסינים.

חמודי, פספסת את המילה "כמעט" בהודעה המקורית. :-)

מצטרף לנאמר מעליי על ריקנות מערבית המתנקזת לצרכנות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
נתחיל מזה שאני ניכנס לאתרים בשעות שכבר הילדים ישנים

בהתחלה היתי מסתכל רק על דברים שאני חושב שאני צריך. ואז ניגררתי לכל מני מוצרים שונים. רוב הדברים שאנ מזמין הם בסביבות ה5$ אבל כבר הזמנתי מוצרים של 20 30$ .

אני מזמין מגנים לפלאפונים מטענים סוללות כבלים .כמה כבר אני צריך? אני שואל את עצמי כל פעם ועדין מוצא את עצמי מזמין.

זה סוג של התמכרות .גם הפורום זה משהו שאני מכור אליו ,איך שאני קם בבוקר ישר פותח את הפורום ליראות מה חדש

תעלה רשימה חלקית או מלאה של דברים שרכשת. אולי אני או עוד חברי הפורום נרכוש ממך במחיר סמלי? אני רציני- לא צוחק.

גם אנחנו לא נחכה חודש וגם אתה לפחות תוכל להחזיר חלק מההשקעה :-)

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אני הייתי מכור ל-eBay, הוצאתי סכומים הרבה יותר גדולים מ-$300 לחודש.

מהיום בו לקחתי משכנתא תאוות הקניות שלי ירדה משמעותית.

בגלל שאני יודע שיש לי נטייה להתמכרות נמנעתי לפתוח חשבון בעלי אקספרס. אם אני צריך משם משהו, אני מבקש מחבר שיקנה עבורי ומשלם לו במזומן.

כמו כן אני משתדל להסתכל בחשבון הבנק שלי פעם ביום, זה מזכיר לי למה לא כדאי לקנות הרבה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אין לי קישור טוב לזה, אבל מומלץ לצפות ב-freemium is not free של southpark

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אין לי קישור טוב לזה, אבל מומלץ לצפות ב-freemium is not free של southpark

צפייה ישירה חוקית וחינמית ישירות מהאתר של סאות'פארק

http://southpark.cc.com/full-episodes/s18e06-freemium-isnt-free#source=57baee9c-b611-4260-958b-05315479a7fc:c6cbd5e3-7eae-4cc3-94b7-119c8d412f99&position=6&sort=!airdate

בהחלט פרק משעשע :)

פורסם

לא סתם מבוסס. פשוט אמת במאה אחוז.

לא הקטע של קנדה, כן?:-) אבל הגרפים והתרשימים על הלוח מדויקים עד כאב.

עובד בתחום...

פורסם

זה עניין של תקופה , לפני כמה שנים הייתי מגיע למצב שהייתי מוציא מעל 400 500 דולר בחודש על איביי ודומיו , העניין פה היה בעיקר בגלל שאלו דברים שהיו זולים ומעולם לא הרשתי לעצמי לקנות אותם בארץ בגלל מחירם, בעיקר גאד'גטים, עם הזמן זה ירד ונעלם ,

אמנם איביי ודומיו מספק לי לא מעט פתרונות ברכישות של שלל פריטים , בין אם זה תחזוקת הרכב, דברים לבית (דקורציה וכל מיני שטויות שגם האישה אוהבת) ועד לדברים פשוטים כמו מטענים , סוללות לנייד וחלקי חילוף עבורם.

הפתרון היצירתי שאני יכול להציע לפות"ש , להוציא כ. אשראי יעודי רק לזה, עם מסגרת של 500 או 1000 שקל בחודש, ככה הוא יודע שזה מה שהוא מוציא וזהו , נגמר הכסף , תחכה לחודש הבא.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...